Friday 11 November 2011

Domaći Shampoo

Za pravilnu njegu kose, trebate oprati ih redovno. Dok neki odluče da oprati njihove kose jednom tjedno, neki učinite ovaj svakodnevno. Pa, ovaj ovisi o vašem dužine kose i kako prljave ga dobiva. Oni koji znoj puno potrebu imati dnevni oprati. Obično ih pranje dvaput tjedno smatra dovoljno dobar. Razlog se u tome da u otežanim šampona koji koristite zaista mogu oštetiti vaše kose kada ih koristiti prečesto. Također, za one koji imaju suha, oštećena i neizvodljiv kose, šamponi treba izbjegavati. Ali onda kako zadržati kosa čista i prljavštine-free? Kako o koristeći domaće šamponi? Da, možete napraviti šampon kod kuće, uglavnom koristeći prirodne sastojke koji će biti siguran za kosu. Ovdje su neke domaće šampon recepti za vaše brave.
Načine stvaranja Domaći Šamponi
Domaći Šampon za normalnu kosu, a to je jedan od najboljih šampon recept za što čiste i sjajnu kosu. Uzmite 2 žlice soda za pečenje i 4 žlice vode. Možete povećati ili smanjiti i količina prema vašim dužine kose. Izmiješati dobro u obliku paste. Dopustite mi vam reći da je ovo domaće šampon i stoga, ne sadržavati sve one kemikalije koje obrazac sapunica. Start primjenjujući zalijepite kroz kosu i skalp. Masažu te u kružnim pravcima na kožu, da biste dobili osloboditi od nečistoća. Sada, isperite mlakom vodom temeljito imati iznimno čist vlasište i kosu koji će izgledati lustrous kao dobro. Pročitajte više o tome kako napraviti šampon.
Domaći Šampon za suhu kosu, a to je jedan od najboljih domaće šampon za suhu kosu. Ovdje su sastojci će vam trebati. Uzeti 4 kamilice vrećice čaja, 4 žlice čistog sapun odbojaka, 1 ½ šalice vode i 1 ½ tbsp od glicerin. Uzmite posudu i zalijte vodom u nju. Uključite topline. Kada vode počne ključanje, dodajte vrećice čaj. Uklonite vrećice čaj nakon 10 minuta. Sada dodajte sapun pahuljice u vodu. Kada sapun pahuljice omekšati možete dodati glicerin i držati miješajući smjesu. Isključite topline nakon nekoliko minuta i neka ga ohladi prije koristenja. Kamilice čaj će vam dati one puno željene sjajan brave. Naučiti kako napraviti šampon za suhu kosu.
Domaće Šampon za masnu kosu; Ako vaša kosa je zauljena onda evo domaće šampon recept za vas. Uzmi 2 tbsp svakog od tih, svježeg ružmarina, svježeg timijana, jabučni ocat, kokos odbojaka i tekući Kastiljski sapun. Također uzeti 1 tsp biljnog ulja i 1 šalicu vode. Započnite kipuće vode u tavi. Nakon što je hladi, dodati ostale sastojke i dobro izmiješati. izlije u hermetičan bocu i kao koristi potrebne. Pročitajte više na najbolji šampon za suhu kosu.
Domaće Šampon za oštećene kose; Ako želite potpuno domaće prirodni šampon za vaše oštećene kose, onda tvoj šampon recept je pravo ovdje. Jednostavno uđite tih sastojaka i učinkovite šampon koji će očistiti vaše kose i hraniti kao dobro. Ćete trebati 2 žlice maslinovog ulja, 1 tbsp limunovog soka i 1 žlicu jabučni ocat. Također trebate dodati jaje ovom. Pomiješajte tih sastojaka u miješalica imati glatko tijesto. Koristeći ovu šampon čak svakodnevni neće uopće oštetiti vaše kose, Internet htijenje pravedan ih ostavite shinier, zdravije i samo classy!
Domaći sastojci šampon ne samo poboljšati teksturu vaše kose ali također spremiti puno dolara koji ćete potrošiti na one skuplje šamponi. Štoviše, ovim skupom šamponi također sadrže opora kemikalije koje mogu oštetiti vaše kose. Tako da je najbolje koristiti sigurno domaće šamponi i imaju prirodne kose njegu rutinu da bi vaše brave odskočiti i sjajna.

No comments:

Post a Comment