Friday 4 November 2011

Hypoallergenic šminka

Šminka proizvodi čine korištenje kozmetički ili prirodnih sastojaka da pojača Vašu ljepote. Oftentimes, ovi sastojci svibanj ne biti kompatibilan s vašom kožom. Kao rezultat, možda ćete morati izdržati blage do teške alergijske odgovor zbog određenu makeup sastojak. Hypoallergenic šminka je usporedno novi koncept u kozmetičkoj industriji, koja odnosi na raspon makeup proizvoda formulirani na takav način da oni induciraju minimalan alergijske reakcije. Od svog uvođenja na tržištu, hypoallergenic šminka proizvodi postali veliki hit, posebice među ženama s osjetljivom kožom. Međutim, bi zanimljivo znati istinu iza hypoallergenic šminka. Također pročitajte na mineral makeup.
Hypoallergenic Šminka: Real ili Hoax?
Zajedničke sastojci u makeup proizvodima koje djeluju kao alergeni su:
Voskovi i masti, uglavnom kakao maslac, in lipsticks. Više o ruž sastojke. ; Metalni spojevi u eyeliner, maskara ili sjenilom. Više o maskara sastojaka. ; Tetrabromofluorescein u kosi bojila. ; Tosylamide, formaldehid smola i čavao akrilati in nokte. Više o nokat polish sastojke. ; PABA (para-aminobenzoic kiselina), hydroquinone ili digalloy trioleate in sunscreen agentima. ; Mercury ili hydroquinone in izbjeljivanje kreme. Više o bjelilo sastojke. ; To su kozmetički sastojke koji nalaze u raznim proizvodima i odgovorni su za većinu alergijske reakcije. Čak i proizvodi koji tvrde da mogu izvesti iz prirodnih supstanci imaju jednak potencijal izazivanja alergije. Budući da ovi proizvodi izravno formulirana pomoću ekstrakta biljaka ili životinja, vi ste vjerojatno da će dobiti alergiju, ako ste alergični na određenu biljnu ili životinjsku. Lanolin, prirodna tvar dobivena iz ovčje vune je čest sastojak u kozmetici. Međutim, to je poznato da uzrokuju alergijske reakcije na nekoliko ljudi. Začudo, hipoalergena proizvodi šminka sadrže sve navedene sastojke. Dakle, kako se može očekivati ​​da imaju nizak potencijal za izazivanje alergije?
Razlog zašto je lako odbaciti hypoallergenic sastav proizvoda, kao hoax je da je upotreba pojma "hypoallergenic" je pod nahođenju proizvođača. Nema Federalnog pravila koja reguliraju korištenje ovog pojma. Isto vrijedi i za druge varljive pojmove, npr. "klinički testiran", "dermatolog testiran", "za osjetljivu kožu 'ili' ne iritantan". Oznaka koji čita bilo koji od navedenih pojmova ne nužno znači da je proizvod testiran na ljudima. A čak i ako to je bio testiran na ljudima, ne postoji način da se zna koliko je ljudi su bili testirani za iste. Tako je, ne postoji znanstveni dokaz koji podupire tvrdnju da hypoallergenic šminka proizvodi zapravo izazvati alergijske reakcije manje u odnosu na njihove kolege ne hypoallergenic. Više o osjetljivu kožu šminku.
Hypoallergenic šminka Proizvodi
Budući da je očito da hypoallergenic šminka proizvodi imaju toliko potencijala da potiču alergije kao ne-hypoallergenic sastav proizvoda, moglo bi se kao i dati im probati! Ako imate osjetljivu kožu koja se lako iritira kada primijeniti šminka, vi svibanj ići za prirodne ili organskih hypoallergenic šminka proizvoda. Tržište je puna proizvoda kao što su hypoallergenic oka šminka, šminka hypoallergenic maknuti, hypoallergenic osnivanja i sl. možda ćete se morati poprskati sa nekoliko brandova prije nego što saznati što netko radi najbolje za vas. Čitanje oznake i pažljivo vođenje pratiti sastojaka koji izazivaju alergije, je od najveće važnosti ako želite minimizirati alergije zbog šminke. Ako određeni sastojak u šminke proizvoda je odgovoran za uzrok alergije, onda opredjeljuju za jedan brand koji koristi substitute sastojak bi mogli raditi za vas. Poanta je morate uvijek biti temeljito s oznakama, bez obzira na vrstu kozmetike koju koristite!
Također pročitajte na:; Tekuća mineral makeup; Prirodna mineralna šminka; Dakle, hypoallergenic šminka izgleda nista drugo nego marketinški trik. Bilo da želite da padne za to, ili biste radije držati svoje omiljene marke je sve do vas. Bez obzira što se odlučite, samo držati provjeravanje etiketa.

No comments:

Post a Comment