Wednesday 9 November 2011

Ice Dam Uklanjanje

Ice brane se odnose na formiranje leda grebena u rubove krovova, koji blokiraju put topljenja snijega. Kako je isušivanje vode se nakuplja između grebena i snijeg je rezultiralo brana kao značajku, oni su pozvani led brana. Mnogo puta, zadržala voda se propušta u kuću i uzrokovati teška oštećenja krovova, zidova, stropova, izolacija i drugim mjestima. To opet čini povoljan uvjet za kalup i plijesni infestacije. Dakle, uklanjanje leda brane treba obaviti što je ranije moguće kako bi se izbjegle takve strukturnih oštećenja. Prije nego što smo razgovarali o uklanjanju leda brana, Let's pogledajte na čimbenike odgovorne za formiranje leda brana.
Što Uzroci Ice brane?
Što se tiče formiranja leda brane tiče, temperaturi okoline, količina snijega i gubitak topline iz kuće (točno krov) sve igraju jednaku ulogu. Kao na primjer snijeg taloženja na krovu odvija samo kada je krov temperatura ispod 32 ° C. Inače, krov ili okolnih temperatura viša od tog određenu razinu zasigurno će dovesti do topljenja snijega i konačno, bez formation leda brane. Dakle, snijega se nakuplja u krovu površine samo na niske temperature uvjetima.
Drugi faktor je gubitak topline iz kuće, u kojima se toplina pobjegao kroz određene dijelove krovne će se povećati temperaturu pojedinih krovne površine i uzrokovati otapanje snijega. Ova voda pada duž nagiba te odgovara na mjestu gdje je krov temperatura ispod 32 ° F. U ovom, topljenje voda skuplja zbog opstrukcije od strane akumulirana led. Tako, led brane se formira u krovu. Veličina leda brane će se povećavati sve dok postoji kontinuirani hranjenja topljenja snijega odozgo.
Kako to Maknuti Ice brane?
Govoreći o uklanjanju leda brane, možete spriječi njegovo formiranje u prvi trenutak uklanjanjem snijega na redovnoj osnovi. Čim primijetite snijeg iznad krova, to ukloniti uz pomoć krovne grablje ili push metlu. Na taj način, vi ste eliminira jednog od ključnih sastojaka potrebnih za izradu leda brane. U slučaju leda već formirana brana, uklanjanje leda s krovova brane se može obaviti pomoću lopate, urea gnojiva i topline trake. Spomenuti u nastavku su koraci za uklanjanje leda brana:
Uspon na ljestve i proširenje položaj sebe sigurno blizini led brane. Zatim, počnite s raskidanje snijeg i led s krovova s ​​lopatom. Nakon što ih razbijanje, obrišite led s metlom. Nije obvezno ih uklonite sve, ali očistiti koliko možete. To će vam pomoći u uzimajući osloboditi od leda brane učinkovito. Provjerite da li to učiniti pažljivo spriječiti ozlijedivši sebe i krova.
Sljedeći korak je širenje uree preko leda brana. Visoki dušika u urea gnojiva pomoći u topljenje leda brana. Čekaj do gnojivo djeluje na ledu, što će uzrokovati padanje leda pahuljice. Ako to ne radi, možete posuti fertilizer iznova. Uzimajući potrebne mjere predostrožnosti, mali topline traka u nepravilnom modi rastopiti preostali led. Možete pokrenuti topline traka u žlijeb (ukoliko postoji) za izradu puteva odvod vode. Ova aplikacija topline traka je od male koristi ako imate dovoljno prostora za ventilaciju.
Taj način, možete uzeti u obzir uklanjanje brana led na svoju vlastitu. Ukoliko ga pronaći vrlo zahtjevna, onda konzultirati stručnjaci koji su iskustvo u raznim leda brana uklanjanje sustava. Najviše uspješan trajno rješenje za sprječavanje led brane formiranje brtvljenje krova da bude hermetičan. To će blokirati prolaz toplog zraka bijegu iz dnevne sobe ili tavanski prostor. Ako je moguće, instalirajte sustava kvalitete izolacija da se minimizira gubitak topline iz sobe interijera.

No comments:

Post a Comment