Thursday 3 November 2011

Prom Corsages

Mnogi Hollywood direktori imaju centrirani svoj film teme o srednju školu prom (kratica za put). Najpoznatije filmove o Prom Night, koja je gotovo svatko je upoznat s Nikada se, Been Kissed, Prilično u Pink, 10 stvari I Hate About You, i još mnogo toga. U središtu neke filmove je o uzimajući pravo prom haljina (na momci i djevojke), ide s najpopularnijim momak / djevojka, kose, make up, cipele, u osnovi, radi. Konačni aspekt popunjavanja, ili podudaranja, prom haljina / oprema su prom corsages. To je formalni crna kravata plesa gdje se učenike srednjih škola, na kraju svoje junior ili viših godina, u SAD-u i Kanadi dolaze zajedno za noć. No odjeća može proći bez podudaranje prom corsages za par koji će na ples zajedno. Tradicija je da se dječak će dobiti podudaranja corsages prom ručni zglob s njim i stavite ga preko djevojke zglob kada je riječ o njezinu pokupiti.
Corsages for prom su dvije glavne komponente: pravi cvijeće i vrpce. Možete pronaći tona lijepe boje, kako u cvijeće i vrpce odgovara outfits. Ovisno o sezoni (jer karanfile and so ruže su zastarjele), imate raznovrstan izbor između lavande, ljiljane, tratinčice i orhideje. Tipične prom corsages, napravio sa cvijećem, ima 3 - 4 svježe cvijeće s nekoliko bebe dah i šarene vrpce. Danas, s ramena haljine su postali jako popularni, što znači da prom corsages pronašao svoj put od tradicionalnih pin-up na haljinu na zglob. Djevojke imaju tendenciju da nose jedinstven prom corsages (naravno razlikuje od ostatka djevojke na plesu) s bogatim embellishments kao lavande opruge, slatka ruže i pupoljci, i još mnogo toga. Pročitajte više na vlastiti dizajn prom haljina.
Kako napraviti Prom Corsages
Postoji svibanj biti vrijeme kada djevojke vole napraviti vlastitu jedinstvenu prom corsages. Jamči da ćete dobiti autentičnost, jer nitko drugi ne može kopirati vaše ideje, plus što spremite na malo novca ako ste na proračun (koji se obično događa kad sav novac koji je otišao u kupnji odijelo). Bilo da ste stvaranje gornji dio ženske odjeće uštedjeti novac ili za originalnost, ovdje su neke brz korak po korak upute o tome napraviti maturalnu corsages za veliki danu. Pročitajte više na načine kako bi zglob i ruku corsages.
Materijale potrebne, 3 cvijeće (ruža i karanfili ili ljiljani), Vrpce, ukrasne žice, lastiš, bebe dah, škare, igla gornji dio ženske odjeće, korak # 1: Držite cvijeće i bebe dah zajedno vezati oko ukrasne žice. Držite manje od centimetar stabljike na dnu i izrezati ostatak s škare.
Korak 2: s vrpcom (u boji po Vašem izboru), zamotajte stabljika u dnu s središnjem dijelu trake i sigurno uz pomoć gumicu. Bend će oko inča iznad dna.
Korak # 3: Zamotajte ostatak vrpcom za pokriće bend i stabljika svakog cvijeća. Vrpca kraja ostat će vise na dnu (jednake duljine kao i prvi kraj).
Pročitajte više na:, šminka Ideje za Prom, Prom frizura za srednje kose; prom frizura za dugu kosu, držite gornji dio ženske odjeće u hladnjak čistom vodom dok mat morate ga koristiti s plesa. Napravite corsages prom na dan događaja, tako da su svježe cvijeće za večer. Kada nositi prom corsages, oguliti par latica od ruža da izgleda čisto. Pokušajte ne previše magla cvijeća, inače youll 'kraj gore sa vodom oznake na laticama. Također možete napraviti šareni corsages prom za prijatelje, ako su sve ide zajedno, i miješati i podudaraju s vašim odjeću. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment