Wednesday 9 November 2011

Vikend obitelji getaways

Danas, kratka vikend izleti postaju sve više popularan nego duži odmor. One mogu organizirati takve izlaske bez mnogo planiranja i dugih putovanja sati smanjiti u velikoj mjeri. Planiranje takvih putovanja zahtijeva brzo odlučivanje i odabir destinacije pravo kao i po potrebama.
Vikend obitelji getaways, različiti vikend getaways obiteljima nalaze u sljedećim stavcima. Postoji mnogo mjesta za posjetiti za one koji žive u sjeveroistočnom dijelu SAD-a. Informacije o destinacijama turista u Pennsylvaniji, te u blizini New Yorka prvenstveno su navedeni u članku ispod. One također mogu pronaći korisne informacije i ideje o jeftinim / pristupačne planove za vikend obitelji getaways. Pročitajte više o vikend getaways u parovima.
Vikend obitelji getaways New Yorku, postoje mnoge obitelji getaways u blizini grada New Yorka. Pocono brda, Jersey Shore, Catskill Planine i Montauk točke su popularne turističke destinacije. Ovdje je kratki prikaz informacija o ovim getaways vikend obitelji. One mogu posjetiti mjesta kao što su Ocean City, Atlantic City i Long Beach Islandu koji se nalaze uz obalu Jersey. Je Pocono planinama je jedan od najboljih mjesta da posjete s obzirom na različite opcije dostupne za uživanje u svim godišnjim dobima. Snowboarding i skijanje su aktivnosti preferira tijekom zimskih while turisti mogu se potopiti u vodu parkovima u ljetnim mjesecima. Kamp je i ugodan ljetni djelatnosti u ovom području.
Vikend obitelji getaways u PA, gradovi poput Baltimore može posjetiti vikendom. Mjesta kao što su PSINET stadion, zlatka Park i različite muzeje u Baltimoreu vrijedi posjetiti.
Allegheny Nacionalna šumarska također se može smatrati za vikend izlete za ljude iz Pennsylvanije. U izobilju prirodni resursi, biljni i životinjski svijet i brdovita topografija pruža lijep odmor od rutine posla.
One također mogu misliti o posjeti gradu Annapolisu tijekom vikenda. Poznat je kao hodanje grad i kuće mnoge zgrade iz razdoblja između 17. i 19. stoljeća. Jedna od posebnih stvari o ovom gradu je da se arheološka iskopavanja / iskapanjima su neprekidno. Zapravo, turisti mogu doživjeti u procesu kopanja do blaga sve sami. Rekreacijske aktivnosti i izleti su također preporuča za turiste.
Noć vještica vikend getaways, noć vještica u mjesecu listopadu može slaviti gradovima koji organiziraju posebne događaje za svaku prigodu. Ovoj proslavi nastaviti tijekom mjeseca. Za uživanje i maskenbal sablasni događaji, Salem je idealno odredište.
Cheap vikend obitelji getaways, Blizina brežuljcima i planinama može dokazati biti savršeno vikend destinacija sa stanovišta uštede novca. One mogu uživati ​​u aktivnostima na kampiranje, planinarenje, biciklizam u takvim mjesta. Neki turisti destinacije kanu izlet i rafting objekata. Čak i ako takve usluge nisu dostupne, zelenila i vode prisutne u blizini planinskog područja imaju ljekovito djelovanje na naš um. Vodeni parkovi su također pristupačne opcija, pod uvjetom da jedna knjiga soba u hotelu ima zatvoreni objekt vodeni park. Mnogi kao unutarnji voda parkova koji su dostupni u gradovima. Pročitajte više na:; Jeftin vikend getaways, priuštivu Romantični vikend getaways, plan proračuna za Mini odmor - vikend, a vikend obitelji getaways su lijep način da se zabavite, bez potrebe da troše mnogo vremena i novca u odmor. Štoviše, oni pružaju olakšanje od napornog dnevni raspored i nas pomlađuje za sljedeći tjedan. Informacije navedenim vikend getaways će dokazati da bude korisno.

No comments:

Post a Comment