Friday 4 November 2011

Aromaterapija svijeće

U sobi je bio u potrazi lijepa te večeri, Fiona je preuzeo brigu o svakom mali detalj. Ona je koristio jednostavan satena materijal na kauč uz brokat jastuk pokriva, svjetla su zatamnjene, i blagavaonu set s prekrasnom čipkom stolnjak. Ona je gledala u najsitnijeg detalja podudaranje i salveta prstenova i posuđem za boje u sobi previše. Imala utilized svaki došljak postavljanjem svijeće svih boja i oblika. Da bi svijeće dosegnu određenu visinu, čak i ona kupila visok bambus i kovanog željeza svijeća stoji. Imala nosili lijepa jednostavna pamuk haljinu i da je zabodena joj kosu s podudaranja ukosnica. Prostorija izgledao lijep, ona je izgledala lijepa i aroma je osnažujući. Nisam mislio da ću predložiti da joj ovu večer, ili ikada. Jednom u sobi, disanja u tom lijepom zraku i uzimajući u ambijentu, shvatio sam kako je lijep život s njom bio!
Aromaterapija svijeće su mirisna ulja s izvađen iz cvijeća, ljekovitog bilja, voća, druge biljke, pa čak i drveće. These svijeće sadrže antivirusno, antibiotika i drugih terapeutskih svojstava. Udisanje tih aroma eteričnih ulja pomoći će vam iskustvo u blagodatima aromaterapije svijeće.
Kad su lit, aromaterapija svijeće puštanje mali, no svjestan tok cvjetnim i biljnih eteričnih ulja u zrak. Ta bitna ulja unesite svoje tijelo dok udišete i putovati po cijelom tijelu, uključujući mozak i krvotok. Kao kemikalije u interakciji s vaše tijelo će vam dobiti suptilne pogodnosti. Svaki put kad spali aromaterapija svijeće ne samo povećati i poboljšati vaše stanje uma, koju također čine svoje okoline miriše lijepo.
Osim što je korisno za uređenje i gifting. Aromaterapija svijeće pomoći opustiti tijelo nakon teškog dana na poslu. Svaki eteričnih ulja koji je korišten u aromaterapiji svijeće pomaže tijelu u različitim načinima.
Vrste Aromaterapija svijeće
Više od 90 eteričnih ulja koriste se za parfem aromaterapija svijeće. Svaki eterično ulje ima različite kvalitete koji pomaže za promicanje tjelesnoga i mentalnog zdravlja.
Mandarin: Svijeća mandarine aromaterapija pomaže stvoriti umirujući efekt i poznato je da se osloboditi tjeskobe., Tea Tree: Svijeće koje sadrže ulje čajevca se zna da se bori s simptome prehlade.; Sandalwood: Ovo ulje pomaže za ublažavanje osjećaja stres i tjeskobu. , Lavande: Ovo ulje je popularno zbog opuštajući svojstva. Nakon dodano u jar svijeće, može se koristiti za stvaranje mirne i umirujuće ozračje. ; Eukaliptus: Svijeća eukaliptusa aromaterapija jača imunološki sustav i pomaže kod respiratornih problema.; Paprene: Ovo ulje pomaže oživjeti glavobolja, bolovi u mišićima i probavne smetnje. ; Kadulja: Ovo eterično ulje je put testiran lijek za nesanicu i vrlo dobar labavost previše., Rosemary: Svijeće koje sadrže ulje ružmarina pomažu stimulirati mentalnu stimulaciju. , Ylang ylang: Svijeće koje sadrže ova popularna ulja djeluje kao antidepresiv.
Što paziti pri kupnji aromaterapija svijeće
Dok je izlazak kupiti aromaterapija svijeće, ne zaboravite provjeriti naljepnicu svijeće za riječi eteričnih ulja. Dok u ovom trebali biste također provjerite na kvalitetu vosak, wicks, bojanje i mirisa.
Čisti aromaterapija svijeće uvijek će se ispravno zamotan. To je zato što eterična ulja su vrlo nestabilnim i trošiti brzo. Za maksimalnu korist, kupiti svijeće od prirodnog sastojaka. Soja svijeće koje su izrađene iz soje voska je popularna opcija, jer ne sadrži životinjske proizvode ili sintetske sastojke. Još jedna alternativa parafin is Pčelinji vosak.

No comments:

Post a Comment