Tuesday 1 November 2011

Cvjetni aranžman Centerpieces

Cvijeće su izvrsni kao darove ili dekoracije za sve posebne događaje. Usprkos pomoću jednog procvate, uređenje iste ili različitih cvjetova u određenom obrascu donosi poseban učinak na dar ili ukras. Cvjetnih aranžmana je umjetnosti, gdje ćete koristiti stvaralaštvo i maštu da bi oku-lov komad iz varijante boje cvjeta, zeleno lišće i na vrijeme, perlama, vrpce i ostali pribor. To može biti mali ili veliki verzija, po Vašem osobnom izboru i još važnije, ovisno o cilju uređenja cvijeća.
Za svaku vrstu prigodu, postoje posebni cvijet uređenja ideje koje su mješavina savršeno s događajem. Let's uzeti primjer vjenčanja, možete pronaći mnoštvo opcija koje se odnose na cvjetni aranžmani za vjenčanja. Bilo da corsages, boutonnieres, svadba cvijet, centerpieces i drugih buketi, imate različite načine izrade jedinstvenih ukrasa. U ovom članku ćemo pogledati osnovne upute za izradu cvjetnih aranžmana centerpieces, koji možete koristiti za vjenčanja, rođendane ili bilo koje druge stranke.
Jednostavan Cvjetni aranžman Centerpieces
Kao ukras, ne postoji ništa važno kao i cvijeće i ništa se ne uljepšava set stol više od pravilno uređen sredinu. Postoje profesionalni florists koji pružaju usluge dostave cvjetni aranžman centerpieces za sve vrste događaja. Možete jednostavno dati pojedinosti se podudaraju i nadopunjuju svoj događaj teme i dekoracije. Još jedna alternativa je organiziranje ih na svoj vlastiti da personalizirane touch, koji je također jeftinije od kupnje od cvjećar. Pogledajte savjete navedene u nastavku kako bi prekrasan cvjetni aranžman centerpieces:
Planiranja proračuna, a to dolazi do slike kada imate veliki party dvoranu i toliko stolova za ukrašavanje. Najbolje rješenje je odabirom jeftin cvjetni aranžman centerpieces. Definitivno, to možete učiniti atraktivnim za centerpieces događaj za pamćenje na niskim proračunom. Osnovni Savjet je da koristite maksimalno male cvjeta koji dolaze u grozdovima, a ne opredjeljuju za upadljiv egzotičnog cvijeća. Znati više o jeftine središnji ideje.
Centerpiece prostora; Očito je da želimo imati sve lijep i savršen za nezaboravne događaje. Postoje tri osnovna mjesta održavanja centerpieces u tablici aranžmana - stavljanje u središtu stola, na kraju (i) tablice i specifično mjesto u tablici gdje se poslužuju hrana. Možete odabrati bilo koju od tih opcija i prema tome pripremiti your cvjetnim aranžman sredinu. Saznajte više o stol ukrasa.
Cvjetni sorte; Što se tiče vrsta cvijeća, to najviše odgovara sezonski raspoloživost u to vrijeme. Budući da zahtijevaju opterećenja cvjeta, to je najbolje koristiti sezonsko cvijeće koje su dostupne na velikoj skali. Izvrsno cvijeće za centerpieces su ruže, tulipani, tratinčice, ljiljane, hortenzije i beba dah (uglavnom se koristi kao punila). Za stvaranje raznolikost, možete naručiti mješavina cvijeća imaju različite boje. Znati više o bebe dah sredinu.
Lišće i Zeleni, lišće i zelenilo također dodati ljepotu bilo središnji dogovoru. Uglavnom, oni se dodaju strane cvijeta za izradu boja uzorak. Međutim, također možete umetnuti lišće u samom centru, kao i. Ako su dostupne, odaberite svježe, tamno zeleni paprat koji su atraktivan formi. Utvrdite koliko zelene vas će zahtijevati i kupiti nešto ekstra da bi se bilo nepotrebno rasipanje.
Lončanica i pribor; ćete dobiti lončanica i ukrasnog pribora kao što glitters, perlicama i vrpcama od obrta trgovine. Odaberite plastične kontejnere koji koordinirati cvijet boja i oblika. For perle i vrpcama, možete se odlučiti za kontrastne nijanse, tako da se ističu u središnji. Posljednje ali ne i najmanje, ne zaboravite kupiti cvjetne blokovi od vrtlar u trgovini.
Središnji aranžman, jedan dan prije poseban dan, uzeti svi potrebni materijal za izradu cvjetnih aranžmana centerpieces. Izrežite cvjetni blok kako bi odgovarala veličini kontejnera, umočite u vodu i mjesto u lonce. Također, trim stabljika glavni cvijeća, punila i paprati na željenu dužinu. Prije svega, ležao zelenila ravnomjerno sa strane u kontejner, a zatim umetnite ruže i drugih razmetljiv cvijet u sredini. Između njih, stvaraju prostor i dodati punila. Znati više na vjenčanje centerpieces.
Eto, to je bilo sve o izradi jedinstvenog cvjetnih aranžmana centerpieces na svoju vlastitu. Pospite blista i magla cvijeće i lišća s vodom prskalica. Dajte završni dodir vezanje vrpcama u kovitla i čvorova. Your cvjetni aranžman središnji je spreman za prikazivanje. Ako o tome znate svile cvjetni aranžmani, možete primijeniti ih u stvaranju moderne centerpieces svile cvijet.

No comments:

Post a Comment