Tuesday 1 November 2011

Kuhinja Design: Mala Kuhinja pregradnja ideje

Pregradnja Vaše male kuhinje:, kada pregradnja svoju malu kuhinju, primarni naglasak mora biti na korištenje raspoloživog prostora dobro i stvaranje ili čime se oslobađa više prostora kako bi se omogućilo jednostavnu pohranu, jednostavna ugradnja potrebnih kuhinjski aparati i kako bi se olakšalo kretanje. Morate biti u mogućnosti obavljati sve vaše kuhinje zadatke bez ikakvih prepreka.
Izraditi plan dizajna kuhinja:; započeti s, odlučiti kakvu vrstu kuhinja koju želite, moderne ili tradicionalne, L-oblika ili u obliku slova U, Kuhinja i dvosmjerne Galley. Kad ste formirali ideju o tome što želite, nacrtati plan vaše kuhinje dizajna i planirati prostor vam je potrebna i skladišni prostor. Razmislite gdje želite da se ormari i kako ćete koristiti ih. Odlučite gdje želite sudoper, rada counter i hladnjak. Razmislite gdje što želite staviti na uslugu bodova za vodu, plin i struju. Uloge oka u odnosu na sadašnje kuhinje pri planiranju novi dizajn i misle kako stvari mogu dogovoriti drugačije. Također možete koristiti softver dizajn kuhinja pomoći s vašim planiranju i povucite i ispustite stavke dok ne dobijete točno ono što želite.
Stvaranje više prostora u vašoj kuhinji:, Ako je moguće, možete uzeti dolje zid i stvoriti otvorenom kuhinjom plan koji se proteže u dnevnom boravku. Možete staviti u kuhinju otok odvojiti dva dijela. Umjesto fiksne otoku možete dobiti jedan koji može biti valjanih o potrebi. Otoci dolaze u različitim sorti i oblika, tako da, kao što odgovara vašim ukupni dizajn, možete dobiti pravokutni, kvadratni, zaobljene ili ovalni otok. If otok služi kao spremište ili rad counter, sve više bolje.
Instalacija ormarića i ladica koji idu desno do stropa, tako da jednostavno možete pohraniti tvoga posuđe za kuhanje, pribor za jelo, tanjuri, začini, povrće i druge stvari. Stavite manje često korištene stavke u gornjoj ormari i često korištene stavke na nižim. Ako sve se ne uklapaju u, mogli biste dodati kuke na kabinet vrata objesiti lonci i pans iz. Možda ćete također htjeti da pregledate sve što imate i riješite stvari koje zapravo ne trebaju. Bilo kako bilo, pokušati zadržati jurnjava na minimum.
Umjesto velikih blagavaonu, ići za mali kut stola ili pad tablice. Isto tako možete izostaviti tablice iz vašeg shemu i staviti u ugrađeni zid counter, ili izgraditi pripremu tablica, visine hranu counter i to dvostruko, kao jelo područje.
Postajala sve manja i kompaktna kuhinja aparata. Instalacija veći sudoper, tako da je lakše oprati.
Dajući dojam prostranosti u vašoj kuhinji:; Osim optimalno planiranje prostora, možete napraviti prostrani ambijent u kuhinje razumno korištenje boja i svjetla.
Pomoću blijede boje drva za ormare ili im slike u pastelnim boja, primjerice, stvorit će više svjetla izgleda u kuhinji. Možete pomoći u tom smislu dodatno ugradnjom stakla s kojima se suočavaju kabinet vrata umjesto onih krutih.
Pri bojenju, papering i popločavanje kuhinja zidova, opet ići na svjetlo, pastelnim tonovima sa, možda, prskanja svjetlijih boja. Opće pravilo je da koristite tri glavne boje i njihove različite nijanse i nijansiranje, ali to nije željezo oklopljen konvencija. Idi male i osjetljivo patterns over podebljano onih. I koristiti male veličine pločice umjesto velike ili ekstra velika. Dijagonalno instaliran pločice katu također može pomoći stvoriti iluziju prostora.
Ako je vaš kuhinja ima dobru ventilaciju i omogućuje u obilju prirodnog svjetla, u koje će biti još jedan plus. Razmislite o instalaciji svjetlarnik, ukoliko je to moguće i ako imate prilično male prozore.
Prije instaliranja umjetna rasvjeta u vašoj kuhinji, ići preko plan kuhinja i identificirati glavna područja koja je potrebno dovoljno rasvjete. Možete imati središnje svjetlo za cijeli kuhinju i spot rasvjetu za kuhanje i pranje površina. Instalacija svjetla u ormarima i ispod counter skladišnim prostorima, tako da možete pretraživati ​​unutar njih. Provjerite je li vaše kuhinje rasvjeta je i funkcionalan i estetski. Dobro osvijetljenim, i planirani kuhinja će biti užitak živjeti.

No comments:

Post a Comment