Thursday 10 November 2011

Kum zdravice

Crkva i susjedni prostor su učinili u pastelnim vrpce, čipke i ostalih ukrasa. Cvijeće kao dendrobium orhideje, ljiljane zvjezdoznalac, roza i lavande ljiljanima su korišteni za ukrašavanje oltara i klupe. Na ovoj fino jutros da je bio blagoslovljen od Boga, sunce je streaming kroz vitraja i orgulja je igranje u pozadini kao nevjesta otac joj pratitelji gore prolaz. Bračni par izgleda lijep kao što su razmjena svoje zavjete i prstenje. Odjednom sam bunovan i više nema dobar osjećaj o tome cijela stvar. Znam da u kratkom vremenu ću morati tost mladenka i mladoženja ispred velike gužve. Moji dlanovi su znojan, a ja sam uzimajući previše hladne noge, a ja ne znam zašto sam pristao na ovaj na prvom mjestu!
Zvuči poznato? -Pa... Nemojte gnjavaža se nad ovim, pomoć je pri ruci. Važno je zapamtiti da pisanje tost ne zahtijeva mnogo kreativnosti. Sa samo malo truda, strpljenja i genijalnost da ćete imati velik tost napisan za par.
Možete započeti s pisanjem misli o mladenka i mladoženja i vaš odnos s njima. Također se može napisati odgovore na jednostavna pitanja kao što su:; Zašto mislite da ste izabrali kao najbolji čovjek? , Koje su pridjevi koji dolaze na pamet kad razmišljam o njima? , Je li mladoženja drugačiji prije nego što je upoznao mladu? , Kako i gdje je par susret? Koje su riječi / rečenica koje mladoženja joj se opisati? , Nakon što ste odgovorili na pitanja iskreno i napisao dolje što mislite o paru, ona je sada vrijeme da koristite ideje. ; Start po sebi uvođenjem, možete to učiniti tako da izgovorite Oprostite svima, želio bih vašu pozornost na trenutak. Da biste dobili pozornost onih oko vas mogao, također, ubaciti vic ili citat o braku. Važno je da se zahvalim ljudima koji su hosting, pred tobom ići previše duboko u govoru. ; Možete koristiti smiješan priča o mladenka i / ili mladoženja za sredini. Kao što možda znate mladoženja bolje, pokušati i napraviti tost izbalansirana govori o oba od njih. Probajte i držati govor kratko i slatko, a ne zaboravite uključiti zanimljivim detaljima. Koristite jednostavne rečenice i riječi za reći ono što je u vašem srcu, a to će osigurati da se ne pogriješiti. ; Zatvaranje tost s želji, pržiti ili tradicionalni blagoslov za nevjesta i mladoženja je odlična ideja. Podignite staklo velik čestitke, za par i sami previše. ; Savjeti, Vježbati govora. ; Izbjegavajte priče koje su ponižavajuće. ; Stajati uspravno, a obraćajući se gužva. ; Uzmi miran, duboko disanje prije početka, dodatni kisik će vam pomoći smiriti. ; Početi rečenicu s jačim glasom od vas normalno koristiti. , Nemojte previše prije govora, pijenje više od toga možda bi vam izgledati kao budala. ; Napravite kontakt očima s osobama koje su adresiranje i ne čitati s kartice, koristiti ga samo za referencu.

No comments:

Post a Comment