Tuesday 1 November 2011

Montaža TV Preko Ognjište

Vi imate kamin u samom centru glavnog zida u dnevnom boravku, a vi ste je dobio novi plazma TV. Baš kao i kamin je u sredini dnevnog boravka glavni zid, i vi mislite da bi instaliranja TV negdje tamo, odakle će svatko biti u mogućnosti to bdjeti.
Montaža TV iznad kamin je najbolja metoda izrade TV žarište sobi, i podešavanje oba kaminom i TV na istom mjestu, bez puno u sobi prostora. U takvoj situaciji instaliranja TV iznad kamin, ne možete samo objesiti ga pravo iznad kamina. Kada je riječ montiranju TV preko kamin, postoje neke vrlo važna razmatranja biti misao. Pročitajte više o tome kako montirati flat screen TV.
Smjernice o Montaža TV preko Ognjište
Temperatura Kamin; Glavni zabrinutost montiranju LCD TV preko kamin je temperatura, koji može ustati znatno zbog kamina. Gotovo sve vrste flat screen TV može nositi maksimalno od 90 do 100 stupnjeva celzijusa. Da biste provjerili temperaturu koja se razvija zbog kamin, svjetlo vatre, pričekati neko vrijeme, i uzeti termometar i trake na području gdje planirate da postavite ili objesite TV. Pogledajte TV upute za upotrebu odrediti maksimalnu razinu temperature da se može raditi u.
Provjerite zabilježena temperatura na termometru, i usporedite ga s koja se spominje u priručniku s uputama. Ako je temperatura zabilježena je iznad one koja se spominje u priručniku proizvoda, vjerojatno ćete morati odlučiti na ugradnju TV malo veći. Ako montirati TV preko kamina, a temperatura raste preko 100 stupnjeva celzijusa, to može uzrokovati oštećenja na TV ekranu, pa čak i unutrašnje elektronske komponente. Uz toplinu, dim također može biti razlog za štetu nanesenu na TV. To je sve više i bolje ako se držati TV na mantel pomoću posebne tablice stand napravio za tu svrhu. Ali prvo ćete morati provjeriti je li mantel može držati takve tablice stoje.
Pročitajte više na:; flat screen TV nosači - Flat Panel televizije štandovi, flat screen TV mjeseca; prilagodbe utičnice i Energetski kabeli, u montiranju plazma TV preko kamin, važna točka misliti je veza. Bolje je ako imate vezu u blizini, tako da neće biti potrebno pokrenuti kablove kroz mjesto gdje se nalazi veza. Odvojite veze i ožičenje modifikacije za TV može biti uzimajući pomoć od stručne osobe. Pored montaže TV, također ćete morati uzeti u obzir instalirate ožičenje sistemi za DVD playeri i sustavi kućnih kina.
Kut gledanja Nakon montaže flat screen TV preko kamin, Kao što montažu flat screen televizije na određenu visinu, kut gledanja će dobiti poremećen. Vi svibanj pronaći je teško za gledanje slike jasno. Dakle, bolje je da ide u za naginjanje zidna postolja koji omogućuju vam da promijenite kut prema kojem se sjedi. Možete uključiti TV kut malo prema dolje na razini oka.
Pročitajte više na:; montažu flat screen TV, Wall nosači za stan-screen TV, Za najbolje rezultate u montiranju TV preko kamin, preporučljivo je uzeti pomoć od profesionalnih instalatere. Oni će biti pravo ljudi da predlažemo vam ispravan kut za instalaciju i gledanja, bez TV uzimajući oštećen od strane topline iz kamina.

No comments:

Post a Comment