Monday 31 October 2011

Garaža Organizacija

Garaža organizacija ne treba biti tako neugodan zadatak. Kad se to zadatak za prvi put, to može činiti beskrajne, ali onda ako slijedite neke pravila garaža organiziranja sljedeći put krug će biti jednostavniji i lakši.
Prije svega, napraviti vrijeme za to posla, pogotovo ako je to prvi put ti si idući u dobiti svoju garažu u organizaciji. Raspored i idealno vikend, dobiti svoj članovi obitelji uključeni. Vi svibanj čak i razmotrite vaše prijatelje za pomoć.
Sljedeća stvar učiniti je uzeti iz svih stvari (tj. nered) u garaži i stavite ga u gomile - ne može biti jedan pile za sportske stvari, drugi pile za stvari koje mogu ići na reciklažu, hrpu za stvari možete prodavati ili darovati, i hrpa za stvari koje želite odbaciti. Budite nemilosrdni s tim kakve ide u kojima gomila.
Sada pomesti poda i očistiti mrlje. Na ovaj način možete predočiti prostor imate ispred tebe i onda odlučiti što ide gdje.
Kad imate učinila je ova pilota i očistio se garaže, to je vrijeme pogoditi hardvera trgovine. Investirajte u visećim ormarićima i klinovima i nokte - to može ići na zidovima vaše garaža. Uzmite neke kutija s natpisima za stvari koje želite zadržati i stvari koji se mogu poslati na recikliranje. Kanta smeće bi također doći u ruci, ukoliko je potrebno. Nabavite kabinet koji je vatra-dokaz, tako da možete pohraniti lako zapaljive tvari poput boja. Možete podesiti ormarića zid i kočiće na vlastitu kao što možete naći nekoliko do-it-yourself opcije u trgovini.
Garaža je često skladište drugim važnim, no teških strojeva poput kosilice, snijeg puhač, itd. Pobrinite se da ih pohraniti u garaži sigurno, kao što su u ormarima koji su bliže podu. Bicikli i sl. mogu ići na jednu stranu garaže odakle se lako može pristupiti ako vaše djece voziti ih cijelo vrijeme. Ako ne, onda možete pohraniti ih prema natrag, gdje ih se može pristupiti kada je potrebno.
Objesiti vaše alata na kočiće gdje se mogu lako vidjeti. Koristite okvire s oznakom zadržati džidža-knacks koje možete koristiti, ali ne može objesiti. Označavanje okvira na odgovarajući način će vam pomoći identificirati gdje se čuvaju te stvari za vrijeme kad zapravo ne treba. Upišite svih stvari koje trebate redovito na dostupnom mjestu.
Tada se gomila stvari biti odbačeni i sortirati ga kroz ponovno. Može li stavke se reciklirati? Stavite ih u smeće označeni za tih predmeta. Tako da sada, morate imati dvije kante - jedan sadrži otpad i jednog koji sadrže stavke za recikliranje. Vi svibanj također još jedno pile / bin koji sadrži stavke koje mogu biti prodana.
Smeće be odlagati u odlagališta, ili baca. Stavke za recikliranje mogu biti poslani na reciklažu. I na kraju, elementi koji mogu biti prodane može biti prodana u garaži prodaju ili donirana u dobrotvorne svrhe.
Nakon što su se ovaj veliki korak čišćenje garaži po prvi put, pobrinite se da slijedite neke jednostavne pravila kuće garaža organizacije. Ako vam se nešto stavi ga natrag u svoje mjesto nakon završetka rada. Na ovaj način ste u potpunosti izbjeći stvaranje nereda.
Redovito raspored i garaža čisti-up sjednici, recimo, svakih šest mjeseci ili jednom godišnje. Na taj način, sve ovo dobro djelo nije izgubljeno, i redovne čišćenje osigurava da je vaša garaža zapravo ima prostora za ono što je zapravo trebala sadržavati - vaš automobil!

No comments:

Post a Comment