Tuesday 8 November 2011

Native American Tattoo Designs

Native American kulturom i tradicijama su fasciniranost za mnoge ljude i imaju ventilator sljedeće gotovo diljem svijeta. Neki ljudi koji pripadaju toj kulturi, ali su se preselili dalje, kao da imaju tetovaže na njihova tijela natopljene zadržati svoje tradicije živ. Ali oni koji su jednostavno ljubitelje ovog kulture, željeli dobiti ih učinio jer oni cijeniti raznolikost u njihovim dizajne i kulturu. Kao što znate tetovaže su oblika umjetnosti i imaju duboko značenje u različitim kulturama i tradicijama. Mogu biti napravio kao memoriju za volio jedan ili jednostavno kao stil kvocijent. Perje, perle, životinje, oružje, zvijezde, dreamcatchers i mnogo više stvari koje čine ovaj jedinstvenu kulturu poznati, može biti dizajne tetovaža. U sljedećim paragrafima postoji nekoliko native američki tetovaža dizajne opisana za vas, tako uzeti izgled.
Native American Tattoo Designs i Značenja
Postoji broj native američkih tetovaža dizajne dostupan. Svaki od njih imaju vlastite jedinstveni značenja i razumijevanja što oni stajati za. Tattoo fanovi time preferirati uzimajući Indijanci tetovaže koje su komplicirani i smisleni. Ovaj, naravno, je tattooers vještina umjetnosti i treba knjiže taj način. Obzirom na nastavku su različiti native američki tetovaža dizajne uz njihova značenja i prikazima, tako uzeti izgled. Više o native američki simbola i značenja.
Feather Tetovaže, perje različite ptice imaju svoj individualni značaj i uglavnom koriste za svečane i vjerske svrhe. Kombinacija različitih tipova perja poput onih orao i sova, ili jastrebovi čine velike tattoo dizajna što znači, život i smrt. Kada su mnogi obojene perje su kombinirani zajedno, to označava jarke i višestruke boje života. Oni također simboliziraju hrabrost i hrabrost kojima native Amerikanci nosio dok ide rata ili lov. Drugi specifičnost ovog kulture je da glavni i starješine plemena nosila frizura napravio od 30 ili više perje. I ove perje su trebali biti zaradio ih za svaki čin hrabrost da su pokazivali. Starac s ovom frizura, bilo na rukama ili leđa, je također vrlo poznati tetovaža dizajn za mnoge. Oni također dizajna napraviti neke velike Indijanci dizajne tetovaža za djevojčice kao i dečki. Više o pero tetovaže.
Tetovaže životinja, životinje su vrlo važni u Native American kulture kao što su oni smatraju kao što je Bog poslao blagoslov. Prema njima, svaka osoba ima životinju duh u njima čiji čvrstoće im omogućuje boriti i preživjeti. Životinje poput lavova i drugih zvijeri su dominantna, dok su manje životinje su krotki i stidljiv. Ali svaki od njih imaju svoje prirodnim instinktima opstati u silnika džungli. These životinja tetovaža dizajne uistinu može smatrati tradicionalne native američki tetovaža dizajne i su vrlo dobro napravljena. Obzirom ispod je značaj svake životinjske tetovaža dizajn. ; Medvjedi: Oni su skrbnici koji imaju će moć, snagu, hrabrost i jak instinktima. ; Bull: Ovi naletjeti stvari bez pripreme i upozorenja. Oni također stalak za plodnosti. ; Deer: To zalaže za nježnost, mir, milost i nevinost. ; Eagle: Intelligence, sloboda, žrtve i rizici su karakteristike ove hrabrog ptica. ; Wolf: Loyalty, intuicija, uspjeh i duhovnosti su njegove osobine. ; Lion: Obitelj, hrabrost te je zaštitnik plemena. ; Totem Pole Tetovaže; Drugi vrlo poznati native američki simbol je totem pol koja zastanaa na vratima sela ili kućama. Simbolizira plemena, klan, obitelji ili bilo kojeg pojedinca i uzimajući ovaj tetovaža učinio je uistinu veliki dizajn. Tih stupova su dizajna mnogih divljih životinja, što znači da oni pružaju sigurnost i zaštitu na plemena ili klanove od zla. Oni djeluju kao skrbnik duhova i bdjeti nad plemena noću kada njihovim vođama su na počinak. Možete dobiti tih stupova napravljen na vašem ruku, leđa i prsima. Ostale takve dizajne tetovaža može biti DREAMCATCHER tetovaže, kokopelli tetovaže koji stoje za zaštitu i plodnosti (reprodukcija), itd. Više o plemenske tetovaže.
Indijanci vjeruju prirode da se njihov život darivatelja i kreator, a time i dobivanje tih stvarno cool Indijanci tetovaža dizajne su odličan izbor.

No comments:

Post a Comment