Saturday 5 November 2011

Red Carpet frizura

Svaki nije dovoljno sretan da se korak uz dostojanstvenika i slavne osobe na crvenom tepihu. No, o tome kako pokušava slavna osoba hairstyles za žene na svoju kosu i mahati celebrity izgleda? Pa zgrabite najnovije crveni tepih frizura u ovom članku i dobiti vruće i zanosan ili slatko i seksi izgled. Pročitajte više o natjecanju hairstyles za djevojčice.
Klasična Frizura: Klasični frizura izgleda najviše jednostavne i elegantne na crvenom tepihu. Primjenjuju se samo ravnanje kremu na vlažnu kosu. Puhati suho s okruglu četku. Četkom you dlaka leđa i uviti u niskom punđa. Pin punđa i saviti ga uz pomoć kose pin i isječke. Možete dobiti klasični crveni tepih frizura. Možete vidjeti ovaj frizuru na gotovo svim crvenom tepihu slavne osobe poput Penelope, Brittany Murphy, Jennifer Lopez, itd.
Uvojak Kovrče: Ovo je vrlo sofisticiran frizuru with uvojak kovrče. Središnji deo kosu i nanesite gel ili curl poboljšanje pjenu sve preko vaše kovrčavu kosu. Postavljanje kovrče with kosu ili željeza i napraviti uredan ringlets. Postavite više slojeva u prednjem i kraće na leđa sa serumskim, kako bi se kovrča na zaljev. To vam daje tipičan cvrčanje Halle Berry izgleda.
Naletima Chic Frizura: Ova frizura vam daje slatko, sassy, ​​a seksi izgled. Za srednje duzinu kose, preuzmite ga nasjeckanim s neujednačenim krajevima. it sustav s ravnanje gelova. Prednji rub sjedne ili dati seksi izgled. Također možete označiti vaše kose ili nositi šarene hair maskara na ovoj frizuru. Pročitajte više na prom hairstyles za srednje kose.
Long Valovita Brave: The duge valovite brave dodati volumen kose. Možete pomiješati valovite kovrče pomoću željeza kose i držite kovrče u njihovom položaju primjenom kosu i intenzivan sjaj hair serumu. Naglašavajući kovrče također dodaje glamur. This frizura je jako puno vidjeti na Jennifer Lopez.
Titra Na naslovnim: Možete 'mix n utakmica' to frizura sa klasični izgled, s titra visi ispred s bočnim dijelom. Izravnati treperenje visi ispred lica i vezati ostatak kose s vrata s kosom igle. Jessica Biel često nosi this frizuru.
Niska objesi Curls: Ova frizura je izuzetno raskošnih s kovrčama počevši od vrata do kraja. Gornji dio kose s krunom je glatka i ravno. Ovo je idealna frizuru za Jessica Alba na crvenim tepisima.
Duge i ravno: apsolutni duge ravne frizure izgleda nevjerojatna. Također možete dodati slojeva u prednjem upto obraza. To se može obaviti po straighting gel ili keramike, a zatim primjenom super sjaj seruma za kosu za povećanje it sjaj. Beyonce Knowles izgleda zapanjujuće u ovom crvenom tepihu frizuru.
Other frizura: Drugi frizura uključuju različite modni trend smanjenja iu dugom i kratkom kosom. To uključuje kratke gladak, kratke ili duge spikey, visok resast, razuđen, klasični bob, vrh čvor, kratka plava, glatka resast, pleten i glatke kovrča. Ladies samo bi savršeno šišanje za sebe.
Savjeti Moda za Red Carpet: Red Carpet modni je sve o glitz i glamura. Da biste znali o crvenom tepihu modi, razmatrati svakih detalje o slavnima. Njihova prerušiti, make up, pribor, frizura, obuća i pokreta. Isprobati kostim i frizuru koja vam najbolje odgovara, a zatim odabrati raspon jewelries, pribor i obuću koja se podudara s njime. Nabavite savršen make up učiniti da izgleda kao krajnji dive. Pročitajte više na natjecanjima ljepote frizure.
Pročitajte više na:; Haircuts; Kratki Haircuts; Long frizura, Haircuts stilova i ideja, ja sam prokleto sigurni da ste sada zabrinuti za probati ovih crveni tepih frizura. Dakle, što čekate za? Jednostavno odaberite jedan od ovih glam stilova i dobiti frizuru kao slavna osoba po vašem izboru.

No comments:

Post a Comment