Friday 30 March 2012

Airless Boja Prskalice i Guns

Airless boje prskalice snagu boja kroz pištolj za prskanje boje, tako raspršivanje boje, koja se zatim izlazi kroz mali otvor na visokim pritiskom, slično kao crijevo za polijevanje u prilogu s pištoljem. Umjesto kompresora, pritisak se primjenjuje na tekućine dolazi iz jedinice klipne pumpe ili motorni pogon dijafragme. Oni su pozvani airless bojom prskalice because komprimiranog zraka se ne koristi kako bi se osigurao potreban pritisak.
Veličina ventila otvorenja i konjskih snaga dva su brojevi trebate provjeriti kada želite odrediti mogućnosti pištolj za prskanje boje. Veće veličine crpke s većim ventilima su u mogućnosti da obrađuju teže premaza.
Širok raspon završi i premaza može biti nanešen pomoću airless bojom prskalice u manje vremena u odnosu na druge metode primjene boje. Osim toga, ove boje prskalice mogu koristiti primjenjivati ​​premaz boje na bilo debljinu koju želite.
Airless Boja Prskalice ne koristi se za detaljan posao
Airless boje prskalice obično se ne koriste za sprej slikarstvo poslove koji zahtijevaju detaljan rad, kao što su automobili ili ormarića. Oni se ne mogu koristiti za takve aplikacije jer su te boje pištolji primjenjuju previše boje prebrzo. These boje prskalice su idealne za vanjske i unutarnje površine kao što su zgrade ili ograde. Airless boje prskalice su dostupni u različitim izvedbama i konfiguracije, međutim, svi oni uglavnom imaju iste kontrola i značajki. To zahtijeva puno pritiska na snagu bučne tekućine poput boja kroz malu rupu na vrhu. Osim toga, mora postojati odgovarajuća pritisak kako bi se održavati pravilan obrazac za prskanje koja izlazi iz vrha.
Postoje dvije vrste Airless Pumpe boje prskalica
The airless boje prskalica je osnovne komponente su: pumpe, crijeva, pištolj, i savjet. Postoje dvije vrste pumpi - klipa i dijafragme - i obojica rade jako dobro. Iako tipa dijafragma ne može pumpa vrlo gusta boja, koji klip tipa može nositi vrlo dobro. Dakle, tip klipne pumpe od airless prskalice boje su više svestran.
Klipa pumpe Vrsta Airless boje prskalica: Ovaj tip se sastoji od nekoliko komponenti koje sadrži klip, check ventili i pakiranje. Kada se klip pomiče gore stvara vakuum, tako da je boja sisao se unutar komore, poznata kao tekućina odjeljak, a zatim kada je klip u pitanju dolje gura boja u visokotlačno crijevo.
Pečat je stvorio pakiranja, tako da nema gubitka pritiska u toku rada sprej slikarstvo. The airless boje prskalice koriste profesionalci su opremljeni za pakiranje koji se samopodesiv, koji sprječava prerano nosi i zahtjev za popravke.
Tijek boje iz crpke tekućine odjeljak da je crijevo u režiji Nepovratni ventili, ili kugla ventili i sjedala. Ovo pomaže u sprečavanju boje se pumpa nazad kroz pick-up cijevi.
Dijafragme pumpe Vrsta Airless boje prskalica: A klip se također koristi u dijafragmu tip airless prskalice boje, iako na drugačiji način. Hidraulička tekućina pokreće klip kako bi se premjestiti dijafragme, što rezultira u boje se isisan gore i onda guraju kroz crijevo, a zatim pištolj.
Dijafragma se ne dotakne bilo koji pokretnih dijelova. Klip je i hidraulične tekućine za prijenos pokreta rezultat u dijafragme kreće gore i dolje u jednom vrlo brzom način. Iako nema pakiranje se koristi u ovom dizajnu, međutim nepovratni ventili moraju se koristiti.
Ova metoda zahtijeva primjenu visokog tlaka crijeva, što je ocijenjeno prema pumpi maksimalnom snagom pritiska. Tipično, radni tlak je 3000 psi. This crijeva je vrlo tvrd, koji ima sposobnost da izdrži znatno velike količine pritiska i kink otporan. Preporučljivo je da nikada ne probati i popravak ovog crijeva kao što to može dovesti do ozljede. Umjesto popravljanja je bolje da ga zamijeni.
The Airless pištolj za prskanje boje
The airless boje prskalica is kontrolom, a tip je održana uz pomoć pištolja. To izgleda kao pištolj jer ima okidač i ručkom. Čim je okidač je izvukao, ventil se otvara, koji omogućuje boje da protok kroz vrh na površini koja se obojana.
Prilikom odabira pištoljem, važno je da izgleda za faktor udobnosti. Pištolji su 2 ili 4 prst oružje. Ove brojke ukazuju na broj prstiju potreban za povući okidač.
Izbor sprej tip ovisi o pumpi sposobnosti, kao i vrstu boje se sprayed. Izbor sprej savjet će imati utjecaj na učinkovitost i performanse airless boje prskalica.
Ovo su glavne komponente koje sve boje airless prskalice čine. Vaše zahtjeve i očekivanja će odrediti vrstu se odlučite na kupnju. Imajte na umu da je deblji boju, više energije će zahtijevati.

No comments:

Post a Comment