Friday 16 March 2012

Black Pine Tree

Borovi su crnogoričnih stabala pripadaju obitelji Pinaceae. Smatra se da postoji 115 vrsta borova koji je rekao da je 35 vrsta u Sjevernoj Americi sama. Među sorti borova, crni borovi su najčešći i može narasti do oko 45 metara u visinu. Tih stabala su zimzelene s dugom iglom u obliku lišća i su popularni za ukrasne i komercijalne svrhe. Vi svibanj želite znati više o bor činjenicama.
Black Pine Tree Identifikacija
Crni borovi mogu se podijeliti u tri tipa - nishiki, yatsubusa i sadnica. U Nishiki raznolikost, kore drveta ima pluta poput izgled dok yatsubusa raznolikost su patuljaste veličine s malom iglom u obliku listova. Sjetvenih sorta uzgaja u potpunosti iz sjemena, dok su druge dvije sorte produced by proces reznice ili cijepljenjem.
Japanski crni bor je jedan od boljih sorti koje se može proizvesti iz sjemena. Ova raznolikost je poznat po svojim dubokim pahuljice i pukotina i duboko plave boje kore. S vremena na vrijeme kore počinje show linija i crack nakon što je oko četiri godine. Ovo svojstvo čini odličan izbor ako želite ga koristiti za bonsai. Više o bor identifikacije.
Japanski Black Pine Tree
Japanski crni bor su piramide u obliku i srednje visine. To je uglavnom koristi za uređenje krajolika i zasađene oko obala. Pupoljaka ove sorte bora su srebrne boje, a oko ½ to ¾ inča dugo. Kao što se može oduprijeti prisutnost soli u tlu, oni rastu i na morskim plažama je time krajolik slikovit. Stablo raste najbolje ako je vrijednost pH u rasponu od 5 do 6,5 s dovoljno vlage i odlične drenaže. Iako ova sorta ne može odoljeti bilo temperaturnim uvjetima, ali ako padne ispod -10 ° C, to može biti štetno. Više o japanskom bor.
Austrijski Black Pine Tree
Je austrijski Crveni bor još je jedan izbor bora koja se nalazi u izobilju u mnogim dijelovima Europe. Oni su uglavnom raste na visini od 2.000 metara nadmorske visine. Oni su tamno zeleni listovi koji su oko četiri inča dugo. Uglavnom se koristi kao ukrasna stabla, crnog bora može narasti do 50 metara visok, ali uglavnom, drveće narasti na oko 30 metara.
Slično kao i druge borova, austrijski crni borovi su lako rasti u prvih 25 do 30 godina svog života. Međutim, održavanje im postaje malo teže. Njihove sposobnosti da se odupru bolesti smanjuje, a najčešći bolest koja se javlja je igla-cast bolesti i diplodia medljika, vrsta gljivične bolesti. Ona počinje u podnožju biljke i učinci starijih iglica u početku, a zatim ide na zaraziti novo narasla one. Pročitajte više o bor bolesti.
Briga za Black Pine Tree
Ako želite da se biljka crnog bora stabla u svom vrtu da provjerite da li ih presaditi u rano proljeće kada se pupoljci počinju oteklina. To može početi od druge polovine veljače i ići na do sredine travnja. Nakon što su transplantirane stabla, trebali biste ga zaštititi od smrzavanja. Uvjeti tla može varirati, ali to bi trebalo pružiti odličnu drenažu. Možete koristiti haydite, fragmentirana granit, borove kore čips ili površinu tla miješa dok sadnje.
Crno stabala borova može tolerirati vode što ga čini velika mogućnost da se biljka u područjima gdje postoji višak vode u tlu. To je u potpunoj suprotnosti s drugim vrsta bora koji se ne može tolerirati previše vode. Dakle, ne pokušajte s primjenom vode puno, iako, oni mogu tolerirati vodu, kao što svibanj naškoditi Vašem biljka.
Pročitajte više na:; Pine Tree vrsta; Pine Tree vrste; Dakle, crni borovi su odličan izbor imate da ukrasite svoj vrt. Nadam se, ovaj članak vam je dao neke korisne informacije o različitim borova sorti i njegu te bi trebao uzeti za njihov pravilan rast.

No comments:

Post a Comment