Tuesday 20 March 2012

Doboš kočnica Zamjena

Bubanj kočnice zamjena je potrebno u vozilima s vremena na vrijeme kao i oni istrošiti tijekom razdoblja od održivog korištenja, a ako nisu zamijenjeni to može biti vrlo opasno za pojedinačne vožnje tog vozila. Mnogi vozila danas imaju disk kočnice na prednjim set kotača, ali još uvijek se odluče za konvencionalne bubanj kočnice na stražnje kotače u vozilu. Razlog za to je da bubanj kočnice su relativno jeftinije, lakše za instaliranje, a također je lakše sinkronizirati parkirna kočnica sa doboš kočnica nego disk kočnice.
Izvođenje bubanj kočnica popravak je apsolutno neophodan za održavanje sigurnosti vozila. Ako ste dobro upućen s djelovanjem automobila i raznih auto-dijelova (posebno za kočenje mehanizmi) onda možete provesti doboš kočnica zamjena sebe. Ali, ako nemate pojma o takvim stvarima onda morate posjetiti dućan auto popravak. Na taj način i pravodobno obavljanje doboš kočnica zamjena možete izbjeći mogućnost velikih auto crashes uključuju vaše vozilo.
Kako zamijeniti bubanj kočnice, prije nego što započnete na bubanj kočnica zamjena proces trebate skupiti nekoliko alata prije toga. Ovdje je popis stavki koje će potencijalno je potrebno za vaš bubanj kočnica zamjenu. , Jack, Jack stoji, Ključevi, kočnica sačuvalac alat; kočnica proljeće kliješta, čekić, Dlijeto, kliješta, odvijač, bijele litijeve masti, nove kočnice cipele, opsežne prirode ovog popisa pokazuje da je ovaj svibanj biti dug i kompliciran proces, pa slijedite ove upute bubanj kočnica zamjena na vlastitu odgovornost, ako smatrate da imate pravo količinu znanja i stručnosti potrebne.
Provjerite je li vaše vozilo je jacked up s pravim jack stoji, i da je površina čak. Učinite jedno kolo na vrijeme, tako da možete koristiti druge strane za svoju referencu. Prije nego što započnete ovaj proces trebate ukloniti oko pola tekućina za kočnice od master cilindar i raspolagati njime ispravno. Sada Jack vaše vozilo se pomoću jack stoji, i uklonite kotač od strane želite provesti bubanj kočnica zamjenu na prvom mjestu.
Sada trebate ukloniti stari kočioni bubanj za lociranje okrugli isječak i rezanje off. Ovaj okrugli isječak će biti smješten na kotaču privjescima vozila. To je jednostavan postupak za stražnji kotač pogon automobila, ali za prednji kotač pogon automobila ćete morati ukloniti ležaj kapu i ležajevi kotača na prvom mjestu. Tek tada ćete biti u mogućnosti to maknuti kočioni bubanj. Ako osjetite otpor, a čupanje kočnice bubnja u oba slučaja, onda može ili primijeniti neke maziva, ili na vijak kočnice prilagodbe.
Uvijek imajte priručnik o nekoj vrsti s vama za hitnu referentne dijelova i pozicije, i ako je moguće, fotografirati uz svaki korak, tako da znate što ide gdje. Sada, ako je parkirna kočnica kabel priključen na bubanj kočnice onda ćete morati ukloniti, kao i prije nego što možete nastaviti. Sada trebate ukloniti izvora koji učvršćuju kočnice cipele na kotač cilindra, a zatim ići naprijed i ukloniti kočnice cipele, kao dobro. Sada se može popraviti, ili odbacite kočioni bubnjevi, ako želite učiniti. Sljedeći korak u bubanj kočnica zamjena proces re-instalacije kočioni bubanj. Također pogledajte detaljnije upute kočnice popravak.
Ponovna instalacija kočioni bubnjevi, Prvo, trebate zamijeniti kočnice cipele na isti način da ih uklonili, a također priložiti samo zbor vijka za podešavanje. Ovo je mjesto gdje se slike koje ste snimili ranije ili priručnik će doći u ruci za vas. Ponovno umetnite kočioni bubanj u svom izvornom mjestu i pobrinite se da slobodno vrti protiv ferode. Sada su provesti postupak za drugu stranu, a zatim vratili kotača. Sada se vozilo iz za test drive i provjerite, ako su kočnice rade ispravno.
Također pogledajte sljedeće:; kočnice Linija zamjene; ​​kočnice jastučići zamjene; ​​kočnice rotorima zamjene; ​​Brake Caliper zamjene; ​​Napominjemo da su upute na bubanj kočnica zamjenu dati ovdje su samo opće upute, a ako želite pravilno detaljan set smjernica, morate ili posjetite mehaničar ili dućan popravak automobila. Bubanj kočnica cijenu da će vam naplatiti će biti samo mala cijena za platiti zamjenu. Pokušaj proces doboš kočnica zamjena na svoje samo ako znate nešto o raznim auto dijelova. Kočnice su važan dio na vozilu i ne možete priuštiti da eksperimentirati s njima.

No comments:

Post a Comment