Friday 23 March 2012

Odgovarajući boje boje

Ako želite izaći iz ideja kontrasta boja za unutarnje slikarstvo, onda ovaj članak će vam pomoći na najbolji način. Mnogi od vas možda se pitate da imaju jednu boju istaknuti svoj dom, nakon što je većina stvari u istoj boji. Postoje mnoge opcije u kojima možete ići za podudaranje boja boje. No, glavni dio vježbe je pronaći pravu boje boje ili nijanse odgovaraju postojećeg objekta. Pa, malo know-how i ideje mogu Vam pomoći učiniti. Evo nekoliko savjeta o podudaranja boje boje i stvarajući zadivljujući učinak.
Odgovarajući boje boje: Ideje
Kada mislite da podudaranja boje boje, što je prva stvar koja dolazi u vaš um? Pa, vjerojatno najbolji komad u vaš dom! Da, to je istina do određene mjere. Dok ste se odlučili preskočiti ideju kontrasta boja, svoje vrijeme da se odlučiti između raznih mogućnosti podudaranja boje boje. Sada, ako radite na dnevnoj sobi uređenje, onda je najbolja ideja je da se odluče za podudaranje boja boje namještaja. Uostalom, namještaj je isticanje dio dnevnog boravka. Dok je radio na kuhinjskom dekor možete se odlučiti kako bi se slagala bojom zidna boja s kuhinjom ormarića. Također ga možete podudaraju s bazom boje countertop.
Jedan od spavaće sobe zidnog slikarstva ideja je da se odluče za usklađivanje boja posteljinu ili zavjese. Još jedan savjet soba slikarstvo je uskladiti boje boje s namještajem. Primjerak dizajn uzorak na zavjese, po zidovima je elegantan ideja, naravno ne za sve zidove. To može ići za žarišnu zida u dnevni boravak. Također će napraviti najbolji spavaće sobe dizajn slikarstva. Pazite da zavjese nisu dio tog zida. U tom slučaju dizajna u tamnijim nijansama poput crvene i crne će izgledati iznenađujuće s ostatkom zidovi bijele. Pročitajte više o zidna boja ideje.
Pa, dopustite mi da vam kažem da se opredjeljuju za točno podudaranje boja je jedino pravo u slučaju da je objekt u boji nije previše tamna. Inače možete imati jedan zid u tamnu nijansu, koji se točno podudaraju s tamnim namještajem ili tamne kuhinje ormari i ostale zidove u svjetliju nijansu stvoriti savršeni učinak. U slučaju dual boji ormarića, boja boja mogu se uskladiti s svjetliju nijansu. U slučaju tamne boje, komode, countertop ili bilo koji drugi predmet na koji se planira odgovarati zid boje sa, ići za upaljač ton u istoj boji. Iako odabirom odgovarajuće boje boje možete se odlučiti za svjetlije nijanse ako želite dodati veličine na tom području. Što je tamnije nijanse su najbolje stvoriti dramatičan izgled. Dok podudaranje eksterijera boje boje, možete se odlučiti da ga uskladiti s vanjskim namještaj i podnice. Znati više o različitim interijera slikarskih tehnika.
Kako uskladiti boje boje?
Sada, kako pronaći odgovarajuće boje boje je zadaća što trebate učiniti pažljivo da biste dobili željeni izgled. Mnogi vrijeme morate pronaći boje boje uskladiti svoje postojeće boja zidna boja za dotjerati. Sve što možete učiniti je dobiti neki uzorak čips od boje boje te ih se podudaraju s vašim boja zidna boja. Pobrinite se da Vaš zid je čist. Dodirnite za visoki sjaj boja, čak i samo nakon nekoliko dana primjene ove boje može biti teško. Gloss završni omogućuje pronalaženje podudaranja boja stvarno teška zadaća. To je razlog da je lakše uskladiti stan boje. Dakle, u skladu sa bojom boje s objektima koji imaju mat završiti je puno lakše. Ovdje je vodič o odabiru interijera boja boje za vaš dom.
Za koordinaciju podudaranja boje boje s postojećim zidna boja ili bilo koji drugi objekt kao što su namještaj, komode, itd., morate slijediti ove procedure. Get uzorak čips boje boje, držati ih jednu po jednu protiv zidova ili objekt na različitim mjestima na svijetle sunčan dan. Utakmica čip s tim patch koji je uzimajući indirektne sunčeve svjetlosti. Nikad ne držite boju čip na objekt ili zid koji je osvijetljen SUNBEAM, mogu se sjetiti toga. Pokušavajte dok jedan čip točno podudaranje. Nakon što kupiti boje, samo boje sitnih komadića. Pričekajte i primijeniti slijedeći sloj. Većinu vremena produbljuje boju kako se suši i naravno, s više slojeva. Sada pogledajte na rezultat, a onda možete ići za završno slikanje. Možda se definitivno zainteresirani u virtualnom interijera slikarstva.
Nadam se da gore navedene savjete i ideje o podudaranja boje boje će vam pomoći da bi začinio svoj dom dekor. Razmislite dvaput i ne zaboravite patch test prije nego što obojiti zidove.

No comments:

Post a Comment