Saturday 17 March 2012

Čišćenje Mrlje lonac za kavu

Izrada kava ili bilo koje druge tople napitke na obojene lonac daje drugačiji blatnim ili gorak okus proizlazi vruće piti. U slučaju, da se redovito pije kavu i zakuhati kave na svakodnevnoj osnovi, vi svibanj dobro biti upoznata sa kave lonac mrlje koja se razvija nakon što je konstanta piva. S akumuliranim kave ulja, nečistoće i tvrda voda vage, te mrlje se obično tvrd i ne otići s redovitim metode čišćenja. Rješenje je koristiti spužvice sastojke dok čišćenje mrlja kave lonac. Pročitajte više o sredstvom za uklanjanje mrlja.
Kako očistiti mrlje Pot kavu?
Spomenuti čišćenje mrlje aparat za kavu i prva stvar koja dolazi u naš um koristi ocat. Doista koristite ga je toliko uobičajeno da većina ljudi ne mogu se sjetiti čišćenje kava lonac bez octa. -Pa... To nije slučaj, jer postoje i druge prirodne načine da biste dobili osloboditi od mrlje razvijene u kave makeri. Slijedeći su neke od učinkovitih metoda za čišćenje mrlja lonac za kavu, koje možete isprobati:
Čišćenje kava lonac Mrlje s pečenje soda, se to čišćenje mrlja s tkanina tkanine ili aparat za kavu, soda za pečenje je idealan izbor. Međutim, ne dodati prašak za pecivo izravno u aparat za kavu ili drugo, to može uzrokovati začepljenje. Što možete učiniti je otopiti sode bikarbone u vodi u potpunosti, umočite čistu krpu u njemu i koristiti krpu za brisanje iz kave mrlje. Pročistite platno preko tvrd kavu mrlje, sve dok se posuda čisti. Ova metoda svibanj vam je potrebno malo truda, ali sigurno će vam dati dobre rezultate.
Čišćenje kava lonac Mrlje s octom, Čišćenje kava lonac s bijelim octom je idealna za one kapanje filtarske jedinice. Prvo, pripremiti razrijediti otopinu bijelog octa miješanjem 1 dio s 2 dijela vode. U slučaju vrlo tvrdokorne mrlje, svibanj vam je potrebna da bi malo koncentrirana otopina s dva dijela svakog octa i vode. Postavite filtar u filter košaru i sipati octa rješenje u lonac. Stavite aparat za kavu za neko vrijeme. Nakon toga, bacite filter i ocat rješenje. Kada se lonac ohladi, ispirati. If mrlje i dalje ustrajati, ponovite isti postupak iznova i temeljito isperite da se izbaci ocat miris. Saznajte više na kavu čišćenja s octom.
Čišćenje kava lonac Mrlje s drobljenim ledom, ovo je vjerojatno najjeftiniji prirodna metoda za uklanjanje mrlja od kave kavu. U lonac za kavu, dodati 2 čaše od drobljenog leda, klinovi od 2 svježeg limuna i 2 žličice soli. Swirl lonac nekoliko puta u smjeru kazaljke na satu i satu smjeru, za oko 1 - 2 minute. Ovdje, limun i sol pomoći u uklanjanju mrlja. Isperite hladnom vodom i vidjeti hoće li se mrlje očistiti ili ne. Ako ne, slijedite iste korake za čišćenje i ovaj put, dopustite smjesu da se kandidiraju za duže vrijeme. Dobro isprati za ispiranje soli i limuna iz kave lonac.
Možete pročitati više na:; Kako očistiti aparat za kavu, Kako to Maknuti Kava Mrlje, jednom unutar mrlje su uklonjeni, nastaviti za čišćenje vanjske strane lonca. Consider čišćenje mrlja lonac kave gore navedenih metoda i sigurno ćete primijetiti čisti okus kave pivo u čisti lonac. Redovito čišćenje lonac za kavu sa ispravnom metoda ne samo da će prinos mitski kave okusa, ali će također povećati trajnost jedinice. S takvim jednostavno metode za čišćenje mrlja lonac za kavu, nadam se da nećete osjećati nerado očistiti aparat za kavu nakon svakih nekoliko tjedana.

No comments:

Post a Comment