Friday 30 March 2012

Garaža Storage Ideje: Izrada plana garaža za pohranu

Garaže ovih dana više nisu samo spremišta za vozila, kućanski junk, i neiskorišteni alata. Oni su često sastavni dio domova, udvostručenje se kao praonica rublja, hobi područja, radionice, dječji igrati područja, i tako dalje. Garaže također može dijeliti kao početnu ureda. Kako da poboljšate svoje garaža za pohranu, morate saznati što različite opcije su.
Ovdje su neke garaža za pohranu ideje koje možete koristiti kako bi se smanjila nereda i pronaći ono što vam je potrebno kada ih trebate:
Garaža Storage Ideje
Optimizirajte garaža: Jedan od najboljih ideja je optimizirati prostor u garaži za pohranu zahtjeve. Kako bi održali svoje garaže uncluttered i čiste postoji bezbroj pohranu opcije koje su dostupne ovih dana. Započnite razvrstavanju stvari koje koristite prema tome kako često ih koristiti. Na primjer, sredstva za čišćenje i vrećice za smeće i koriste se često dok korova trimer ili kosilicu ne treba čuvati u sredini desno u središtu garaži. Garaža stavke za pohranu može biti u rasponu od stvari koje se ne koriste za alate za sportsku opremu da čak i RV ili manji čamac.
Use Kontejneri za ostanak Stavke: Kontejneri su vrlo zgodan za slaganje stvari. A ako im oznaka to će vam uštedjeti truda i vremena kasnije. Bicikli i druge potrepštine poput inline klizaljke, bicikla kacige, i tako dalje može biti montiran na boku. Također možete instalirati radni stol u garaži, ako ste u takve stolarije i slično.
Garaža pohranu police: garaža za pohranu police koje su Zidni su jedan od najboljih načina za pohranu praktički sve što vam treba, s dodano praktičnost bitak u mogućnosti to mjesto sve što vam treba je potrebno, jer su ima pravo na policama. Postoje razne dizajne u police s nekim jedinicama koje pokrivaju cijelu stranu ili natrag u zid. Nakon što organizirati police, to će spriječiti ništa se čuva razbacane po podu. Još jedna dobra ideja je da se oznaka svake police, tako da će svatko znati gdje stvari treba ići kada su ih natrag, plus to ga čini mnogo lakše naći stvari kad ih trebate.
Samostojeći ormari za skladištenje: možete također koristiti besplatne ormarića stoji za pohranu koji su vrlo korisni u garažama. Sve što trebate napraviti neki od ormarića je da će biti u mogućnosti stajati na svojim vlastitim i da je garaža katu je razini. Ova vrsta pohrane je posebno korisno jer može biti ganut okolo u garaži kada je potrebno pohraniti nešto drugo u određenom području u garaži.
Use Rafter stalci za dodatnog prostora: Dodaj splavar racks, tako da možete napraviti optimalno korištenje prostora iznad glave za pohranu. Ova vrsta nadzemne police će pružiti puno prostora gdje se kutija može držati i stvari koje se ne koriste vrlo često.
Use Nosači, kuke i Pegboards: Neki od ostalih garaža za pohranu ideje uključuju korištenje zagrade, kuke i pegboards na zidovima gdje stavke kao što su golf klubova, vrtlarstvo alate, lopate i radnu odjeću. Tu su i posebne jedinice koje su dostupne koje su idealne za pohranu sportske opreme kao što su skije, bejzbol palicama i loptice, teniski reketi, i tako dalje.
Sigurnost Dokaz garaži: Ako imate opasne stvari kao što su boje, pesticidi, gnojiva i, čuvajte ih na sigurnom mjestu, tako da su izvan dohvata djece. To vrijedi za oštar vrtlarstvo alate previše, koji trebaju biti obješen pretek, i onih koji ne mogu biti obješen treba držati u zatvorenim kutijama.
Garaža za pohranu planovi: Ima obilje od kuće planiranje web-mjesta na internetu gdje možete isprintati planove garaža za pohranu, kako bi dobili više ideja garaža za pohranu. Uz nekoliko dobrih ideja o garaža za pohranu planiranje uz odgovarajuće skladištenje oruđa, možete maksimalno iskoristiti svoj garaža i prostor za pohranu njihove optimalne najbolje.

No comments:

Post a Comment