Thursday 22 March 2012

Piercing usana Scar

Lip piercing je prekrasan način da se stil izjavu. To čini nosilac izgledati trendi i moderan. To je razlog zašto je tako popularan među mladima. Ako ste je dobio svoje usne probušeni, morate imati uživao puno sve uvažavanje i pažnju od drugih. Međutim, ne možete poreći jednu činjenicu. It je da usne piercing čini da plaćate previše s ožiljak koji ostavlja iza sebe. To je vrlo teško da biste dobili osloboditi usana piercing ožiljaka. No, ožiljak čini izgled jadan kad ne nose usana piercing nakit. To čini da se osjećate down. Morate odgovoriti na drugima kako ste ga dobili, što to radiš za njihovo uklanjanje, i mnogim drugim sličnim pitanjima iz svoje prijatelje. Nema sumnje da je uvjet da usne piercing ožiljak je vrlo nepoželjno. Ćete potrošiti puno vremena razmišljajući na načina da biste dobili osloboditi od njega. Pa, naći ćete neke relevantne informacije o uklanjanju usne piercing ožiljaka u određenom računu. Prođite kroz njega, izabrati bilo koju opciju koja odgovara vašim potrebama i udobnost i raditi na njemu religiozno.
Kako da biste dobili osloboditi od ožiljak Piercing usana
Kao što je već spomenuto u ovom članku, da je teško napraviti piercing usana ožiljak u potpunosti nestati. Ožiljak ne blijede u potpunosti jer je sasvim drugačiji od normalnih ožiljaka. To nije uobičajeno tamno mjesto na kožu, ali zapravo rupa na usni. Čini se kao da je mala količina kože nedostaje piercing. Punjenje rupu nova koža je zaista teško s općim metodama liječenja.The postojan način da se ukloni ožiljak i popuniti rupe opet je s uplitanja dermatolog specijaliziran za plastične kirurgije. Dermatologist će ukloniti ožiljak i staviti par šavova radi usklađivanja kože na vaše usne. Rad s tehnikama pomoću lasera ili kreme rijetko pomoć u usne piercing ožiljak uklanjanje.
Međutim, ako ste pate od usana piercing ožiljak tkiva, možete isprobati neke home lijekova. Ako nije u potpunosti ukloniti ožiljak tkiva, tih prirodnih lijekova definitivno će ga pripremiti za uklanjanje od strane ribanje i drugim tehnikama. Masaža usana području sadrže ožiljak s vitaminom A, C ili E ulje. Masaža s nježnim pokretima prstima pomoću vitamina ulja. Učinite to za 1-2 minute. Da biste dobili brzi rezultat, to svakodnevno prije spavanja. Možete dobiti sve ove vitamine zajedno u prirodnom obliku u shea maslac ili Coco maslac. Vi svibanj koristiti bilo koji od ovih tipova maslac za masažu području ožiljka na usnama. Bilo koji od predloženih materijala rad omekšavanje i zaglađivanje kolagena i elastina obveznice u ožiljak tkiva. Postoje neki drugi home lijekova koji se ne mogu ukloniti piercing usana ožiljak, ali vam može pomoći da gubiti svoj izgled. Uzmi malu krišku limuna i izbrisati ga na ožiljcima usana. Učinite to za minutu jednom dnevno. To će ukloniti tamu oko piercing. Vi svibanj koristiti ocat ili rajčice pulpe za istu svrhu.
Čitajte na:; usne Piercing troškova; usne Piercing infekcija; usne Piercing Care; Scarring nakon bilo koje vrste body piercing je prirodno. Morate ga nositi. Međutim, možete dobiti osloboditi od body piercing ožiljaka s dermatološkim tehnike za sigurno. Ako vam usne piercing ožiljaka ometati vaš fizički izgled, možete uzeti u obzir uzimajući pomoć od dermatolog. Isprobavanja predložio home lijekova također može dati neke olakšanje.

No comments:

Post a Comment