Wednesday 14 March 2012

Začepljenog sudopera

Ujutro uvijek oko scurrying u mom životu. Ne sjećam se jednog jutra u posljednjih 8 godina, gdje sam ustao u slobodno vrijeme, pročitati novine za sat vremena, uživao prirode i procrastinated bez limita. Sve što smo radili je trčanje, pa doručak, vičući upute na moj djevojka, glačanje svoju odjeću i bezbroj drugih stvari istovremeno. I u takvoj situaciji, ako ste blagoslovljeni s teškoća začepljen sudoper u kuhinji, ne postoji ništa kao što je to! Sve Osjećam se kao događaj je plopping dolje i plače moja pluća tada. No, srećom, postoji nekoliko drugih stvari koje možete učiniti kako odčepiti sudopera u tren oka i zahvalno možete očistiti sudoper clog s lako pronaći kućanstvo stvari. Tako, neka nas početi.
Kako to Škripac začepljen sudoper kuhinji?
Opcija # 1: Uzmite relativno veliki vrč i ulijte u nju? čašu octa i jednaku količinu sode bikarbone. Ti ćeš vidjeti da se smjesa će rezultirati u živahnost. Sada brzo ulijte rješenje u slivnik cijev dok fizzing je na svom vrhuncu. Nakon pet minuta kada se rješenje ima unclogged odvodna cijev izlije vruće, ne kipuće, vode niz cijevi, a vi će vidjeti da je nestala zagušenja.
Opcija # 2: Korištenje klip je često vrlo dobar način rukovanja začepljen sudopera. Ali zapamtite da je vrlo teško klompe ne može se ukloniti uz pomoć jednog klip. To jest, ako pet minuta žestoko uspravljen ne učinite trik onda vjerojatno trebate zaposliti neke druge metode. Sjećate li se klip mora biti dovoljno velik da pokrije cijeli usta odvodna cijev. Prije nego što počnete da uronite, svezati C-spona na stroj za pranje posuđa cijevi kako bi se koncentrirati cijelu snagu klip na zabrtviti. Također, kolač ruba klipa s nekim debelim vazelina, tako da ne dopušta bilo koji prolaz zraka. Napunite odvodna cijev s dovoljno vode dok je samo jedan inch ispod klip obruč. Sada, poniranje žestoko najmanje 15 puta. Nakon što je zabrtviti postaje malo labav, trčanje topla voda dolje izlučivalo ga istjerati iz cijevi. Uklonite C-spona jednom zabrtviti je očišćeno.
Opcija # 3. Koristite ručni zmija ukloniti zabrtviti. To nije uvijek vrlo učinkovit te je prilično zbrkan afera. Ona također zahtijeva dosta truda i, u nekim slučajevima možda ćete morati iznajmiti relativno dugo zmije kao začepljuje može biti bilo gdje između crijeva u vašoj kuhinji na liniji majstor drenažu svoje kuće.
Opcija # 4: začepljen sudopera kuhinja također može biti rezultat ugrušaka se sastoji od masne materijala. U tom slučaju uzeti ½ šalice za pranje posuđa dolje cijev nakon čega slijedi oko 12 šalice kipuće vruće vode. Vidjet ćete vodom kliring out jednom mastan zabrtviti je odselila.
Opcija # 5: Jednostavno pomiješajte ½ šalice sode bikarbone i ½ šalice deterdžent za pranje rublja i sipati u odvod uz neke octa. Nakon 15 minuta pokrenuti neke tople vode za brisanje clog ostataka. Nemojte savijati i gledati u sudoper dok je izmišljotina radi svoj put prema razgraditi zagušenja.
Opcija # 6: možete također prvi sipati sol dolje duljina cijevi i ostavite 15 minuta. Onda trčanje toplom vodom u odvod.
Opcija # 7: Na kraju, možete uzeti žica firma i napraviti kuka u jednom terminalu od njega. Sada je mjesto pada u vodu, i jednom ga pogodi zabrtviti, koristite kuka za izvlačenje na zabrtviti. Vi ćete otpustiti zabrtviti na ovaj način, a zatim pošaljite dolje jak protok kipuće vode da ga isprati. Također možete koristiti bušilica odvodna cijev ili duga fleksibilne čelika svitci za odvajanje blokada u zakrivljenim cijevima.
Ako sve ove metode ne mogu uhvatiti u koštac your začepljen sudopera onda žao ali ćete morati pozvati vodoinstalatera. Također možete koristiti na tržištu dostupne kemikalije za čišćenje začepljenih cijevi kao posljednji izbor. No, budite oprezni kada ih koristiti i definitivno staviti na gumene rukavice kad obrađuju te kemikalije. Evo nekoliko savjeta kako bi se izbjeglo začepljenje kuhinjskih sudopera.
Savjeti kako bi se spriječilo začepljenje Sudoper Kuhinja, kao u pravilu, mjesto sito nalazi na vrhu odvod od sudopera u svako doba tako da se filtrira sve krute tvari, masne stavke koje eventualno mogu prepuniti svoj sudoper. ; Svake nedjelje dati svoje cijevi sudopera kadu tako da je polijete ½ šalice soda za pečenje, a zatim 10 šalice kipuće vode dolje. ; Također možete zadržati svoj sudoper crijevo očistiti tako da je polijete litre Colas dolje izlučivalo. Tko kaže da Colas se nije dobro uopće? ; Možete koristiti neke kemikalije dostupnih na tržištu koja su ne samo biorazgradivi, ali su i manje štetni, jer oni koriste određene enzime jasno da se cijevi i time sprječava začepljenje. , Ako primijetite da postoji mala blokada u cijevi onda sipati neke tople vode dolje crijevo silom. To će učiniti trik. Međutim, provjerite da li cijevi u vašoj kuhinji je otporan na toplinu ili ne. U suprotnom ćete završiti oštećenja cijevi dalje. PVC cijevi su prilično osjetljivih na toplinu. ; Pročitajte više na:, kako odčepiti jedna kupaonica sudoper, kako odčepiti odvod, nadam se da sada može nositi začepljen sudoper u kuhinji, čak i ako samo djelomično blokiran jednom, prije nego nazovete vodoinstalater i prolijevanja se malo više zelene papir . Budite oprezni i zadržati grimase ruci kako bi izbjegli nered i skliske podove. Promijeni zapušten cijevi što je prije moguće i zapamtite sudopera zaustavljanja nisu kraj svijeta, tako da ne izgubite glavu nad njima.

No comments:

Post a Comment