Monday 19 March 2012

Tropski dekor: Home uređenje s tropskim Namještaj

Tropska home dcor je jedan od trendiest vogues danas. Sastoji se od toplinu, udobnost i egzotičan dodir, koristeći prirodne teksture, prekrasna boja, i jungle teme.
Tropska home dekoracija stil koristi tradicionalne teme mjestimice s dotakne svježeg žalbe. Tropski dekor za svoj dom ne znači stvaranje multi-hued džungli izgleda da bi mogli koristiti u dječje sobe. Umjesto toga, to je više o stvaranju minimalistički izgled s bujnom prizvukom, jer uključuje miješanje zamršene obrasce i dosta tekstura s nekoliko velikih dimenzija pribor, zajedno s jednostavnim detaljima.
Tropska home dekor motiva i boje
Neki od uobičajenih tropske home dekor motivi su: ratan namještaja, trava-platno, koža, palmama, životinjskog otisaka, majmuna, tropskih riba, školjke, i široko leafed banana biljke.
Što se tiče boje su u pitanju, tropski ambijent postiže se pomoću neutralnih tonova. Na primjer, osnova tropskog tematske izgled se formira po boji kao blijedo yellows, zreo zlato, tamno smeđa, ten, deve kože nijansama, bež i bjelokosti. Overlying these utišana tonovi su zelje koje se kreću od maslina zelene do žad zelene do bocu zelene do plavkasto zelene do žuto zelene. Akcenti su stvorene pomoću dosadno crvene, crne, smeđe i mahagonija.
Ova vrsta tropskih ukrašavanja tema ne mogu se koristiti samo u obitelji i dnevne sobe, ali i izgleda odlično u kupaonicama, pa čak iu master apartmana.
Tropska home dekor Namještaj
Jedan od osnovnih elemenata u sobi ukrašen tropski dekor tema tapecirani, udoban namještaj. Horizontalno orijentirani duge linije naglašavaju casual ambijentu, dodajući da miran okoliš. Dok je velika skala postiže se pomoću jači elementi poput ekrana, umjetnička djela, ili biljke. Dok je namještaj izrađen od drva lakši su velika da veliki da tropski izgled, ali kada su u kombinaciji sa svjetiljkama i tamnih stolova.
Accent komada u ratana, kovanog željeza, bambus i šiblja se također mora. Zapravo, ratan palma namještaj i tamno drvo veliki su kombinirani za tropski stil opremanja. Rattan namještaj stvarno stvara prirodni izgled jer je izrađena od tropskog drveta, koje raste u prašumama Južne Indije i Šri Lanke. Oni se mogu koristiti kao ukras komada pored pisanja stolovi, ili tropski stil računala ormarića. To je trajan i fleksibilan, s zamotan kvrgast zglobovima.
Wicker namještaj komadi su također sastavni dio tropski dekor. Wicker namještaj je stvorio zajedno tkanja nitima vinove loze i trave. Bambus, koji je gust vrsta trave koja raste u tropskim šumama, također se koriste kako bi namještaj. Svi ovi prirodni materijali su tkani ili zastario u Sofe, stolice, stolovi, divans ili backless kauča, ormari, i razne druge naglasak komada. Ne samo da su lijepe, ali su i lagani, trajni, lako za održavanje, a također su eco-friendly.
Ratana, šibe i bambusa namještaja i naglasak komada može se kombinirati s namještajem od tikovine tropsko drvo kao što je, mahagonij i ebanovine. Egzotični tvrdog drva kao što su KOA i ružino drvo i učiniti vrlo lijepim tropskih namještaja. Namještaj napravljen od ove vrste drveta su dati dodatni tropskim tonovima koje imaju motive poput lišća palme, tropsko cvijeće, drveće, i ananas urezana na njima.
Tkanine za tapeciranje bi trebao biti neutralan u boji chenilles ili bilo koje druge prirodne tkanine poput khadi, grubo homespun pamuk napravio u Indiji, ili čak sirove svile, posebno za velike komade namještaja. Dok stolice i Turci mogu imati presvlake s lisnatim dizajna i grafike džungli.
Tropski dekor pribor
Budući da ćete biti koristeći velike lisnatog grafike i životinjskog otisaka dosta opširno najbolje je ne pretjerati pribor kada se koristi tropski dekor u vašem domu. Međutim, ovdje su neki dodaci koje možete koristiti:; Wicker vaze s umjetnim tropskim cvijećem; Wall goblena s palminim lišće, cvijeće ili palme, tropsko stilu stolne svjetiljke; Palm biljka (umjetni ili pravi), ili druge tropske biljke; Indigenous umjetnost i artefakata, školjke i conches, slika ili slika tropskog drveća, životinja, ili krajolika, ukrasne drvene ili bambusa zaslone; Baciti jastuci s palminog lišća ili cvjetnim uzorcima; Tropska tuš zavjese za kupaonice, prostirke od jute, tropski vrt Namještaj
Ako imate tropima iznutra, onda zašto ne uzeti ga van previše. Naći ćete mnogo tropski vrt namještaj od drveta molave, bambus, pruća, ratan palma, i kovanog željeza, pa čak i lišćara koje su stilski kao i stanju izdržati elemenata. Potražite bambus klupe, barovi, ležaljke i vrt postavlja.

No comments:

Post a Comment