Saturday 24 March 2012

Home poboljšanja s Tin strop pločice

Jeste li dobivanje umoran vaše obojeni i sivilo stari strop? Zašto ne ići u jedan od najnovijih trendova u kući poboljšanja ovih dana, i zamijeniti svoj stari strop s kositra stropa pločice. Ne samo da su lijepa, ali ne morate ići na trošak zapošljavanja netko drugi za taj posao, jer kositra stropove su jednostavne za instalaciju i može biti DIY posao.
Zaviriti u povijest Tin strop pločice
Zapravo kositra stropove nisu nova ideja, ali je oko od sredine 19. stoljeća, kada su zaista inovativni ideja. U one dane, kositra stropove su korišteni od strane srednje klase u Americi kao odgovor na dekorativne žbuke stropa, koji se koristi bogati Europljani teško. Tin strop pločica u to vrijeme masovno proizvedeni su lako, jednostavno i lagan za rad s, imao je zamršeno izvedbene projekte, i bili su superiorniji u gips na nekoliko načina. These reljfni kositra ploče korištene su za pokrivanje stropovi, hotelima, poslovnim subjektima i domovima.
Taj trend u kositra strop pločice topped out u 1890, nakon čega mnogo toga ukrašavanje bila pokrivena s kap-akustični strop pločice ili drywall. Bilo je mnogo kasnije, kada stručnjaci restauracije počeo se vraćaju kućama svojim prethodnim raskoš da je sačuvana kositra strop pločice opet su bili otkriveni. Iako su neki od njih potreban određeni iznos repainting, stripping, odnosno krpanje, mnogo starih kositra strop pločice uspio izdržati pustošenja vremena i mishandling daleko bolje nego se očekivalo.
Obnovio je interes za Tin strop pločice danas
Ovih dana, kositra strop pločice su natrag u modi, čineći značajan vratiti u uređivanju doma. Remodelers se preplavljen sa zahtjevom od kuće for kositra stropove za svoje projekte home poboljšanje. Graditelji su koristeći kositra stropove kao prodajni poticaj u mnogim svojim novim modelima domova. Dizajneri su također pozdravlja ovaj novi trend u limenim strop pločice s velikim entuzijazmom. Mnoge tvrtke su počeli rekreacija pločice kositra strop u istoj uzorke koji su bili popularni u prošlosti s obnovljeni interes. This nostalgična čežnja za to doba u Americi je napravio to moguće za starinski, bakra i srebra završi onih starih dizajna u kositra strop pločice uz prilagođene dizajne koji odgovaraju suvremenim trendovima dom dekor današnjice.
Mnogi od dizajnera danas još uvijek i dalje boje kositra stropove u bijelim da izgleda poput žbuke, međutim, izvorni kositra izgled je lov na sad, jer mnogi ljudi žele natjecati u stilu 1800-ih u pločice kositra strop su koriste za svoj dom poboljšanja.
Ako idete u za dom poboljšanja, i tražite kositra strop pločice, evo nekoliko savjeta za njih odabiru:
Tin strop pločice dolaze u mnogim dizajnira: Umjesto korištenja laganih sivkast boji aluminija ili kositra gospodarstvo, to je bolja ideja da ide u za nedovršene limene ploče, koje su izrađene sa svijetlim pocinčan ploče koje je ~ elik ovjerene. Tin strop pločice dostupne su u različitim vrstama, boja i uzoraka. Što se tiče boja u pitanju, možete dobiti pločice kositra stropa u zlatne, crne, srebra, rusts, burgundies, coppers, mochas, bronce i bijelaca. Postoji nekoliko stilova previše birati iz koje se mogu nailed up, ugriz zaključana, pao u i letvice. Ako koristite nedovršene pločice, možete ih slikati po Vašem izboru boja, ili ako ne odlučite u boji zupcima pločice, možete koristiti jasan premaz poliuretan kao zaštitni pokrov. Kada koristite pločice koje se mogu zaključati snap, oni mogu biti usidren direktno na drywall strop pomoću 6 drywall vijaka.
Korištenje backsplash Tin strop pločice: backsplash kositra strop pločice su u rastućoj popularnosti za kuhinje i kupaonice. Pločice koje imaju šest uzorak stil prikladniji za stvaranje backsplash učinak, iako je 12-uzorak pločice su također korišteni. Te pločice moraju biti prikovan gore umjesto da se ugriz zaključana.
Korištenje Obojeni Tin strop pločice prikladno: Korištenje svjetlo obojene pločice kositra strop u prostoriji koja ima nisku stropu pomaže da se smanji niske ceilinged izgled. Ako planirate adaptaciju svoju kupaonicu u strop s tin strop pločice, možete ići u za bolder boje. Burgundies i mochas izgledati odlično u dnevnim sobama. Naravno, to ide bez rekavši da je u konačnici to je tvoj osobni ukus u boji, kao i stil za uređenje interijera vašeg doma, koji će najvažniji.
Tin strop pločica može dodati svježu notu stare i bez ukusa soba bez troška previše i sposobnost jednostavnu instalaciju.

No comments:

Post a Comment