Saturday 31 March 2012

Zelene boje Boje

Zelena je boja prirode i smirujuća oku. Ako želite da vaš dom izgledati lijepo i prirodno, postoji samo jedna opcija-zelene boje boje. Kako se boje odražavati vašu osobnost i zelje su tako umirujuće, zelene boje boje su ogromne u kući boja trendovi upravo sada. Za dom uređenje, odabirom boja može biti jako teško. Neka nam vidjeti kako zelene boje boje za spavaće sobe su namijenjena za opuštanje.
Zelene boje Boje za spavaće sobe
Spavaća soba, omiljeno mjesto za opuštanje, nudi vam udobnost nakon dana trud. Spavaća soba uređenje uključuje mnoge stvari kao što su boje, svjetlo, namještaj, zavjese, itd. Promjena boje spavaća soba svako godišnje doba možete dodati nove uzbuđenja i avanture u sobu ukras. Nijanse zelene može dati moderan izgled, uz osjećaj positiveness vaše spavaće sobe. Za inovativne ideje spavaća soba boje ne morate odabrati podebljano boje, svijetlo zelene nijanse kao što je čaj ili zelene metvice vrhnje ili medljike zelena daju bogat izgled vaše spavaće sobe. Zelena boja boje koje imaju tu dodir zemlje ton u njemu, jednostavno može donijeti izvana iznutra spavaćoj sobi bez ikakvih nereda. Više izblijedjele ili antički maslinasto zelenu boju je ugodan za oko. Također možete miješati smeđe i zelene kao što je također jedan veliki trend u dizajn boja boje upravo sada. Tri vaše zidove oslikane kadulje zemlju ton boje i naglasak zidu oslikana s čokoladom smeđe će biti nevjerojatan kombinacija. Pročitajte više na spavaću sobu i spavaća soba sheme boja boja i dizajna.
Zelene boje Boje za Kuhinja
Slikarstvo kuhinja Herculian zadatak. To je dugotrajan sa svim malo kutke. Zelena ima niz nijansi koje može podići energiju u vašoj kuhinji ili bi se depresivno. Dakle odaberite nijansu pažljivo. Odlučite želite li manje ili više sjajna sjajna, mat završiti ili stan završiti. Kuhinja uređenje uključuje zidne pločice, kuhinja ormarića, kuhinja countertops, itd. Trebali biste odabrati odgovarajuće hladu zelene koja će odgovarati svim tim stvarima. Vi ćete uvijek će se osjećati svježe, a rade u kuhinji kao zelena simbolizira prirodu, a također stvara raspoloženje ravnotežu i harmoniju. Vi svibanj kombinirati sa zelenim bojama poput žute, bijele i sive napraviti sobu još atraktivnijim. Zelena je jedna od najpopularnijih boja boja za kuhinju jer povećava apetit i to je pozdravni boje koja promiče sreću.
Zelene boje Boje za dnevni boravak
Zelena boja boje će vam pomoći stvoriti lijep društveno ozračje u svojoj dnevnoj sobi. Dnevni boravak je mjesto za opuštanje, kao i mjesto za dobrodošlicu gostima. Green, kao što je spomenuto gore, mogu stvoriti okruženje poziva uz dobru udobnost. Boje za dnevni boravak treba biti izabrani u skladu s veličinom i bojom u dnevni boravak namještaj. Zeleni mogu biti svijetle ili blage i jarke boje ili cool. Green čini odličan izbor za dnevne sobe. To ide dobro sa namještajem u crnoj boji, smeđe, bijele ili neke druge uobičajene boje. Poznavanje različitih dnevni boravak sheme boja je potrebno, tako da ćete moći odabrati savršen hlad za vaš dnevni boravak. Nijanse zelene, kao što je metvica, maslina i egzotične žad su namijenjeni za osjećaj svježe i prozračne atmosfere proljeće vrijeme u dnevnom boravku. Kombinacija zelene i bijele zidove namještaja, je u trendu i čini lijep moderan interijer. Pročitajte više na dnevni boravak ukrašavanja.
Zelene boje Boje za kupaonice
U prirodi, uz vodu, zelene biljke i plavo nebo je istaknuta. Dok odlučivanja kupaonica boje, trebali biste odabrati zelenih koji mogu predstavljati prirode. Ako želite svoju kupaonicu izgledati živo, opuštanje, bogata, odaberite zelenu boju pločice, zidovi, kupaonski pribor, itd., a zajedno to može učiniti egzotičnim kupaona dekor. Samo pazite da boja je super jaka, izdržljiva i periva. Pročitajte više o kupaonicu ukrašavanja.
Zelena boja boje su uglavnom doživljava kao svježe i pomlađivanje, jer slična boja prirode. Boje imaju svoje vlastite interpretacije i odražavaju različite emocije. Ako želite da se osjećaju revitalizirati i energičan ili umiruje i opuštena ići na različite nijanse zelene. Ovih dana, tu stvarno nema pravila postavljena i možete biti kreativni kao što želite, imajući u vidu osnove.

No comments:

Post a Comment