Tuesday 13 March 2012

Auto-mehaničar Informacije

Vi ste vožnje automobila na cesti, i odjednom automobil pauze dolje. Što mislite tko će biti u poziciji će vam pomoći da izaći iz takve situacije? Da! To je auto-mehaničar iz obližnjeg auto radionici za popravak.
Tko je auto-mehaničar?
Auto mehanika zasigurno ne treba uvod. Oni koji su kroz gore situacije znaju važnost automobila popravak stručnjaka. U jednostavnim uvjetima, auto-mehaničar je profesionalac koji je dobro upućen u automobilu ispravljanje problema ili problema sa bilo koje vrste vozila. On ne samo da se bavi u otklanjanja problema, ali također igra svoju dio za održavanje automobila, izmjene i prilagodbe. On može specijalizirati u rukovanju aspekte svih dijelova automobila, ili se bave određenom području u automobilskoj popravak, kao što su motor, mjenjač, ​​kočnice, filteri, zračni kompresori, itd. Auto mehanika rad ili u vlastitim automobilom popravak trgovine ili su zaposleni u auto salone ili proizvodnih jedinica.
Auto-mehaničar Informacije: Opis posla
Auto mehaničar opis radnog mjesta se sastoji od različitih zadataka koje ovise o projektu koji su mu potrebni za izvršenje. Međutim, postoje neke tipične zadatke koje auto mehaničar je trebao obaviti.
Ako klijent poziva za kvar, auto-mehaničar mora ići sa svim svojim alatima i popravak kamiona na mjesto gdje je vozilo oborio. U slučaju gost donosi svoje vozilo u dućan popravak automobila, on je raspraviti u detalj s klijentom o tome što sva pitanja koja je on suočava. On tada mora procijeniti stanje automobila ili određeni dio koji daje problem.
On je čak i svibanj morati uzeti test drive za utvrđivanje korijen uzroka problema. On je tada kako bi razgovarali o problemima s vlasnikom vozila, a zatim obavijestiti o cijeni. Mehaničar auto onda će morati obaviti popravak problema. Auto mehanika provoditi periodično servisiranje vozila, kao dobro.
Oni koriste napredne alata i opreme u procesu popravka vozila i održavanja. Oni bi bili sigurni da je automobil je trčanje prekid prije nego što je isporučen na kupca. Oni također imaju razgovarati s klijentom o tome kako da se pravilno brinuti za vozilo u svim vrstama sezone. Postoje mnoge druge poslove koji se obavljaju po auto mehanike.
Auto-mehaničar Informacije: Plaća
Auto mehaničar plaća u velikoj mjeri računa o razini stručnosti, dugogodišnje iskustvo, objekta za zapošljavanje, položaj, specijalizacije u radu, i drugim čimbenicima. Za neiskusne auto mehanika ili one koji imaju manje od godinu dana iskustva, plaća se kreće od $ 22.000 do $ 40000 godišnje. Oni s jednim do četiri godine iskustva mogu dobiti godišnji plaće $ 24,000 to 46,000 dolara godišnje. Plaća čuva na povećanje prema razini iskustva i znanja stečena. Auto mehanika koji imaju vlastite garaže može zaraditi malo više od onih koji su self employed. Platiti razini također ovisi o tome koliko su radili na projektima. Oni svibanj čak i primati savjete za dobro djelo. Uz osnovnu plaću, neki auto popravak profesionalci primaju zdravstvene zaštite i životnog osiguranja objekata.
Auto-mehaničar Karijera Informacije: Postati auto-mehaničar
Ako želite postati auto-mehaničar, morate imati interes u automobilima i eksperimentiranje s njima. You obavezno treba imati dobre tehničke i rješavanje problema. Da biste započeli sa svojim auto popravak karijere, možete tražiti posao radeći kao pripravnik pod certificirani automehaničar. Upišite se u dobru tehničku školu za tečaj auto popravak. Većina tih tečajeva će se sastojati od nastavnog plana i programa koji će Vas pripremiti za automobilsku izvrsnost usluge (ASE) potvrdu. Ovaj certifikat je vrlo potrebno ako želite raditi u dućanu popravak automobila. Pročitajte više o tome kako postati mehaničar.
To je neki auto mehaničar informacije o dužnosti i odgovornosti, zarade, te kako postati automehaničar. Za odlikuje u ovom području, trebali biti spremni da biste saznali više o najnovijim i uskoro dolaze tehnologijama u automobilskoj industriji.

No comments:

Post a Comment