Wednesday 28 March 2012

Tropska Vjenčanje Cvijeće

Cvijeće su neizbježan dio bilo vjenčanje ukras. Sa svojim prirodnim jarke boje, dodali su lijep ambijent i poboljšati vjenčanje dekor. Neki vjenčanja theme temelji, na primjer, havajski vjenčanja. Za takve theme temelji vjenčanja, trebate dekoracije koje će nadopuniti temu. Dakle, za tropska temu temelji vjenčanja, vam je potrebna tropska vjenčanje cvijeća. Međutim, tropsko cvijeće su toliko svestrani i lijepe, da ih možete koristiti čak i ako nemate tropska temu za vaše vjenčanje. Ovi cvjetovi su svijetle boje, oni su dostupni tijekom cijele godine i pružaju jedinstven pogled na vjenčanje dekor. Prije znajući više o tropskih ideje wedding cvijet, neka nam se pogled na kratke informacije o nekim od najpopularnijih tropska vjenčanje cvijeća.
Tropska Vjenčanje Cvijeće
Anthuriums; Anthuriums, popularno poznat kao Flamingo cvijeće ili Slikano jezika su prekrasne cvjetove sa svojim živim bojama koje uključuju crvena, roza, tamnocrvena, zeleni i bijeli. Ova biljka spada u tropskim regijama Amerike i jedan je od najpopularnijih cvijeće se koristi za vjenčanja. Glavna karakteristika ovog cvijeta je njegov oblik srca. Ovo cvijeće se može koristiti u raznim cvjetnih aranžmana na vjenčanju poput buketa i centerpieces. Budući da je cvijet je velika u veličini, možete napraviti lijep centerpieces tablice wedding od njih. Te cvijeće i dati egzotičan izgled u kombinaciji s drugim cvijećem kao što su ruže. Jedna od varijanti je anthuriums lala oblika s ljubičastim nijansama i može se koristiti na različite načine dekoriranje vjenčanje području.
Orhideje, orhideje su vrlo svestran u prirodi i vrlo su popularni među mladenkama. Sa svojim delikatna oblika i slatka boje poput ružičaste, bijele i crvene, oni su savršeni za prigode kao što su vjenčanje. Postoji nekoliko vrsta orhideja, koje uključuju, Boat orhideje orhideje i Moth. Brod orhideje su čvrsti i imaju velike veličine. Phalaenopsis, je osjetljivo razne orhideje poznat po svojim bijelim i roza nijanse. To je savršen izbor za izradu svadbeni buketi. Orhideje se mogu koristiti u različitim vjenčanja aranžmana kao što su hairpieces, buketi, boutonnieres, corsages, itd. Orhideje su elegantno cvijeće i morate ih koristiti, posebno ako ste mislili da havajski stilu vjenčanja. Pročitajte više o vrstama tropskog cvijeća.
Heliconia: "Ovo tropsko cvijeće pripadaju Americi i nekim dijelovima Tihi ocean otocima. Heliconia cvijeće su vrlo jedinstveni u svoj oblik i može se koristiti kako bi sjajan centerpieces. Zbog svojih tipičnih oblika možete ga koristiti za stvaranje dah buketi cvijeća i drugim ukrasima. Ne samo svojim oblikom, ali njihov narančasta i crvena boja izgledaju vrlo elegantno za različite cvjetnih aranžmana. Njihov prirodni oblik i boje su toliko egzotične da oni neće zahtijevati posebne napore dok ukrašavanja vjenčanja područje s tim cvijećem. Pročitajte više na vjenčanje centerpieces.
Tropska Wedding cvjetnih aranžmana
Jedna od glavnih prednosti korištenja tropskog cvijeća za vjenčanja je njihov dug život vaza. Tropska cvijeće trajati gotovo 2 tjedna i stoga možete ukrasiti mjesto wedding čak i dan prije. Osim toga, možete predati tropska vjenčanje favorizira od tih cvjetova svojim gostima. Kombinacija ovih cvijeće i lišće tropske ću vam dati lijep cvjetni ukrasi za vjenčanje. Nosegays, buketi, laži, boutonnieres, corsages, itd. samo su neki od cvjetnih aranžmana koji se mogu pripremiti korištenjem tropske vjenčanje cvijeća. Tropska wedding cvijet centerpieces može biti napravljena od kombinacije oba tropskog cvijeća i tradicionalne cvijeće. Ako svoj havajski temelji vjenčanje, morate imati leži, Haku i maile leži. Leži u osnovi se koriste kao znak sreće, radosti i ljubavi, a obično su izrađene od orhideje. Haku nije ništa drugo nego perika, izrađena od tropskog cvijeća i paprati.
Tropska cvijeće vjenčanja može izdržati toplinu na duže vremensko razdoblje, u odnosu na druge tradicionalne cvijeće. Korištenje tropsko cvijeće za vjenčanje ukras sigurno daje prekrasan dekor na vjenčanje području. Dakle, odaberite svoj omiljeni tropsko cvijeće i mjesto kako bi vaš cvjećar u blizini.

No comments:

Post a Comment