Tuesday 20 March 2012

Black Hair Care Tips

Crno je lijepo i kako! Crna kosa je hipnotiziran osoba za godina i jedan je vidio crnu kosu oozing šarm when gladak, ravan, pleteni ili kada dugo i kovrčava. Crna kosa je lijepa i kad nosi duge, kratke ili ošišan i ljudi koji nisu prirodno blagoslovljena sa crnom kosom ići do te mjere pomoću crne boje kose kako bi se postigla izgled! Ali prirodna crna kosa također treba dodatnu njegu i styling. Trebate neke savjete na crno za njegu kose? Jednostavno pročitajte na!
Crno Njega kose Savjeti (podmazivanje i kosu oprati):; Uvijek masaža vaše vlasište na redovnoj osnovi. To će stimulirati proizvodnju nafte i isto tako pomoći da se smanji suhoće vaše kose. Za one koji imaju izrazito suhu kosu, ulje vaše vlasište, nakon šamponiranje i kad vam je kosa još vlažna, masaža ulja u tjeme. Zatim nježno četka se do kraja vaše kose.
Pokušajte tuš s toplom vodom kao tople vode može osušiti i uzrokovati iritaciju vlasišta.
Još jedan savjet za prirodne crne njegu kose, kada opere kosu će biti da ih oprati samo u jednom smjeru. Time bi se izbjegli kosu od toga da bude zapetljanih kada imate kosu oprati.
Imati dnevni hair kupka je strogo ne-ne. Dnevno šamponiranje trake prirodnih ulja iz vaše kose. Prirodni crne dlake Poznato je da su nisko na sadržaj vlage. Stoga crna kosa zahtijeva više njege nego bilo koje druge vrste kose.
Također možete pokušati vruće tretman ulja. To bi podmazati suho vlasište, što bi zauzvrat pomoći zadržati prirodnu crnu kosu moisturized.
Crno Njega kose Savjeti (četkanje i rukovanje):, crne kose je također skloni lom za kosu i gubitka kose. Stoga, budite nježni s vašim kose. Koristite svinja četkom i oni pomoći da se distribuirati prirodne kose ulja od korijena do vrha. Bilo mekom četkom ako se koristi polako će imati vrlo dobar učinak na kosu.
Uvijek vezati kosu kad idete u krevet. Crna kosa, tendira da biste dobili zapetljanih vist vas uhvatiti svoje ljepote sna. Također, prirodnih ulja prenijeti na jastuku kao što spavanje. Često se preporučuje da koristite satenske jastučnice šalove i iz tog razloga. To je zato pamuk teži apsorbirati prirodno ulje za kosu i pamuk jastučnice također može uzrokovati kosa zaplet.
When češljanje kosu, podijelite ga u male odjeljke rukovanje. To će pomoći da se smanji sve zamršene kose i lom. Nakon što ste završili deterdzentom, uvijek budite sigurni da ste temeljito isperite kosu. To bi se osiguralo da ne imati bilo koji ostatak ostavio u kosi.
Nikada nemojte trljati kosu oštro s ručnikom. Uvijek ga koristiti nježno ili pustiti da se osuši prirodnim putem.
Kada koristite gumene trake u kosi bi se osiguralo da ste ga pokriti sa glatkim materijalom. To će spriječiti kosu od bitak je uhvaćen u bendovima. Možete potopiti gumenom trakom u ulju prije uporabe. Ili čak možete prebaciti na isječke i valjak za smanjivanje hair lom, ali izbjegavajte korištenje oštrih isječke koji može uzrokovati daljnja oštećenja na svoju kosu.
Ako je moguće, boravak daleko od upotrebe toplinske obrade i druge procese osim ako apsolutno potrebno jer to može uzrokovati sušenje kose. Većina takvih tretmana imaju tendenciju da se maknete svih prirodnih ulja i uzrokuju kosa izgubi svojih prirodnih tekstura.
Proizvod Savjeti za Prirodne Crna njegu kose:; Zahtjevi crnu kosu su različite. Oni također imaju tendenciju da budu manje gust u odnosu na druge kose. Stoga, pogledajte za proizvode koje nude bolji rast kose i nježni s vašim kose. Koristiti prirodne proizvode kose koji imaju minimalnu upotrebu kemijskih sredstava u odnosu na druge skrbi.
Pokušajte koristiti šampone s niskim pH. Šamponi koji imaju visoku pH imaju tendenciju da se isušuje kosu. Kada stanje vaše kose, pokušajte ga iščešljati koristeći svoje prste na prvom mjestu. Tada koristite širok zubima češalj od dna prema gore, kako bi se izbjeglo razbijanje previše vlasi kose.
Gelovi može dokazati da se dobar izbor za oblikovanje crnu kosu i daje joj oblik. Stoga odlučite ne-masnu formule koje uvijek daju kosi zdrav sjaj na njega.

No comments:

Post a Comment