Monday 26 March 2012

Shark Tattoo Designs

U zapadnoj kulturi, morski psi su uvijek pregledan kao najveća predatora oko. To je dovelo do porasta popularnosti psa tattoo dizajna, kao i tetovaže su odličan način za hvatanje tih različitih običaja i emocije, a zatim mijenjajući im pokazati pojedinca's point of view. Shark tetovaža dizajne može pretpostaviti da impliciraju osjećaj neustrašivost, hrabrost i osjećaj praznovjerne zaštitu od loših znamenja.
Najraniji znakovi psa tetovaža ideje mogu se pratiti natrag do mornara i gusara koji su sported takve tetovaže da predstave svoje neustrašivost morskih pasa. Morski psi su simbol moći i snage tih mornara i ove morskog psa tetovaža dizajne im pomogli prenijeti taj osjećaj odvažnosti u njih. To je bio način da se kaže da se ne boje smrti, a na moru su bili pripremljeni za sve koji su došli na svoj način.
Mnogi ljudi su vjerovali da morski psi mogu osjetiti kada je netko bio idući u umrijeti na brodu brod, i tako oni bi početi kruže broda ili čamca u očekivanju. Prizor morskih pasa u blizini, gotovo uvijek uzima kao nadnesen znamenje nečije smrti. Moderna interpretacija morskog psa tetovaža dizajne su svakako nije tako morbidan u prirodi, ali oni mogu izazvati isti raspon osjećaja i emocija kod nekoga.
Shark Tattoo značenja, postoji zabluda među ljudima koji svi morski psi su opasni čovjek eaters, i to je uglavnom zbog prikaz morskih pasa u mnogim različitim filmovima. Istina je da je od 360 ili tako sorti morskih pasa naći u svijetu, samo 5 od njih su opasne i napada ljudska bića neizazvan. Unatoč tome, morski psi još uvijek izgledaju zastrašujući i opasno i zato su odličan izbor za tattoo dizajna u svijetu. Velika bijela psina tetovaže su možda najčešće viđen morski pas tetovaža dizajne, kao što su ovi jasno oslikati sliku o opasnosti, snage i grabežljivog instinkata.
Prije mainstream medijima dao Sharks auru opasan čovjek eaters, mnoge drevne plemena i civilizacija zapravo su obožavali morski pas i njegov pljačkaški sposobnosti. Kulturama koje su časni prirode i one koje su obiluju lovci vidjeli morskog psa kao veliko stvorenje vrijedan obožavanja, i koristi simbol morski pas izlučivati ​​nepokolebljiva hrabrost i prikaz energije. Moderna morski pas dizajne tetovaža oponašati ovaj vrlo aspekt morske pse, i promijeniti ga odgovaraju izražajnoj potrebama pojedinca nosi morski pas tetovaža. Tribal tetovaže morski pas, morski pas Polynesian tetovaže i Hammerhead morski pas tetovaže su malo češće viđen morski pas tetovaža dizajne kao dobro.
Različiti dizajni morskog psa tetovaže, tetovaža dizajne Shark obično se razraditi slikovni prikazi morski pas proždire drugu stvorenje. Tu će ili biti u vodi stihijski uz psa, ili čak nautičkog referentna vrsta ići s dizajnom. Ova praksa se također može pratiti natrag do mornara koji su vidjeli kombinaciju morskih pasa i zvijezda kao znak da će doći do doma sigurno i zvuka. Neke druge zajedničke fotografije koje se mogu vidjeti su da od morskog psa jurnjava manjih riba ili morski pas kruži oko broda. U svim tim slučajevima, čeljusti i zubi morskog psa će biti jasno vidljiva, jer će to biti izravno odnosi na snagu i moć ovog bića.
Također pogledajte sljedeće:, Tribal Tattoos; Riba Tattoo Designs, postoje mnoge različite vrste morskog psa koje možete izabrati, ali ne sve ove vrste prikazuju istu poruku. Postoji samo nekoliko ograničena vrsta koje se mogu dobiti željenu poruku preko, i morski pas velika bijela psina i Hammerhead su dvije od najpopularnijih izbora za morskog psa tetovaža dizajne.

No comments:

Post a Comment