Friday 23 March 2012

Dugu crnu kosu: Savjeti i stilovi

Crna kosa je gotovo isti kao i svaki drugi kosa, jedina razlika je jedinstvena fizička struktura, što je razlog zašto crna dlaka je malo teško održavati. To zahtijeva posebnu skrb i tehnike.
Duge crne kose njegu savjeti
Evo nekoliko savjeta kako bi vaš crne kose izgledaju njene najbolje:; Pranje: ako imate ravno ili valovita kosa li znali da ga treba prati često, to je zato jer se dobiva masnu vrlo brzo. No, crna kosa je drukčije, najčešće teksture crne kose je kovrčava, pa kovrčavu kosu zamke sebum produced by vlasište i ne pustiti ga dosegnuti dlake, pa crna kosa je suha. Tijekom pranja ona će ga suho dalje što je štetno za kosu. , Sušilo za proizvode: sljedeći put kada pokupite da bocu šampon ili regenerator ili čak mousse, provjerite svoje posebno za crnu kosu. Crna kosa treba posebnu skrb kao što je više delikatna i zahtijeva puno vlage. Većina kose proizvodi su izrađeni na način da se traka vlage iz kose i čine ga suhom, to će izazvati velike štete na crnu kosu, koja je po prirodi suha. ; Premazivanje: crna kosa je kovrčava i smotan pa ako ste bili na korištenje redovne kist, ti bi se samo radi ozbiljne štete za kosu. Nemojte koristiti četkom na crnu kosu, samo koristiti širok-češalj zub ili prstima raditi s kosom. , Pribor: dok spava noću, pobrinite se da je vaša kosa je labav, dodaci poput viklera, barrettes, scrunchies, kopče za kosu mogu uzrokovati oštećenja na crnu kosu. ; Zapamtite da, dok oblikujete kosu je sve u redu i kicoš, koristeći previše pribor, proširenja i hairpieces mogu oštetiti kosu. Osobe s crnom kosom su skloni alopecija, stoga budite oprezni. ; Long Black frizura
Dakle, ako imate dugu crnu kosu tada možete isprobati tako mnogo različitih stilova, možete ići opleten ili dobiti popularne dreadlock, ili ste mogli imati njegovan i ravne frizure. Bez obzira na vaš izbor, bilo kojoj i svim frizurama izgledaju sjajno na crnom kosom. Dovoljno je zapamtiti da pri odabiru frizuru you nadopuniti vaše lice strukturu i osobnost. Duga kosa odgovara većini ljudi, ali ako želite da stil bi bili sigurni da vam odgovara.
Postoji pet osnovnih oblika lica, ovalne, okrugle, kvadratne, pravokutne i srce. Bez obzira na vaše lice oblik možda, sjetiti trik frizura je kako bi vaša kosa izgleda više ovalni, to je zato što je ovalnog oblika smatra se najljepšim oblik lica. Dakle, ako ste među sretnike koji su ovalnog oblika lica ne morate brinuti o frizurama, bilo što će vam odgovarati. Ali ako imate okrugle, kvadratne ili u obliku srca lice, morate raditi s vaše kose.
Okrugli lica moraju raditi sa frizuru koja vam omogućuje da kosa ravnoteža iz obraze, dok je u obliku srca lice treba kose vagati oko podbradak dati lice više ovalni oblik. Square lice potrebe stil koji je teksturom i rubove koji su usmjereni ka lica. Trokutastim lica trebaju visine i puninu u blizini krunu.
Ovo su neke savjete i stilova za dugu crnu kosu, ali najbolja stvar za učiniti je otići do stilista za više personalizirane preporuke.

No comments:

Post a Comment