Wednesday 21 March 2012

Uklonite pljusak Paint iz betona

Bilo je vandalizma koji je napravio sprej marks se pojavljuju na betonskim kolnikom, ili je neki klinac je eksperimentiranje sa starim bocu boja u spreju ili slip od vas - Stvar je, ti sprej maraka biti nanesena tamo, i oni osvojili ' t ići osim ako ne učiniti nešto kako bi uklonili boja u spreju. Ali da li vi znati kako to maknuti boja u spreju od betona? Nemojmo se brinuti preko toga, jer ovo članak posebno je namijenjen za one koji žele znati kako to maknuti boja u spreju od betona. Dakle, prije nego itko drugi sazna i poprsja za sprej slikarstvo betona, ili rafala krvnih žila svjedoci grafite, pročitajte na saznati više o uklanjanju boja u spreju od betona. Čitajte na sredstvom za uklanjanje mrlja.
Ukloni pljusak Paint
Voda i Četka; Nakon početnog šoka je umro dolje, ići provjeriti da li je boja privremeno ili trajno. Ako je privremeno a zatim ukloniti spreju neće biti problema na sve. Jednostavno sprej vodu iz crijeva cijev s puno pritiska i pomoću plastične četke, jednostavno pročišćavati boje daleko. Ali ako nije stalno onda ćete morati zaposliti druge korake kako bi uklanjanje boja u spreju i čišćenje površina.
Koristite sandblaster, ponekad je vrlo teško ukloniti boja u spreju na neravnim betona. Za prskanje boje tendira prikazivati ​​i dobiti zaglavi u sve rupe i pukotine betona. U tom slučaju, moglo bi posjetiti dućan i izgradnju najam iznajmljivanje sandblaster. Pobrinite se da najam zaštitne naočale i respirator, kao i, ako ne već ih imaju. Uzmi sandblaster i koristiti sitno ribani pijesak do eksplozije s boja u spreju koji je ugrađen sama duboko u beton. Uvijek budite sigurni da nose zaštitnu opremu kao što su naočale, respirator i odjeću koja u potpunosti pokrivaju, te vas zaštititi, jer pjeskarenje će stvoriti lokaliziran disanje opasnosti, tako da poduzimaju mjere opreza je potrebno. Pročitajte više o tome kako izgraditi sandblaster.
Kemijska Strippers: "Ovo čišćenje proizvodi su dostupni u širokom rasponu u svim odjelima dućana. Kupite striptizeta kemijskih i primjenjuju se na prirodnom četkom (ne plastike, to će otopiti). Tada pročišćavati područje s tom četkom. Alternativno, može se sipati tekućinu na beton i pročišćavati s četkom za uklanjanje boja u spreju. Kemijski razgrađuje boje i to će biti lakše zbrisati. Kemijski striptizete rade najbolje na površinama koje su relativno glatke betona. Iako oni mogu završiti zahvat za prskanje boje u rupe i pukotine, ako ih ima. U tom slučaju, koristite žice četkom za uklanjanje boja u spreju tako da je ribanje daleko.
Gel striptizeta, mnogi ljudi radije koristiti soje temelji gel stripera za uklanjanje boja u spreju. To je učinio po mrlja ili brtvljenje betona. Uzmi gel i primjenjuju se sve više betona koji je bojen. Neka se upiti za 5-10 minuta, ili kao što je dano u uputama, a zatim pročišćavati off s četkom. Ti gelovi pomažu u piling boje, za razliku od boje razbijanje dolje. Stoga nema nuspojava kao što su iz upotrebe kemijskih striptizete. Kemijski strippers može završiti dodajući jame na beton ili ona svibanj razviti mrlje na površini od kojih boja u spreju je uklonjen. Dakle, ako ne želite naškoditi konkretne i žele usvojiti sigurnije metode za uklanjanje boja u spreju od betona, a zatim koristeći soje temelji gel je bolji izbor.
Razrjeđivač boje; Koristite bilo razrjeđivač boje i prelijte sprayed području. Onda neka ga upiti za 30-40 minuta. Tada pročišćavati off sa tvrdom četkom. One također mogu umočiti stari ručnik i obrišite boje off.
Perač, posuditi ili iznajmiti za pranje pod pritiskom. Ti su dostupni na neki hardver trgovine (morat ćete pitati). Postavite razinu snage na najmanje 4.000 funti po kvadratnom palcu (PSI). Onda sigurno rotacijske mlaznice cijev čvrsto na pranje i koristiti visoki tlak sprej za uklanjanje boja u spreju. Pročitajte više na pritisak podloške.
Druga rješenja; Primjena pećnica čistač na licu mjesta, neka to onda ostati za neko vrijeme prije nego što je ispiranje off. One također mogu koristiti jednu od tih kemikalija - metilen klorid, metil-etil-keton, natrijev hidroksid ili ksilena. Sve što treba primijeniti onda dozvoljeno da stoje, a zatim pročišćenu off.
Pročitajte više o; Beton sredstvom za uklanjanje mrlja; Kako ukloniti boju od betona; To su bili neki od načina kojima možete ukloniti boja u spreju od betona. Ali ako se želi spriječiti nove mrlje iz bojenje betona, onda jednostavno kaput područje s sealer, kao što su Alifatski uretana. To će spriječiti boje od seeping u betonske pukotine i spriječiti obezbojenje. Za to mrlja ipak, sve najbolje!

No comments:

Post a Comment