Saturday 17 March 2012

Laminatnih podova za čistiju

U odnosu na tvrdo kata, drveni podovi laminat može biti jeftin posao. To je stvarno jednostavan za instalaciju i jedva da traje bilo koje vrijeme za njegu i održavanje. Kao home poboljšanje projekta, mnoge kuće kao da instalirate ove laminatni podovi sebe. Dok čišćenje drva laminatni podovi, uzimajući pravo čišćenje je vrlo bitan. Nalaze u gotovo svim kućama, laminat čišćenje su stvarno lako napraviti. Umjesto da kupujete skupo laminatnog poda čišći od trgovine, zašto ne izmisliti recept kod kuće. To je manje skupo i dobiva posao ispunjavanja. Evo jedan brz i jednostavan način kako napraviti domaće laminatnog poda čišćenje i koristiti ih za čišćenje podova.
Domaći laminatnih podova za čistiju
Slijedeći su različitih recepata za izradu poda čišćenje. Pokušajte mali patch sa svakim od tih recepata i odabrati najbolju laminatom čistač za vaš dom.
Sastojci Potrebno; bijelog octa, deterdžent za pranje, limun sok, amonijak, alkohol, baby šampon, Topla voda, Recept # 1 Uzmite kantu, mješavine u 1 šalice bijelog octa ili 1 šalica alkohol sa 4 šalice tople vode. Promiješati tekućine s grimase i koristiti ga kao laminatnog poda čišći.
Recept # 2: U kantu, kombinirati 1 šalica soka od limuna, 2 šalice tople vode, 2 šalice bijelog octa, i 2 oz jelo deterdženta. Izmiješati sve ispravno s grimase i čistiti drveni podovi.
Recept # 3: Nabavite kanta da se miješaju u ½ šalice alkohol, 1 žličica jelo deterdžent, i 2 žlice amonijaka. Mix tih sastojaka zajedno, a zatim dodati 2 ½ šalice tople vode u njemu. Uzmi grimase i koristiti rješenje kao drvo laminatnog poda čišći.
Recept # 4: dodajte 2 žličice baby šampon u s jedan galon tople vode u kantu. Uzmi grimase i operite podove oplemenjena.
Recept # 5: Uzmite najmanje ¼ šalice amonijaka i bijelog octa s 1 žlica za pranje suđa. Izmiješati sve zajedno u kantu napuni 3 šalice tople vode. Uz pomoć grimase, možete koristiti ovaj sredstvo za čišćenje oprati podove.
Recept # 6: U kantu, ispunite jednaka dijela vode i WINDEX rješenje. Promiješati ga s grimase i čistiti laminata.
Pročitajte više na:; Pilana Vs Laminat, Laminat, Wood Cleaner laminatnih podova
Imate instaliran vaš laminatni podovi, jer ga naći kvalitetnih i ekonomski ulaganja. Podovi su završili sjaj i sjaja što ih čini cijelu sobu ili kuću više povjerenja. Održavanje etaže nije zamoran posao. Pogledajte kako je lako primijeniti drvo laminatnog poda čišći. Pročitajte više o tome kako instalirati laminatni drvo podnice.
Materijale potrebne, Topla voda, Sić, Kemijska grimase, sprej bocu, čistite krpama, gumene rukavice, Broom, korak # 1: s metlom, pomete kat pravilno dok nema prljavštine ili krhotine preostala. Na taj način, dok ste krpom s vašim laminatnog poda čišći, ništa ne dobiva zaglavi na grimase i grebanje površine.
Korak # 2: Uzmite kantu i napraviti batch od laminatnog poda čistije od bilo kojeg od recepata navedenih. Ulijte tekućinu u bocu s raspršivačem. Uvjerite se da je voda koju koristite je stvarno vruće, i stoga, morat ćete nositi gumene rukavice.
Korak # 3: Poprskajte sredstvo za čišćenje u cijelom podu, pazeći da svaki centimetar je bio pokriven s njom. Nakon što je boca prazna, ispunite ga vratiti s nekim više od sić i završiti prskanje.
Korak # 4: Sada je suho brisati treba da se koristi za čišćenje poda. Rad svoj put iznutra, u blizini zidova, a zatim polako pratiti tvoje korake out. Idi u smjeru kazaljke na satu način i dobiti čistač u svakom ispucati i kutu.
Korak # 5: Nakon što je završio krpom, neka čistač curiti na podu. Nakon nekog vremena, koža etaže sa čistim krpe. Ova tehnika će učiniti podovi sjaje kao nove. Također možete staviti krpe na pod i koristiti suho PoP za poliranje, ako ne želite koristiti svoje ruke.
Pobrinite se da koristite ispravnu sastojaka gore navedenih i ne bi bilo zamjene. Laminatnog poda čistač mora biti odgovarajući iznos za rad na površini, tako da to neće potrajati, sjaj off, umjesto da ga dodate.

No comments:

Post a Comment