Sunday 25 March 2012

Unutarnja tropske biljke

Većina biljke obično su tropske biljke. Tropske biljke trebaju toplom vlažan okoliš raste, a ove sredine, najbolje se može imitirati when tropske biljke se uzgajaju u zatvorenom prostoru. Unutarnji tropske biljke dolaze u širokom sorti, od velikih do malih i sve između toga, da ne spominjem živahna do tamno zelene da se sve može spell raspoloženja za vaš dom dekor. To je ne samo ono što ovih biljaka može učiniti za dom dekor, to je njihov 'zagađivač čišćenje' atribute koji su ih apsolutni zahtjev u kućama i uredima. Tropske biljke pomoći zadržati okoliš čist, a to je ne čudi da tropske šume su kao svježi zrak breathers. Međutim, kako bi se osiguralo da biljke repliciraju istim atributima unutar zatvorenih zidova kuće, određenim uvjetima u pogledu njihovog zdravlja i zaštita mora biti propisno ispunjeni.
Unutarnja tropska biljka za njegu
Briga za unutarnju tropske biljke ne na sve što obeshrabljujući kao što svibanj zvuk. Biljke su možda jedini živi organizmi koji ne moraju biti stalno fussed nad. Samo ih pružiti osnovne generičke skrb, možda, osim egzotičnih vrsta, i oni će cvatu i ostati zelena za godine koje dolaze.
The prije svega zahtjev je procjena o svojim uvjetima uzgoja. Iako neke biljke su tropskih, oni ne rade dobro u zatvorenom prostoru, izvan svoje matične sredine. Unutarnji tropske biljke je potrebno odgovarajuće svjetlo, temperatura, vlaga, gnojidba, zalijevanje i prostora. Dakle, dok odabirom svoje biljke, studija svjetlosti i klimatskim uvjetima u vašem domu. Mjesto biljke s malo svjetla kao uvjet philodendron u prostorije koje sjeveru se suočavamo, dok su one poput bromeliads i ukrasne in sunnier lokacijama. Za većinu zajedničkih zatvoreni tropske biljke, svjetlo ne treba biti izravnog sunčevog svjetla. Difuzna ili filtrirane rasvjeta će biti u redu.
Kao i većina zatvoreni biljaka su vezane lonac, desno veličine spremnika uz materijal spremnika, učinit će hrpe razlika do pogona na zdravlje. Kontejner vrta je najbolji medij za uzgoj tih biljaka. Tropske biljke rasti u tlima koja su bogata, humus i dobro isušivanje. Tako hraniti vaše biljka dobro, s kompost i grubog pijeska mješovita tla. Lonci bi trebao biti dovoljno velik kako bi se omogućilo rast korijena, i dovoljno mali da biste dobili najbolje iz biljke izgled.
Unutarnji tropske biljke trebaju biti čisti, a posebno svoje lišće. Na otvorenom, priroda se brine za to, unutra trebate učiniti. Spužva lišće i stabljike za brisanje prašine i prljavštine. Ovo će osigurati da vaše biljke dobro disati. Zdravi sobno bilje ne samo oživjeti dosadno uglovima, ali pročistiti zrak koji udišemo, doslovno. Njihov proces fotosinteze je sposoban za čišćenje gotovo 80% zagađivača pronađen u zatvorenom prostoru.
Pročitajte više na:; Unutarnji tropske biljke Care, Low Light Zatvoreni Plants; Zatvoreni biljke koje Clean Air, Zajednički Unutarnja tropske biljke
Unutarnji tropske biljke nude širok spektar, od lisnatog zelenog dlanove, da prikolica i penjači, kao i sezonski kao i godišnji cvjetnica. ; Kentia Palm, Lucky Bamboo, Kineski Palms, Ficus (gume stabla), Spider-Plant, Bromeliads, Ivy, mir Lily, Anthurium, gerbera Daisy, pročitajte više na veliki zatvoreni biljaka i vješanje zatvoreni biljaka.
Uvijek paziti za unutarnju tropske biljke za prodaju, da biste dobili neke egzotične biljke u potrazi za dodavanje raznolikost. Svaki tropska biljka ima svoje potrebe, pokušajte rasti one koje imaju zajedničku rastuće potrebe i navike.

No comments:

Post a Comment