Sunday 18 March 2012

Ice Plant Care

Izvrsni za pokrovnost i dodati svjetlinu do stjenovitog krajolika, led biljka cvijeće ljeto cvjetnica koje čine zanimljiv prizor sa svijetle zeleno sočne listove i veseo mali cvijeća u svijetlo ružičaste do crvene, ponekad žute do narančaste ili ljubičaste cvjetove klijanja uspravno. Ice biljke pripadaju Aizoaceae obitelji, koji se sastoji od preko 135 rodova i oko 1.900 vrsta. Međutim, nisu svi preferiraju kao ukrasni vrt biljke. Oni koji imaju ukrasne vrijednosti su one čiji cvjetovi su prilično pogledati. Budući da je Hardy, briga led biljka je prilično manje u odnosu na druge biljke.
Kako Plant i rastu Ice Plants?
Postoje mnoge vrste dostupnih u okviru tih vrsta koje rastu više od šest inča, dakle, što ih odličan za pokrovnost. Ice biljke cvatu sve do ljeta do rane jeseni. Oni mogu biti uzgojeno samo za svoje cvijeće ili zadržane za tlo pokriva lišće tokom cijele godine. Glatke teksture, sočno lišće su veliki za alpsko i rock vrtove.
Ice Plant Seeds: Ice sjeme biljaka su dostupni s lokalnim rasadnicima ili se može žetve vlastite iz prošle sezone suhog cvijeća. Nakon što je cvijet počinje hoćeš, ostavite ga da se osuši na biljke. Latice će pasti na tlo izlaganje sjeme pod. Neka sjeme mahuna se potpuno osuši na same biljke, međutim, držati na oku kao sjeme mahuna mogu ispucati i sjeme će pasti na tlo. Budući da je vrlo malen sjeme, njihov dohvat će biti teško. Mjesto list papira i razbiti otvoriti sjeme mahuna na njemu. Prikupiti sjemenke, i lagano otpuhati otpad koji dolazi s njim. Store led sjeme biljaka na čistim posudu i spremiti u tamnu suhom mjestu.
Sadnja Ice Biljke: Start led sjeme biljaka u zatvorenom prostoru nakon zadnjeg mraz datum, i dovesti sadnica iz tek nakon vremena postane toplo. Sijati sjeme, korištenje svjetla i isušivanje vlage tla, posuti sjeme ravnomjerno i ne pokrivaju s tla. Sjemenke će nicati u dva tjedna, presaditi samo kada su postigli šest lista fazi. Većina led biljka sjeme zasijao direktno u željenu lokaciju nakon početka ljeta.
Ice biljke mogu se propagira kroz drvenaste stabljike reznica u proljeće. Prostor biljke između 9-12 cm. Oni nisu tla tipa nemiran, oni će rasti u suša tolerantni, bezvodna suhu tlu, ili s vrlo malo vode. Oni ne vole previše zalijevanja. Održavanje pH između 6,1 - 7,8. Ice biljke trebaju puno sunca da cvatu i da će jednostavno nije otvoren ni u djelomičnu sjenu. Plant ih na mjesto gdje se može lako pristupiti iz, što pokriva tlo, oni ne vole biti otisnut na. Oni se uglavnom nalaze raste u vrtu područjima gdje je promet minimalan.
Ice Plant njega: Iako je Hardy, oni trebaju njihovu količinu pažnje da bi se uspješno dobro. Cijeli sunce i 'dovoljno' zalijevanje je početak. Neki nikad nisu našli korov raste oko ili između biljke širenje. Ovo je pripisano biljke invazivne i natječu za hranjivim tvarima kapacitet da inhibira rast ostalih biljaka. Gnojenje nije potrebno, samo su neki organski kompost će učiniti. Biljka treba rezidbe, od uzimajući previše invazivne ili dugonog. Tvrdi orezati ili kompletan izvući jedva čini razliku svojim rigoroznim ponovni rast kapaciteta. Pročitajte više o pokrovnosti biljke.
Led biljke mogu uzgajati ne samo u cvjetnjaka, kao edgings, kao tlo pokriva ili između stijena i Alpinaca, ali čak iu posudama i spremnicima gdje se mogu staza prema dolje. Bez obzira na to gdje se uzgajaju, led biljka briga ostaje ista.

No comments:

Post a Comment