Sunday 25 March 2012

Osjetljiva kože lica

Osjetljiva koža lica treba dodatnu njegu i pažnju. Njegu kože u suštini je o svojoj prehrani i prave proizvode za njegu kože. Budući da je vaša koža je osjetljiva da je više skloni breakouts i oštećenja. Dakle, to treba biti dobro zaštićen i izgledao poslije. Korištenje prirodnih proizvoda tijekom kozmetika umjetno napravio je najbolji način za brigu o osjetljivu kožu. Since osjetljivu kožu je fino pore se često razvija osip. Teško je prepoznati osjetljivu kožu lica. Međutim, kroz suđenja i pogreška možete zabilježite kože proizvode koji su surovi na vašoj koži njegu. Let's pogledajte neke od savjeta za osjetljivu njegu kože kako bi obnovio svoju izgubio sjaja i flawlessness.
Osjetljive njegu kože lica
Suhi Osjetljiva kože lica; Budući da vaša koža je suha i osjetljiva previše, prva stvar je hidratacija potrebe. Onečišćenja okoliša i opora kemikalija oduzeti svaki unca od vlage iz kože. Jedini način punjenja je piti puno vode i jesti puno voća na bazi vode. Svake noći, prije nego što odete u krevet, oprati lice toplom vodom i koristite dobru cleanser za čišćenje iz pore. Operite ga jednom ponovno i primijeniti učinkovitu hidrataciju zadržati postojeće vlage. Hidratizirati vašu kožu odmah nakon jutarnje kupanje. Kokosovo ulje, kakao maslaca ili Shea maslac moisturizers su dobri jer su bogati vitaminom A, vitamina C, vitamina D, eterična ulja i proteina. Izbjegavajte korištenje čine u najvećoj mogućoj mjeri. U slučaju da učinite, ne zaboravite da ga skinu prije nego što krenete vreći. Kao što je suha koža dobiva lako razdražen, to je mudar za maziti se osuši. Uključi puno zdravog ulja u vašoj prehrani vratiti sjaj na vašoj koži i odnijeti godine od njega.
Pročitajte više na:; Najbolji losion za suhu kožu, Face hidratantna krema za suhu kožu, masnu osjetljivu kožu lica, masnu osjetljivu kožu lica odlikuje proširene pore. Ulje na takvu vrstu kože sebuma, koji se izlučuju žlijezde lojnice. Dakle, masna koža je više vjerojatno da će imati acne, od bilo kojeg drugog tipa kože. Za masnu osjetljivu njegu kože lica, blato paketi su način da ide. Sandalovina tijesto i ruža lice omot vode, upija višak ulja s površine kože sprječava nakupljanje sebuma i akni. Ljudi s vrlo osjetljivom kožom lica mora oprati svoje lice najmanje tri puta dnevno. Korištenje anti-bakterijske eteričnih ulja, kao što su ulje lavande za osjetljivu kožu također može pomoći da biste dobili osloboditi od mrlje i akne. Nakon što ponovo koristeći blato paketima kao što su multani mitti (Fuller je zemlja) paket će odgovarati vašoj koži. Za osjetljivu kožu i ulje, izbjegavati jesti nešto posve bezvrijedno i pržene hrane. Watch unos slatke hrane stuffs previše. Jedite puno svježeg voća, povrća, pšenične klice, cjelovite žitarice, grah i orasima. Pijenje dovoljno količine vode pomoći će ispiranje od toksina, tako čuva vašu kožu zdravom i hydrated.
Šminka za osjetljivu kožu, osjetljivu kožu nadraženu dobiva lako. Dakle, morate odabrati pravo kozmetike. Uvijek provesti test patch prije kupnje bilo kojeg kozmetičke. Koristite samo proizvode trgovačke marke. Oni svibanj trošak vam bomba, ali vrijedi cijenu. Provjerite jeste li uklonili šminku prije odlaska na spavanje. Pročitajte više na osjetljivu kožu šminka
To je sažetak osjetljivu njegu kože lica. Po mom iskreno mišljenje, jer imate osjetljivu kožu izbjegavajte korištenje šminke ili bilo koji drugi umjetni proizvod na vašoj koži. Osjetljiva koža treba malo više pažnje od bilo koje druge vrste kože da zadrži svoj sjaj. Dakle, obratite pozornost da bi problema kože na uvalu i uživati ​​u sjaju od besprijekornu kožu.

No comments:

Post a Comment