Saturday 24 March 2012

Eterično ulje origana

Porijeklom iz Europe, origano, također poznat kao užitak brda, je tradicionalna ljekovita biljka koristi za liječenje raznih bolesti. To je trajnica biljka, te se vrste Origanum pripadaju metvice obitelji.
Origano eterično ulje koje je izvađen iz lišća origana ima antibakterijska i antimikrobna svojstva koja je korisna za liječenje mnogih bolesti. Druga svojstva origano eteričnih ulja kao što su anti gljivične, anti bakterijski, anti virusnih i anti parazitskih ga čini jednim od potencijalnih i svestran eteričnih ulja.Ovo ulje također preporuča od strane mnogih travari i medicine za obilje pogodnosti. Neka nam pročitati o origano eteričnih ulja koristi. Prema nekim studijama, origano eterično ulje je jednako dobar kao i uzimanje analgetik kao što je vrlo moćan bez nuspojava. Pročitajte više o lijekovima koristi origana.
Origano Eterično ulje koristi
Origano eteričnih ulja štiti naše tijelo od štetnih učinaka slobodnih radikala ili oksidansi. Antioksidansa prisutnih u ovom ulju pomoći u neutralizirajući slobodne radikale koji uzrokuju štetu na tijelo, ili popravka šteta koje su već učinili. Ovo svojstvo origano eteričnih ulja pomaže u sprječavanju raka, i mišićna degeneracija mišića izazvane zbog starenja. Antioksidansi u ovom ulju također usporava ostale dobne problema kao što su gubitak vida, gubitak sluha, živčani poremećaji, bore, itd.
Origano eteričnih ulja ima sedativ svojstva i ima umirujuće djelovanje na bilo koju vrstu upale, unutarnje ili vanjske. Ovo ulje je djelotvorna u prevenciji i liječenju simptome noktiju gljiva. Origano ulje works čuda za nokat infekcije. Dip stavljaju u uho in origano eteričnih ulja i mrlja na zahvaćena područja, i vidjeti rezultate. Ako primijetite bilo kakve peckanje, odmah isprati. Origano ulje također pomaže da biste dobili osloboditi od gljivične infekcije kože ili bilo koji skin rashes. Mix oko 6 do 8 kapi eteričnog ulja origano zajedno s 2 žlice maslinovog ulja i primjenjuju se na zaraženom području kože. Također možete koristiti kokosovo ulje umjesto maslinovog ulja za razrjeđivanje. Izbjegavajte korištenje ovog ulja u području genitalija, jer to ulje je vrlo jaka i može izazvati peckanje.
Origano eterično ulje je antialergijski u prirodi. Smiruje niz tjelesnih reakcija prema vanjske podražaje koji izaziva alergije, dodatno daje olakšanje od alergije. Osim toga, ovo eterično ulje se koristi jer je jako dugo vremena za liječenje raznih bolesti kao što su bol u trbuhu, žutica, proljev, psorijaza, ili bilo gljivičnih oboljenja. Ekcemi, psorijaza, prehlada, pa čak i atletskog stopala mogu se liječiti uz korištenje origano eteričnih ulja. Neki bakterijske infekcije kao što su E. coli (E. coli), trovanja hranom i Giardiasis (dabar groznica) također može biti tretirana s ovog ulja.
Origano eteričnih ulja je dobra za liječenje hladno čireve, kao i, primjenom tanki sloj tog ulja na zahvaćena područja. Također se može primijeniti za liječenje ugriza cipela, tako da nadraženu kožu ne zaraziti dodatno, i razvija se u većim žulj. Origano ulje također može ublažiti simptome herpesa. Znati više o origano ulje koristi.
Kako koristiti eterično ulje origana
Postoji mnogo načina na koje možete koristiti divlje origano eteričnih ulja za razrjeđivanje. Ako želite uzeti ulje interno, razrijedite dvije kapi ulja za odrasle, i 1 kap za djecu u 120ml vode i piti ga. Možete ga dodati na svoj tekući rukom pere, pere tijelo i sapuni. Ako imate bilo kakvih infekcija usta, trljati this razrijeđena ulja u svoj desni jednom ili dva puta dnevno ispirati grlo, a zatim s vodom. Također možete primijeniti origano eteričnih ulja na svoj važno, i nastavit će to učiniti dok se ne liječi. Posljednje, ali ne i najmanje važno, možete sipati oko četiri do pet kapi eteričnog ulja origana na svoju vruće kadom i opustiti. Pročitajte više o divljim ulje origana.
Vi svibanj želite pročitati više o:; zdravlja blagodatima ulja origana, Prednosti origano ulje, nekoliko stvari koje trebate zapamtiti prije korištenja origano eteričnih ulja. ; Uvijek razrijediti eterično ulje origana ako ste ga izravno primjenjuju na bilo koju utječe ili zaraženo područje na koži. ; Trudne žene trebaju izbjegavati korištenje origano eteričnih ulja, izvana kao i iznutra. , Konzultirajte svog liječnika prije korištenja ovog ulja za svoju djecu. ; Kao što je spomenuto, origano eteričnih ulja mogu se uzeti interno, ali pobrinite se da koristite 100% prirodna eterična ulja origano što je umjetna origano ulje može biti otrovna. Dakle, to je najbolje konzultirati ljekovitog profesionalni ako imate bilo kakve dvojbe. , Pa ove su neke od origano eteričnih ulja koristi i prednosti. Ovo ulje je sigurna i nema nuspojava. To je koristiti eterična ulja, to je sigurno, koristan, sve u svemu, jednostavno morate imati kod kuće!

No comments:

Post a Comment