Tuesday 13 March 2012

Popularne boje boje

Boje igraju važnu ulogu u odlučivanju u cjelokupni dizajn i dekor bilo koje kuće. Da bi egzotičnog home dekor, potrebno je da se napravi pametan i pravi izbor boje boje za unutarnje i vanjske zidove. Svaka soba kuće ima određene funkcionalnosti da služi i stoga trebate odabrati boje koje će nadopuniti okoliš svake sobe. Prije nego što napravite konačni odabir boja za vaš dom, morate razumjeti psihologiju boja. Dakle, ako planirate dati lijep učiniti više na svoju kuću promjenom u sobi boje, onda ovdje je kratke informacije o nekim od najpopularnijih boje boje.
Popularne boje boje
Kao što je ranije spomenuto, boja igra ključnu ulogu u uređenju interijera svakoj sobi. Oni su dodali prostor, stvaraju raspoloženje i stvoriti ugodno okruženje u sobi. Od svih boja boje, bijele se smatra vrlo popularan boje za sve prostorije kuće. White je u osnovi pristojan boju i da nikada ne možete pogriješiti ako odaberete ovu boju za vaše interijere. Štoviše, bijelo odlično funkcionira s bilo koje vrste interijera za projektiranje. Nećete zahtijevati da promijenite svoje namještaja i drugih interijera dok koristite bijele za zidove. Pročitajte više na unutrašnje boje boje i ideje.
Kada imate male sobe u svojoj kući, bijela je najbolja boja. To ne samo da čini soba izgleda veća, ali također dodaje svježinu i čini svjetlija soba izgleda. Ako ne želite koristiti kompletnu bijelu nijansu, možete imati mali ton druge boje poput crvene ili plave. Ili možete ići za off bijele ili svijetlo smeđe boje, koji rade isto kao i bijeli. Crvena, žuta, plava, aqua plava, bež, itd., neke su više popularne boje. Boja odabrana za dnevni boravak ne može odgovarati i za kuhinju, stoga morate odabrati boje koje će nadopuniti dekor svake sobe. Sada, neka nas pogledajte kako izabrati boje za različite prostorije u vašem domu. Pročitajte više o unutrašnjosti slikarstva.
Popularni Paint boja za dnevne sobe
Dnevni boravak je mjesto za opuštanje i rado viđeni gosti, stoga vam je potrebna boje koje će stvoriti okruženje poziva uz dobru udobnost. Obično se boje za dnevni boravak su izabrani, ovisno o veličini i boji najveći komad namještaja. Crvena je vrlo popularan boja se koristi za dnevne sobe. To svijetle i jarke boje i čini odličan izbor za dnevne sobe. To ide dobro s namještajem u boji u crno ili smeđe. Poznavanje različitih dnevni boravak sheme boja može vam pomoći u odabiru Vaše savršene boje za dnevni boravak. Kombinacija crvene i bijele zidove namještaja, je u trendu, a čini lijep moderan interijer. Zelena, plava, narančasta, svijetlo smeđa, a nijanse smeđe su neke više popularne boje se koriste za dnevne sobe. Pročitajte više na dnevni boravak ukrašavanja.
Popularne boje boje za spavaće sobe
Spavaća soba je vaš osobni prostor i možete odabrati bilo koju boju po vašem izboru. Samo pazite da boje koje se koriste za spavaće sobe zidovi, stvoriti ugodno i mirno okruženje, budući da je to mjesto za opuštanje i dobar noćni san. Cool boje poput plave i zelene, najbolje odgovarati za spavaću sobu zidova. Plava i roza su popularan izbor za dječaka i djevojčica u spavaće sobe, respektivno. Kada je u pitanju spavaća soba boje, nijanse zlatne i smeđe su u trendu. Korištenje zlatne nijanse daje kraljevski gledati u spavaću sobu, dok smeđe nijanse pomoći da zemljani i prirodni izgled spavaće sobe. Ako želite imati energizirajući izgled vaše spavaće sobe, ići za tople boje poput crvene, žute i narančaste. Za eleganciju i sofisticiranost u vašoj spavaćoj sobi odabrati tamnije nijanse plave boje poput tamnomodar. Tako možete vidjeti da je boja za spavaće sobe trebaju biti izabrani, ovisno o uvjetima želite biti kreirana u vašoj spavaćoj sobi. Pročitajte više o spavaće sobe ukrašavanja.
Popularne boje boje za kuhinje i blagovaona
Popularne boje boje za dnevni boravak i kuhinja, uključuju nijanse zelene, žute i bež. Boje u kuhinji izravno utjecati na apetit, oni mogu učiniti ako se osjećate gladni ili napraviti svoj želudac pun uskoro. Red je jedna takva boja koja ima stimulirajući učinak i stoga može povećati svoj apetit. To je lijep svečani boja, koja se može koristiti za blagovaonice koje su često gosti za večere. Dok s druge strane, plava i ljubičasta su apetit suppressant boje. Žuta je najbolja boja možete imati u svojoj kuhinji ili blagovaonici. To je lijepo svijetle, dobrodošlice boju koja promiče sreću. To će vam pomoći stvoriti lijep društveno ozračje u blagovaonici. Boje koje se koriste za kuhinjske zidove treba nadopuniti boje ormara i backsplash. Pogrešnu kombinaciju boja može uništiti dekor kuhinje, a time bi bili sigurni da su napravili dobar pretraživanja boje boja za kuhinju. Pročitajte više na kuhinjski ukrašavanja.
Trebali bi proučiti kotač boja i saznajte najbolja kombinacija za bojanje zidova. Iskoristite virtualnih interijera slikarstva i saznajte da li je vaš izbor je ispravan ili ne. Eliminacija je najbolji način da saznate savršenu boju za svoju kuću. Kada znate koja boja ne želite, od vas će biti lijevo s vrlo malo mogućnosti. To će učiniti postupak odabira lako. Sada, kada znate što su neke od popularnih boje boje, posjetite obližnji dućan boje i učiniti vaš izbor. Sretan život!

No comments:

Post a Comment