Thursday 15 March 2012

Patio Vrata s ugrađenim Roletne

S ljetnim postavka u, sunčeve zrake početi jarki u naše domove kroz svaki mogući transparentan i proziran komada stakla. Najveći nedostatak takvog sunčevih zraka je da oni imaju tendenciju da se drastično zagrijavanje sobe i kuće. Kao rezultat topline gradi se i kontinuirano invazije na sunčeve zrake vas vrlo neugodan, unatoč snažnog klima uređaja. Taj fenomen postaje osobito neugodno, ako imate vrt i vrt vrata koja vode do njega. Sunčeve zrake upasti cool sobu u Ubrzana stopa i puniti cijelu sobu, s toplinom. Topline dodatno se povećava ako je vrt se sastoji od kamena. Početna ukras stručnjaci su se s izvrsnom interijera tehnike, koji ne samo da će vaše domove atraktivan izgled, ali će također smanjiti dolje nepodnošljiv topline. Vi svibanj također, pročitajte više na vanjske francuski vrt vrata.
Klizna Patio Vrata s ugrađenim Roletne
Ona je postala zajednička konvencija među vlasnicima kuća da su ukrašene patios samo izvan svojih domova. These patios su vrlo ugodan i ne postoji drugo mjesto koje je više poziva tijekom tihe večeri. Osim ovog praktičnog praktičnost, patios malo izvan sobe i dnevne sobe također su postali izuzetno moderan.
Klizna vrata s terase je gore dolaze konvencije. Naći ćete da su mnogi od tih kuća su aluminijska klizna vrata koja vode van na vrt. Ova vrata su okviri koji su izrađeni od metala, a preostali dio je većina staklo. Najviše logično rješenje kako bi se spriječilo infiltraciju sunčevih zraka je korištenje tkanina ili metalnim žaluzinama. Međutim, takva sjenila nisu baš siguran i to često dovodi do grijanja gore. Drugo rješenje je korištenje zasjenjenom staklu koji sprječava ulazak sunčevih zraka. Najbolje rješenje je da koristite ugrađenu set sjenila. These sjenila u osnovi se sastoji od vlakana i priložen uz pomoć malih pramenova izravno na vrata. Takva sjenila u osnovi spriječiti prodor svjetlosti i topline u sobi. Još jedan sličan dizajn je mjesto gdje se tkanina svezati je opremljena pravo na staklo. U tropskim županijama mnogi ljudi imaju genijalno dizajniran organski veže koji može biti je zadržao malo vlažne malim vodnog sustava. Iako je ovaj sustav zvuči vrlo složen i nerealno, to je sasvim uhvatiti, i drži cijelu sobu cool. Neki vrt vrata su također obavezuje da su sastavljene od metala i trajno priključeni na vrata. Međutim, takve se veže ne dokazati da bude korisno kao oni imaju tendenciju da provede topline u sobi. Pročitajte više o klizna staklena vrata i klizna staklena vrata popravak vrt.
Francuski Patio Vrata s ugrađenim Roletne
Francuzi su vrata koja vode do vrt često su sastavljene od drva te u mnogim slučajevima, imaju samo gornju polovicu kao staklo. Ovu konstrukciju se često koristi u cilju da se dobije više privatnosti, iako praktički govoreći, ona također djeluje kao izolacija protiv vrućine. Francuski pacio vrata često dugo su ugrađeni u rolete koji su priključeni na vrata uz pomoć malog set brave. Za slične metode hlađenja, vi svibanj također se odnose na žaluzinama.
U tropskim zemljama, neki genijalni umovi su također dizajnirana rolete koje su izrađene od kokosovih vlakana i juta. Ovi materijali su prirodni rashladne i igraju vrlo instrumentalnu ulogu u prevenciji od preko grijanja. Ako planirate na instaliranje takvih vrt vrata veže onda ja stvarno bih preporučio one s vlaknima i juta sjenila. Obje tvari se prirodno topline izolatori i vrlo ekonomičan. U stvari, ako postavite svoj um na to, možete ih napraviti kod kuće.
Srecno.

No comments:

Post a Comment