Thursday 29 March 2012

Celtic rukav tetovaže

Ako postoji jedna stvar koja se dosta mladih ide, to je rukav tetovaže. Rukav tetovaže postaju sve popularnije među novom generacijom. Sve više i više mladih ide za ove rukav tetovaže kao dio tijela umjetnosti. Rukav tetovaže su one koje pokrivaju gornjem dijelu podlaktice, počevši od ramena do lakta. To je pola rukav tetovaža. S druge strane, pun rukav tetovaža odnosi se na tetoviranje koja pokriva cijelu ruku od ramena do zapešća. Najpopularnije među njima su Celtic rukav tetovaže. U slučaju da ste ruminating o tomu da su natopljene, dobro, trebali biste provjeriti stvari slijediti! Pročitajte više o punopravnom rukav tetovaža dizajne.
Celtic tetovaže, keltske tetovaže i rukava tetovaže imaju Celtic dizajn, vratiti dug put, do špilja slike. To su zamršen i tajanstven i imaju vjerske veze, ali oni su mješavina kršćanskih uvjerenja i druid. Celtic tetovaže su odlikuje fino, isprepleteni ili pleteni bendova. The Keltski križ i Shamrock su najbolji primjeri rad redovnika koji je uveo Celticse do pisanog jezika. To je sačuvana u Irskoj Trinity College, u svojoj biblioteci. Pročitajte više o rukav tetovaža ideje.
Pa, to je o genezi Celtic tetovaže, sada omogućava pogledajte neke Celtic tetovaža dizajne za rukavima.
Celtic rukav Tattoo Designs
Čvorova, to su daleko najčešći i dominantan među Celtic tetovaže. Čvorovi su bez kraja ili početka. Stoga, možete početi u bilo kojem trenutku, a zatim ići s toka petlje do točke gdje je tetovaža počeo. Možete to učiniti bez jednu break! These čvorova su trebali oslikati isprepliću fizički i duhovni svijet. Ona također odražava beskrajne kontinuitet života. Da bi vam dati primjer, možete odabrati dizajn koji uključuje niz triquetra čvorova, što predstavlja perfect trostruko jedinstvo. Također možete imati niz kvartarni ispod toga, što je simbol jedinstva među četverostruko Celtic dizajn tetovaže. Pročitajte više o rukav tetovaža dizajne.
Životinja ispreplesti, a to je varijacija osnovnih keltskog rukav tetovaže imaju čvorova. Jedina razlika je da ne postoji neprekinuti veze i bez beskrajnu petlje. Umjesto toga, uzice na mjestima čvorova započeti i doći do kraja u životinje noge, rep i glava. Ovaj dizajn se koristi za prikazati pas, škorpion i najpopularnijih zmaja. To su jako svidio onima koji su velški podrijetlo.
Kombinacije; Ako vam se čini da se ne dobiva dovoljno iz dizajna od 1 čvor, dobro, kombinacija keltskog čvorova je jedan od najbolje oklade za Celtic rukav tetovaže. Male, velike, navijanje, lanac i pun rukav podlaktice tetovaže mogu biti formirana pomoću 2 ili više čvor dizajna u tandemu. Šiljat i tankih monotones su iznenađujuće za stvaranje različitih dizajna. Oblik srca u blizini zglob, silueta zmaja dolje vanjski ruku i sunce oblik na unutarnji dio podlaktice je fantastičan dizajn. Pročitajte više o rukav tetovaža dizajne za muškarce.
Celtic tetovaže - zanimljive aspekte, u slučaju da ne želite ići na nešto slučajno, možda možete probati i saznati što je vaš keltski rođenja znak i vidjeti što je životinja povezana s Vašim Datum rođenja. Nabavite te životinje natopljene na! Slično tome, postoje Celtic čvorova u kojima se prikazuje naše veze s drugim ljudima, kao i priroda. Jedan od takvih Celtic tetovaža dizajne ukrasiti na naoružanjem keltski simbol za sestru. Ako želite pokazati snažnu vezu koju dijelite s prijateljima i siblings ovo je jedan za vas! Pročitajte više na Celtic tetovaže i njihova značenja.
U konačnici, Celtic tetovaže rukava konkretno can slikati vaša uvjerenja i mentaliteta. Dakle, ako se odlučite za tetoviranje koja će biti u skladu sa svojim persona i vaše razmišljanje, to će biti velik. Umjesto toga, vjerojatno će vam trebati za istraživanje na značenja tih tetovaže.
Ipak, nadam se da sada ste sigurno bi dobili Celtic rukav tetovaže natopljene bez mig! Sve Best!

No comments:

Post a Comment