Wednesday 14 March 2012

Savjeti za kupnju prijenosnih Stroj za pranje rublja

Za ljude koji su stalno u pokretu, kao što su putovanja u okolicu u vašem RV ili veslanje, radi pranja može biti pravi gnjavažu. Ili, ako vam se dogoditi da žive u zgradi koja nema hookups za pranje i za kosu, ili stan u kojem živite je vrlo mala, te su bolesni od vaše prljavo rublje vuče gore i dolje, korištenje zajedničke perilice i sušilice, ili it hauling na Praonica i vlasništvo to scrounge za kovanice, samo da bi oprao svoju odjeću, prijenosni stroj za pranje rublja može biti velika mogućnost, koji će raditi u vašem Condo ili apartman, čak i ako oni nemaju spajanje za pranje.
Osim za ublažavanje količini rublja morate nositi naprijed i nazad, prijenosni stroj za pranje rublja je također izvrsna i za vaše između rublja. Na primjer, možete oprati svoje dnevne nositi odjeću kao što su donje rublje, kratke hlače, majice, tenk vrhovima, kao i osjetljivu odjeću. Također je odličan za pranje baby odjeću.
Ako razmišljate o kupnji jedan, evo nekoliko savjeta i značajke potražite prilikom odabira prijenosni stroj za pranje rublja:
Prenosivost stroja: Prijenosni perilice se mali su vrlo lako za pohranu daleko kad ne traži i razvalja na kotačići kada im je potrebno da se koristi. Oni su također opremljeni s adapterom čep, dakle, možete ih spojiti do bilo kojeg kuhinjske slavine.
Provjerite pranje metoda: Prijenosni perilice rublja su dostupni s dva glavna metode pranja: pulzatoru i agitator. Pulzator pranje znači da je voda pulsirajuće kroz odjeću, pa ta metoda je nježnija pranje na odjeću, a time i svoju odjeću će trajati duže, posebno one delikatna. Prijenosni perilice rublja koji su opremljeni s miješalicom su slične redovne top-loading strojeva. Oni oprati odjeću ih rotirajući i tamo-amo.
Kada Single Twin ili kadom: Kao što ime sugerira, twin kada prijenosni strojevi za pranje dolaze s posebnom kadom za spin procesa sušenja. To omogućuje da spin stroj suho na mnogo većim brzinama, što čini sušenje učinkovitiji, u odnosu na strojeve s jednim kadom.
Provjerite Kontrole i pranja: Dok su neki prijenosni perilica rublja nudi brojne pranje opcije, drugi imaju samo jedan ili dva. Slično tome, a neke dolaze s digitalnim kontrolama, s mekim dodirom tipke, zajedno s još LED display, drugi svibanj imati samo jedan gumb za ručnu kontrolu. Jedinice koje imaju digitalizovani kontrole također obično imaju timer.
Potrošnja vode: Neki prijenosni perilice troše više vode u odnosu na njihovu sposobnost. Dakle, kada kupujete za stroj pitati za jedinicu koja troši manje vode, što će pomoći uštedjeti i novac kao i okoliš.
Uzeti u obzir Kvadratura: Prijenosni strojevi za pranje imati manje kapaciteta u odnosu na pune veličine modela. Ako ste samo na svoju vlastitu ili su žive samo s drugom osobom, prijenosni stroj će biti idealan izbor u malom stanu, međutim, ako je velika veličine obitelji, kažu, s pet članova, ona jednostavno ne može biti vrijedan napor.
Razmislite o Sušenje Opcije: Naravno, jedan od najjednostavnijih načina za suhu odjeću kako bi ih objesiti na sušenje stalak. Međutim, ako je vrijeme potrebno za klima-suhe odjeće nije moguće za vas, onda možete pogledati na kupnju prijenosni stroj za pranje rublja koji je za pranje-cum-sušilica kombinirani. Budući da je u ti modeli su odjeću i oprati i osušiti, pa nećete morati prebaciti odjeću od jednog stroja na drugi. Oni su dostupni u rasponu cijena od oko $ 800 - $ 2000.
Provesti temeljita istraživanja: Jedan od najboljih načina da se provede istraživanje na prijenosnim perilice rublja je internet, naravno. Postoji mnogo webove vani, gdje možete usporediti značajke, kao i cijene pojedinih modela jednostavno na klik na tipku miša. Možete dobiti bolji uvid, što pismeni stvar ne može biti u mogućnosti da vam dati, tako da odete na aparat pohranjuje i razgovoru s predstavnicima prodaje. Također se može čitati potrošača recenzije i ocjene on-line, međutim, ne zaboravite da oni svibanj ne uvijek uz potpuno točne since pravedan o bilo tko može postavljati on-line pregled.

No comments:

Post a Comment