Friday 16 March 2012

Hladnjak Popravak Savjeti

Dom bez hladnjak bi se činiti kao noćna mora! Danas, gotovo svaka kuća sadrži hladnjak. Radni čovjek bi vjerojatno znati svoje prednosti više nego itko drugi. Život bez hladnjaka bi dnevne zadatke težak posao. Dva-vrata hladnjak, side-by-side hladnjaka, kompaktni hladnjaci i sl. koji su dostupni u prilično shema boja kako bi se slagala svoj dom dekor, te također u kompaktnom veličine za jednu osobu. Bez obzira uvjet, izbor je u konačnici tvoja.
Hladnjak također postaje najveći nenametljiv u okolici dok se zapravo prestaje funkcionalno ispravno. Iako je hladnjak može izgledati osoba koja govori španski i raspon izvana, to nije uvijek aparat funkcionira glatko iznutra. Do jednog lijepog dana, vi shvaćate da je to više ne funkcioniranje! Neprestanim pozivima na serviser i puno zabrinut trenutaka slijediti dok vas napokon dobiti hladnjak popravljao vratiti u svoje normalno stanje.
Ali jeste li znali postoje određene načine možete držati tvoj hladnjak funkcioniranje glatko? Postoje doista neke načine možete popraviti hladnjak sami, bez oslanjanja na svoje redovne usluge.
Ovdje su neke Hladnjak popravak Savjeti:
Postoje slučajevi kad vaš hladnjak odjednom može djelovati glasan. Možete čak vidjeti povećanje u struju. Nemoj se, u takvim slučajevima, sve što trebate učiniti je kupiti poseban žičanom četkom koja odgovara na odgovarajući način pod hladnjak. Uz to, možete izvući sve prljavštine i prljavština. Sada možete vakuum područje uz pomoć tanke privitka. To je jedan od glavnih razloga vaše hladnjak može biti spor i bučan i možete biti budite uvjereni da će funkcionirati u svom najboljem! Nema potrebe za bilo koje teške popravke.
Drugi način bio bi izbrisati sve objekte koji blokiraju protok zraka izvan hladnjaka. Uvijek dopustiti najmanje 3 cm prostora sve oko sebe.
Sljedeći put hladnjak prestane raditi, provjerite kondenzator zavojnice na stražnjoj strani okvira. Također bi se osiguralo da okvir je nekoliko centimetara od zida i ništa ne bi trebao biti na vrhu, straga koji će blokirati topline dolaze off, iz zavojnice.
Ako vaš hladnjak ne hladi kako treba, možete provjeriti svoj frižider prije nego što daju zvonjenje na serviser. Prvo, morate vidjeti ako svjetlost dolazi kada otvorite vrata. Zatim, provjerite je li termostat postavljen ispravno. Ako ne postoji problem s tim, onda trebate provjeriti da li je kompresor motor radi. To se obično nalazi na stražnjoj strani hladnjaka pri dnu. Čak i ako se problem nastavi, problem može nastati zbog različitih komponenti. Hladnjaci su ili ADC (Adaptive Odleđivanje Control) ili mehanički timer odleđivanja. Ako vaš hladnjak ima mehanički timer, morate postaviti postavke najhladniji i unaprijed odmrzavanje timer. Također možete ručno unaprijed timer uz pomoć odvijača. Morate umetnuti odvijač u napredak zupčanik i okrenite ga u smjeru kazaljke. Ako problem i dalje pojavljuje, možda ćete morati nazvati konačnici repairperson.
Drugi način da biste dobili tvoj hladnjak radi što je prije moguće će se da je temeljita provjera roštilj. Za to trebate isključiti hladnjak da se izbjegne bilo strujnog udara. Većina hladnjaka imaju pristup roštilj, koji je priložen na dnu prednje jedinice. Nakon što uklonite roštilj, možete provjeriti količinu prašine koja može imati montirati gore, na zavojnice. This prašine će morati biti uklonjena uz pomoć usisivača. No, vist to, bi se osiguralo da ne savijati ili punkcija bilo kojeg dijela cijevi.
Evo nekoliko savjeta za pravilno održavanje vaših hladnjak:; Nikad ne prepuniti hladnjaka, jer neće cool previše dobro. , Nikada ne držati tvoj hladnjak unplugged za duže vrijeme. To je jednostavno zato što neke jedinice zahtijevaju neprekidnu upotrebu. To bi se osiguralo pravilno podmazivanje kompresora. ; Uvijek držati tvoj hladnjak uspravno kada se seli na novo mjesto. , Provjerite je li vaš frižider je pun, jer to će također pomoći u pravilnom funkcioniranju komad. Izbjegavajte prepun. ; Uvijek odmrznuti svoj zamrzivač priručnik odmrzavanje redovito i nikad čip daleko od smrzavanja. ; Uvijek imajte jaz od 24 sata, nakon premještanja hladnjak, a prije nego plugging ga u., uvijek se odnose na priručnik za odgovarajući savjeti hladnjak popravak ili održavanje savjeti koji će pomoći u nesmetano funkcioniranje, za dugo vremena da dođu!

No comments:

Post a Comment