Thursday 29 March 2012

Irski vjenčanica

Udvaranje irski romantičan nadrealistički za sebe, ali što će vam reći ako vaš snova želje uzimajući u braku u irskom selu sa svojim ljubljenim čeka vas na oltar keltski kapele dolazi istina? Hmm ... Ti bi rekao, uprskati malo vode na vaše lice i probude iz svog transa, jer takve stvari se dogoditi samo u filmovima, zar ne? Ne postoji takva stvar kao savršen vjenčanje, prema g. Murphy, stvari koje mogu poći krivo bi najvjerojatnije pogriješiti. Dakle, ono što je ostavio za nas učiniti, je da ostavite neke stvari mnogo hyped, više-ocijenjeno sudbinu. To jest, sve osim vaše vjenčanje haljina, djevojke. Vjenčanice su nešto što ne možete pustiti drugima da odlučuju umjesto vas. Morate pronaći savršenu haljinu za vaše nadamo divan prije satovi krpelja daleko i D dan pristupa.
Dakle, sve one Bridezillas, oprez! Prije nego što itko drugi mogao ugrabiti tvoga pravu haljinu pod nos, kopča i potraga za vaše vjenčanje haljina osim ako ne želite da pate od spontanog uroka histerije i vrištanje bijes na dan vjenčanja. Sada kada smo jasno o našoj misiji u životu, neka je dočarati našu pamet i odlučnost za ovaj zadatak. Moj prijedlog je da ide za jedinstvenu, izaziva strahopoštovanje irski vjenčanica. Tradicionalni ali moderne, te Celtic irski vjenčanica vrijedi više od jedan pogled. Morate pokušajte ih na prije nego što možete dati svoje vrijedne prosudbe o njima. Dakle, ja sam skupiti neke informacije o modernoj i berba irski vjenčanica za Vaše potrebe i želi.
Irski Wedding Gowns
Vjenčanja su trebali biti velika i romantična, spajajući dvije osobe za bolje ili lošije. U takvim Grand svečanom prigodom, svadba haljina ne bi trebao biti ništa manje od nebeskog. Tradicionalni irski vjenčanice su to i mnogo više ...
Irski svadbeni običaji odražavaju iskren, praznovjerne i otmjen kulture otoku Irskoj. Irski vjenčanica je gležanj dužina haljina, koja ima mogućnost ugradnje katedrale dužine vlak koji staza na, milovanje zemlju zauvijek. Jedan od razloga zašto je irski vjenčanice su toliko popularna među irski i ne-tako irski nevjeste je da ga može obući in svestran stilova, boja, tkanina i pribor. To donosi živ srednjovjekovni, galski zrak koji odiše ništa, ali viteštvo i intriga. Tih haljina mogu biti formalne ili neformalne, pa u skladu s postavka vašeg vjenčanja možete prerušiti se kao princeza Galski ili kao seljak Lassie. Pri razmatranju tkivo vjenčanicu, odaberite mješavinu od dva materijala za gornji dio korzet i suknju haljinu. Nepotrebno je reći, suknja od haljina treba biti mekana, svilenkasta, sa materijalom prianja na dijafragma ili kuka i canopying prema dolje. The steznik za haljinu će biti ukočeni, ističući obrise tijela i daje mu puno željeni oblik.
Moderni Irski vjenčanice mogu biti ukrašen svijetli sekvenci, izradu nosilac crveni tepih diva. Ostale stvari koje treba zapamtiti dok kupujete svoj irski vjenčanice je da boje nisu bar. Irski mladenka ne mora podmiriti dolje za samo klasične bijele, a s obzirom da je svadba haljina, ona je sva sloboda u svijetu izabrati duboku i bogatu boje poboljšala njezina ljepota i otisak the keltska tradicija u svom ruhu. Ako ste za takvu haljinu, a zatim duboko plavetnilo okeana i živopisan crimson za steznik with reljefni vez će biti haljina tražiti.
Irski Wedding Pribor
Irski vjenčanice su nepotpune bez čudan i rustikalni irski Vjenčanje Običaji i irske glazbe. Jedan takav zanimljiv običaj u irskim kulture bila je nedavno vjenčan nisu bili samo zasipali s rižom po kršćanske običaje, ali i bacali u s većim stavke kao što su lonci i tave. Maramicu igra istaknutu ulogu u irskim braku običaja kao što je simbol majčinstva i tradicionalno krase irskog mladenka u vjenčanicu ili rukavima, a ponekad čak i nositi ispod vela. Drugi wedding pomagača koji je nošen od strane mladenka je Popovaca plašt koji je dugo, s kapuljačom, billowing plašt. These ogrtači su nosili irskog zemlji žena od stoljeća i stoga, može jednostavno dodati dodatni dodir da izvedeš pastoralni i idiličnom ljepota u vama. Irski vjenčano prstenje nazivaju Claddagh prsten, to znači zaruke jedne žene. Kad žena nosi Claddagh prsten u desnoj ruci sa srcem od prstena prema van, to podrazumijeva da je neoženjen nikome. S druge strane, ako je srce prsten je okrenut prema unutra prema zglobove pri nošenju u desnoj ruci, ona kaže da je ona bavi. Dok, Claddagh prstenom na lijevoj ruci će ostaviti bez sumnje u vidu da je ona uzeta u braku. Dakle, ne zaboravite Claddagh prsten za svoju mladoženja, i najvažnije, ne neka vaše prsten slip od mladoženje uma.
Vi svibanj također željeli čitati na:; irskog plesa, irski Wedding zdravice, Celtic umjetnost i kulturu; predstojeće datum vjenčanja s toliko mnogo stvari koje treba učiniti looming iznad glave je zastrašujuće situacije. Zato, bilo bi lakše da se bave jednu stvar u isto vrijeme. Prođite kroz različite irski vjenčanica i izaberite onaj na kojem vaše srce je postavljen na. I neka vaša obitelj i prijatelji nositi se sa svim aranžmanima i napraviti privid reda ovaj nered naziva vjenčanje.

No comments:

Post a Comment