Friday 16 March 2012

Rewiring kuću

Rewiring kuću je dio kuće i pregradnja je potrebna za kuće koje su starije od 25-30 godina. Kuća rewiring može biti hitno projekt, ako je stanje postojeće ožičenje je izuzetno opasno. Tu može biti nekoliko drugih razloga zašto je jedan svibanj misliti rewiring kuće. Neki ljudi mogu odlučiti za kompletnu promjenu u kući ožičenje za sigurnosne svrhe. Dok su neki svibanj želite promijeniti ožičenje od prethodne instalacije sustava je prilično starinski s manje funkcionalnosti služiti. Prije znajući više o procesu rewiring kuće, neka nam se pogled na razloge koji mogu dovesti do rewiring kuću.
Kada rewire kuću?
Kada bih trebao misliti rewiring moje kuće? To je vrlo uobičajena pitanje od strane vlasnika kuće. Pa, može biti mnogo znakova koji vam mogu navesti za rewiring svoju kuću i dati u nastavku je popis takvih scenarija koji bi trebao biti uzeti u obzir za rewiring kuću. ; Nema uzemljenje prisutan na snagu bodova. ; Električni izvori svjetlosti treperenje na korištenje određenih teških kućanskih aparata. ; Starinski žica koje su obično obrasli crnim gumenim. (Takve žice su koristili 40 godina prije.) ; Pregrijavanje znakove na socket-mjesta. ; Starinski osigurač zajednice i jednu utičnicu poslovnica. ; Socket-prodajna mjesta tipa okruglog pin. ; Osigurača okvir s drvenim leđima, od lijevanog željeza prekidači, ili slučajan mješavina osigurača. ; Osigurača okvir bez krug oznaka. ; Snaga gubitka u kratkim intervalima na korištenje mnogih uređaja u isto vrijeme. ; Nezaštićeni ožičenje koji visi na podu brodu. ; Sigurnosni prekidač putovanja često. (Ovaj znak je čest kod starijih domova.) ; Preporučuje se da prije nego što bi vaš konačnu odluku o rewiring svoje kuće, te jednom trebali konzultirati električar. The električar će izvršiti pregled vaše kuće ožičenje, te će vam predlažemo o projektu potrebno za rewiring. Pročitajte više o home poboljšanje.
Električni Rewiring kuću
Možete rewire svoju kuću sami ili zaposliti profesionalnog električar. No, uvijek je pametno najam električar za takve poslove zbog sigurnosnih pitanja. Rewiring kuće po sebi nije tako lako, a vi svibanj kraj gore u fijasko, ako se pravilno ne uzimaju se mjere opreza. Sjeti se struja nije igračka igrati s! Vrijeme i trošak rewiring kuće ovisi o veličini kuće, izgled krugova i broj električnih priključaka. Cijela promjena u sustav ožičenja može potrošiti puno vremena i novca, ovisno o vrsti starog ožičenja sustava. Postoje dvije metode ožičenje kuće, jedna je korištenje skriveno žice preko zidnih i stropnih površina, a drugi je instalacija koja prolazi unutar tih površina. Druga metoda zahtijeva razbijanje i ponovno žbukanje površine, dok rewiring. Dakle, morate odlučiti vrstu nove ožičenje želite.
Ako želite instalirati potpuno novo ožičenje, od vas će zahtijevati malo planiranja. Kreda iz pozicije novih poslovnica i preinake vam je potrebna u svoj stari ožičenje. To će pomoći električaru da Vam svoje procjene projekta. Morate provjerite kod lokalnih saznati zakona i ograničenja vezanih uz rewiring. Sigurnost, lako pristupačnosti i učinkovito korištenje energije samo su neki od važnih razmatranja za rewiring kuću. Rewiring kuće koja je neuredan posao i stoga se preporučuje da pitate električar na rewire svoju kuću, kad su na odmoru. Kuća rewiring može potrajati i do 3-10 dan, ovisno o zahtjevima gore i stanja starog ožičenja sustava. Kompletan rewiring kuće može potrajati čak i više vremena. Pročitajte više na električnu sigurnost.
Rewiring kuća može činiti se biti vrlo iritantan proces, budući da nećete moći koristiti aparati za nekoliko dana, morat ćete premjestiti namještaj i da će morati očistiti sve nered na kraju. No, na kraju to je sigurnost zabrinutost svoje obitelji i to isplati. Štoviše, ako ste mislili prodati svoj dom u budućnosti, nećete dobiti bilo koji klijent ako vaša kuća ima loše ožičenje. Happy Home Izrada!

No comments:

Post a Comment