Thursday 22 March 2012

Kuglica Peći pro i kontra

A kuglica štednjak je štednjak dizajniran za snimanje pelete, od komprimiranog drva, piljevina, kora, otpadni papir i drugi organski materijal. Neki štednjaci peleta Također možete izgorjeti kukuruza pelete, žitarice i sjemenke uz drvene pelete. Kuglica štednjaka su uglavnom prednost za njihove grijanje učinkovitost i visoke izgaranja. Oni su čišći i praktičniji za korištenje od sporeta na drva i to je razlog zašto su se sve više koriste u oba stambenih i industrijskih sektora kao izvor dopunske topline. Međutim, kao i druge vrste štednjaka, te također imaju određene prednosti i nedostatke. No, prije rasprave o kuglica štednjaka pro i kontra, neka je uzeti kratak pogled na kako se ti peći rad. Saznajte kako napraviti drvene pelete.
Pellet Peći: Kako rade?
Kuglica štednjaka podsjećaju na peći prijavite gori u izgledu. No, njihov radni mehanizam je sasvim drukčiji. Sve vrste peleta obično peći sadržavati Hoppera, koji je kontejner za pohranu za pelete. Peleti se čuvaju se u lijevak za punjenje, a zatim ubacuje u komoru za izgaranje od strane bušilica sustav. Sada kuglica štednjaka su u osnovi dvije vrste, dnu i vrhu hranio hranio peći. Dno hranjene peći obično imaju horizontalne bušilica koja pomiče goriva peleta ili horizontalno u komoru za izgaranje.
S druge strane, bušilica na vrhu peći hranio se nalazi iznad izgorjeti lonac, koji se pomiče goriva u vrhu ili strani komoru za izgaranje. Za top hranjen sustavima, koristite niske ili visoke kvalitete pepela kuglica obično se preporučuje. Je zato što, top hranio sustavi nalaze se više klinkera depozita od dna hranjene peći. Pepela i klinkera u dnu hranjene peći općenito spadaju u Pepeljaru, od koje se mogu odbaciti. Dakle, nije potrebno koristiti nisko pepeo peleta u ovaj sustav. Oba vrha i dna hranjena hranjene također peći sadrže fanove da pomogne izvući zraka u komori za izgaranje i prijenos topline na cijelu sobu.
Kuglica Peći pro i kontra
Glavna prednost peleta peći je njihova visoka efikasnost grijanja. Što se tiče zagađenja zraka je u pitanju, kuglica štednjaka su superiorniji od sporeta na drva. Oni su spali puno više čisto bez stvaranja previše pepela, za razliku od sporeta na drva. Čak je i gorivo za ovu vrstu peći su lako dostupni, a neke od njih su proizvedeni od inače beskorisni otpad materijala. Gorivo se također može jednostavno skladištiti i rukovati. Drugim riječima, kuglica štednjaka su prilično eco-friendly, kao ni stabla ili bilo koje druge prirodne resurse, treba da se unište stvoriti gorivo za ove vrste štednjaka. These štednjaci termostatski su kontrolirani i oni su više zgodan, jer nema fizičkih podešavanje je potrebno. Oni također ne zahtijevaju izgradnju dimnjaka. Sve ove osobine su napravili loptica peći popularan izbor za one koji su u potrazi za jedan od najčišćih grijanje aparata.
Međutim, rasprava o kuglica štednjaka prednosti i nedostatke bio bi nepotpun bez naglašavajući nedostatke ovog uređaja za loženje. Glavni nedostatak kuglica štednjaka je njihov trošak. Peleti štednjaci su relativno skupi, s obzirom i na cijenu i troškove instalacije. Osim toga, peći moraju biti ventilirani van, što također može koštati malo. Međutim, troškovi odzračivanje je puno manje od izgradnje dimnjaka. Tu je još jedan trošak komponente, koja je cijena električne energije potrebne za pokretanje ove peći. Osim ovih, kuglica ili gorivo tih peći nisu jeftini i oni svibanj ne biti na raspolaganju tijekom cijele godine na nekim mjestima. Budući da je mehanička peći, peći kuglica također mogu napraviti glup, ali kontinuirani zvuk ili šum dok radi. Opet, peći i njegovih različitih komponenti može zahtijevati neke njege i održavanja, uz povremene popravak i zamjenu pojedinih dijelova. Pročitajte više con, Savjeti za kupnju Pellet peći; kuglica štednjak instalacije, najbolju Wood Pellet Štednjaci, dakle, treba pravilno ocijeniti pelet peći pro i kontra, prije donošenja bilo kakve kupnje. Za neke, kuglica štednjaka može biti čisto grijanje aparat, pogodan za smanjenje razine onečišćenja zraka, dok za druge, kuglica štednjaka svibanj ne biti kao privlačan kao i konvencionalni drvo štednjaka. Dakle, odluku bi u osnovi ovisi o pojedincu preferencijama. Dakle, bolje je provesti detaljno istraživanje o pro i kontra kuglica štednjaka i druge vrste peći, kako bi se konkretne odluke.

No comments:

Post a Comment