Thursday 29 March 2012

Potkrovlje Insulation Cijena

Topli zrak, naravno, ima tendenciju da se presele u hladnijim regijama. Potkrovlje je mjesto gdje je izmjena topline između zraka unutar i izvan zrak odvija. U nedostatku odgovarajuće izolacije, toplo propuštanja zraka izvan kuće u hladnjak klime, dok je vruće izvan zrak uđe u kuću na toplih dana. Ova razmjena topline može staviti ogroman stres na centralno klima sustav, a zauzvrat troši puno energije. Dobro rješenje za ovaj problem bi se izolirati potkrovlje. Često, potkrovlje je najdalje mjesto od centralno klima sustav. Dakle, to je toplija od ostatka kuće. Izolaciju potkrovlja može kontrolirati ekstremnih temperatura u potkrovlju i učiniti ga udoban mjesto. S obzirom na nastavku je trošak potkrovlje izolacija, koji će se vjerojatno razlikovati zbog nekoliko čimbenika. Više o vrstama krovnih izolacija.
Kako Izračunajte troškove Izolacijski Tavan
Loose ispunite stakloplastike je najjeftiniji izolacijski materijal. To je ujedno i najčešće se koristi izolacijski materijal za domove. Ostali materijali su celuloza i mineralne vune. Celuloza je većina eko-friendly opcija i osigurava visoku toplinsku izolaciju i akustički. Batts / roll izolacija je nešto skuplji od labav ispuniti i dolazi u materijalima kao što su fiberglasa, rock vune i celuloze. Ako planirate ići na labav ispunite izolaciju, onda će vam trebati profesionalni za dovršetak zadatka. Prosječna veličina potkrovlje izolacija košta oko USD 300 - 600 USD za ovu vrstu izolacije. Više o stakloplastike vs celulozne izolacije.
R-vrijednost, odnosno otpornost materijala je još jedan faktor koji utječe na cijenu potkrovlju izolaciju. Više R vrijednost materijala, više svoju učinkovitost u izolaciju. Nepotrebno je reći, trošak izolacija se povećava s povećanjem R vrijednosti. Tavanima, kao i visok porast stropovima kao što su katedrala potražnja veća R vrijednost od zidova.
Ako unajmite izvođača da izolirati otvoreni potkrovlje u modernim standardima, vi ste vjerojatno da će potrošiti USD 0,50 - 2,25 USD po sq ft Međutim, željenu vrijednost R i lokalne klime su vjerojatno da će utjecati na ovu cijenu. Dakle, za 800 sq ft prostor od vas će se očekuje da ljuska između 400 USD - USD 1800. Ako ćete to učiniti na tavan izolacija, razvaljajte udaranje je tvoj jedini izbor. U tom slučaju, vjerojatno ćete potrošiti oko 100 USD - USD 500. Opet, potkrovlje veličine, R vrijednost, troškovi materijala u vašem području, itd. dužni su utjecati na stvarnu cijenu. Blow izolacija za popunjavanje labav popuniti materijala u krov, strop i zidovi potkrovlja može biti učinjeno s profesionalnu pomoć samo. U tom slučaju, potkrovlje izolacija cijene po kvadratnom metru će biti oko USD 2 - 3,50 USD. Dakle, gruba procjena za izolacijske od 1000 kvadratnih metara prostora ovom metodom je oko USD 2000 - USD 3500. Više o vrstama izolacije u usporedbi.
Prije nego što idete za izolaciju posao, uvijek weatherize vaš dom. Provjerite istjecanja kroz tavanima, drugi your izolacija napori će biti u potpunosti otpad. Prođite kroz smjernice objavljene od strane US Department of Energy za sigurnu i učinkovitu izolaciju vašeg doma. Uvijek dodijeliti posao izolaciju znan komunalno poduzeće i ne pitati za preporuke za izvođača. Neke tvrtke komunalnih mogu ponuditi popust na domaćem izolacije tijekom određenog doba godine.
Da biste dobili točan potkrovlje procjena izolacijskih troškove, možete koristiti online kalkulator dostupan na neke web stranice. Možete dobiti ispravne procjene u skladu s parametrima koju ste predali.

No comments:

Post a Comment