Thursday 29 March 2012

Stainless Steel Posuđe Prednosti i čišćenje Savjeti

Ako volite kuhati, ili ako ne, bez obzira da li je hobija ili nužnost, kuhanje je dio svačijeg svakodnevnog života. Ali za kuhanje može biti zadovoljstvo, čak i interes, s pravom vrsta posuđa. Nehrđajući čelik Kuhinjske je postaje vrlo bijes gdje je kuhinja posuđe u pitanju. Pa što čini od nehrđajućeg čelika za kuhanje tako popularni?
Što je nehrđajući čelik Kuhinjske?
Ok, pa od nehrđajućeg čelika nije samo čelika, u stvari, to je mješavina metala ili legura kao što se zove. Ona kombinira željezo, krom, nikal i drugih metala. Znaš li zašto je od nehrđajućeg čelika Kuhinjske izgleda tako uglađen, to je zato jer je nikla u leguri, koja dodaje uglađen izgled i ne pustiti ga hrđa. Dno posude od nehrđajućeg čelika Kuhinjske normalno je bakar ili aluminij dno, što omogućuje dobre vodljivosti topline.
Nehrđajući čelik Kuhinjske prednosti
Postoje neke prednosti od nehrđajućeg čelika za kuhanje koje ga čine toliko popularnim. To su:; Dugotrajna: nehrđajući čelik je tvrd i može trajati godinama i desetljećima. Nehrđajući čelik Kuhinjske je nisu skloni odlomci, hrđanje ili čak i bojenje. To neće trag i ogrebotine lako kao dobro. To je u osnovi neuništiva vrsta posuđa. To je lako čisti i za pranje u perilici posuđa. On također može nositi ekstremnim temperaturama. , Tvrdi i ne-porozan: nehrđajući čelik je teško i ne-porozan zbog čega je crack dokaz, curenje dokaz i prskanje dokaz. ; Izgled: nehrđajući čelik Kuhinjske će ostati u potrazi potpuno novi za dugo vremena i to ne zbog svoje visoke održavanja. To je zbog nikla u nehrđajućeg čelika legura, koja se čuva izgledati poliran i novi. ; Okus očuvanja: nehrđajući čelik Kuhinjske je napravljen na takav način da nitko od metala u legure će se kušati u hranu kuhanu i niti će bilo koji od materijala dolaze u hrani, to je zahvaljujući non-stick prevlake . , Grijanje: od nehrđajućeg čelika nije tako dobar dirigent topline, bakra ili aluminija dnu dodaje se poboljšati prijenos topline. To osigurava da se hrana kuha ravnomjerno i brzo. , Reciklirajući: nehrđajući čelik Kuhinjske je u potpunosti reciklirati. U slucaju kada Kuhinjske se dobiti oštećena, može se reciklirati ili spasiti. ; Safe: pri korištenju nehrđajućeg čelika za kuhanje, ne trebate biti zabrinuti za bilo koju vrstu metala trovanja, osim ako ste alergični na nikal. ; Nehrđajući čelik Kuhinjske Čišćenje Savjeti, od nehrđajućeg čelika za kuhanje je vrlo niska održavanje, ne morate brinuti o pukotine, udubljenja i mrlje, ali to ipak treba čišćenje. Evo nekoliko savjeta na čišćenje posuđa od nehrđajućeg čelika:; Ako želite ukloniti mrlje od nehrđajućeg čelika za kuhanje, pokušajte mekom krpom dabbed u maslinovo ulje na to. Utrljajte je dobro i čisto s drugom suhom mekom krpom. Vaša od nehrđajućeg čelika Kuhinjske je spreman da se sjaji. , Ako je od nehrđajućeg čelika električni roštilj tavi ili da ste i želite očistiti, samo uprskati neki club soda na to da ga očistiti. , Iako od nehrđajućeg čelika za kuhanje je na licu mjesta i mrlja besplatno, postoje šanse od onih rijetkih spotova i mrlje. Da biste dobili osloboditi od tih, koristite ocat. ; Ako je mast koju pokušavate očistiti i boriti se s nekom mješavinom amonijaka i tople vode će raditi dobro. Dovoljno je sjetiti se ispiranje amonijaka u potpunosti i temeljito prije korištenja posuđa. ; Ako rijetke hrđe se pojavio, koristiti zajedničku čistač kućanstvu. ; Nikada nemojte koristiti čelične vune od nehrđajućeg čelika za kuhanje to će ga ispočetka.

No comments:

Post a Comment