Saturday 17 March 2012

Slikarstvo Namještaj

Slikarstvo namještaj odmah može promijeniti svoj dosadan, stari izgled. Bilo da je mali panj ili fancy toaletni stol, savršena boja posao je dovoljno dati novi izgled. Pa, neka mi reći da namještaj slikarske tehnike neznatno razlikuju od onog u slučaju zidova. Ovdje su neke korisne savjete slikarstvo namještaj koji će vam pomoći začinio namještaj i imaju velik obličje interijera.
Kako Paint Namještaj?
Pripremite površinu; Bilo da je vaš namještaj je novi ili stari, morat ćete ga pripremiti prije nego što počnete slikarstva drvo namještaja. Prvo mora biti čista, glatka i suha. Započnite čineći njegovu površinu glatko tako da je brušenje pomoću srednje gruba čelična vuna ili broj 1 šmirgl papir. Slijedite by brušenje s brusnim papirom br 00. Provjerite jeste li pijesak svaki površine, uključujući i vrh, noge, ladice, granice, itd. Izvadite ladicama i raditi na njima. Nakon što ste završili brušenje, očistiti prašinu formirana sa grube tkanine.
Odabir fitilj, provjerite da li odabrati fitilj koji odgovara vrsti boje koju ste izabrali. Kao i za lateks boja, možete imati lateks fitilj. Za ulje-based paint ići za ulje-based fitilj. Latex ili ulje-based paint će dati savršen polu-ili satenski završiti na namještaj. Iako lateks nema jak miris, ulje temelji fitilj ima jedan, a time i potreba za dobro prozračivanje. No, na bazi ulja početnice se zna da nude vrhunsku adhezije i blokiranje mrlja.
Priming površinu; Namještaj je spreman da biste dobili kaput od fitilj. To je proces formiranja savršena baza za boje. Dopustite mi da vam kažem da prije nego što nastavite slikarstvo namještaj sa prekidačem, poduzeti sve dijelove u dobro prozračenom prostoru. Sada se primjenjuju upaljač koristeći sprej ili kist na namještaj ispravno. Prskanje fitilj će vam dati više glatka i običan površine nego što četkanje on će dati. Nanesite premaz tako da pokriva svaki kutak namještaja. Pričekajte oko 4 sata i dati drugi kaput namještaja. Nakon što je namještaj površina tretirani primerom, pričekajte nekoliko sati, dok je potpuno suha početi s glavnim zadatkom slikanja namještaja.
Odabir Paint boja, to je zabavan dio cijele vježbe slikanja namještaja. Pogledati oko sebe. Koje su boje u sobi. Provjerite zid boje, namještaj i druge boje koje su isticanja sobu. Možete odabrati odgovarajuće boje boje skladu s tim. Također možete odabrati da se kontrast nijanse. Na primjer, možete imati zelene boje namještaja u sobi obojana u žutu boju. Možete imati crveni namještaj u bijeloj sobi. Također možete odabrati da se crni namještaj, da slikarstvo namještaj u crnoj boji u bijelo soba je velika ideja za stvaranje dramatičan učinak. Vjerujte mi, to izgleda nevjerojatna. Jedna od ideja slikarstva namještaj je da imaju dvojno boji namještaja. Kao kontrast imaju nijansu boje granica i nogama ili drugim detaljima koji će vam dati dizajner pogled na komad. Let's premjestiti na znati kako da slikam namještaja.
Slikarstvo Namještaj, možete se odlučiti za raspršivanje boje namještaja ako ne želite koristiti one četke. Provjerite jeste li potresti za prskanje boje dobro i sprej u brišući pokretu. Kada se prskanje svijetle boje over tamniju boju, dodati neke dodatne kaputi. Dok koristite četke, pobrinite se da imate uredan kist koji neće ostaviti hair oznake na namještaj. Start slikarstvo na vrhu i raditi prema dolje. Kada se to učini, možete dodati dizajna namještaja pomoću tankih četke, ako to želite. The izglađivanje kaplje boje kao što radite, tako da provjerite da li pokriti etaže s plastičnim folijama. Nakon što se boja suši zadnji korak slikarstva namještaja treba slijediti. Uzmi poliuretanske boje i završiti sve top površine namještaja s ovim. Pričekajte jedan dan i dati još jedan sloj od poliuretanske dati sjajan završiti do oslikanog namještaja.
Pročitajte više na:; Kako pogibli Namještaj, Namještaj uznemirujuće tehnike, namještaja, slika je definitivno odlična ideja da daju svjež izgled tih komada, a ti pregradnja vaš dom. Home namještaj je među važno dom dekor stavke i stoga je potrebno poduzeti njegu temeljito i zadržao do danas. Dakle, odabrati boje prema željeni izgled i početi raditi.

No comments:

Post a Comment