Wednesday 28 March 2012

Hrskavica Naušnice

Tijekom posljednjih nekoliko godina, svijet je vidio pojavu novog trenda s uvođenjem različitih vrsta body piercing. Dok je ranije, ušna školjka je bio jedino mjesto koje je najčešće probijen, danas, body piercing je dobio posve novo značenje s uvođenjem novog puno piercinga, uključujući hrskavice, nos, pupak, obraz, i sl. Među tim različitim tipovima piercinga, najčešći je piercing uho. Međutim, piercing uho nije ograničen na uške, naprotiv, ona je postala modna izjava probiti hrskavice uha. Hrskavice se može objasniti kao područje iznad uha koji je deblji od uške. Kako ne postoji dotok krvi u ovom dijelu uha, šanse infekcije su veći u hrskavice piercing. Jedan od uzroka hrskavice piercing infekcija je krivi tip naušnica. Dakle, važno je znati o hrskavice naušnice, ako ste ljut na uzimajući vaše hrskavice proboli. Međutim, prije nego idemo u detalje o hrskavice naušnice, neka nam se okupiti neke više informacija o hrskavice piercing u cjelini.
Piercing hrskavice Informacije
Postoje razne hrskavice piercinga koji se može odabrati iz. Neke od popularnih uključuju tragus piercing hrskavice, ljuštura, daith, Helix, vrana, antitragus, lagodan, školjke i industrijski piercing. Svi ovi piercing se obavlja uz pomoć piercing igle i nikada s pištoljem pucao. To je zato što je hrskavica je vrlo gust i pištolj piercing oprema je napravio samo probiti ušna školjka. Štoviše, kao što ista oprema se koristi za sve, rizik od zaraze je veći. Nakon piercing je učinio, važno je poduzeti odgovarajuće nepromjenljiv, tako da se liječi ispravno. To će trajati gotovo 8 do 12 mjeseci za piercing hrskavice da ozdravi u potpunosti i za to vrijeme, vrlo je presudno poduzeti dodatne njege kako bi se osiguralo sigurno i brzo ozdravljenje. Za ovaj, jedan mora slijediti nepromjenljiv uputama piercing stručnjak pažljivo. Pročitajte više na to uho hrskavice piercinga ozlijeđen.
Hrskavica Naušnice
Kao što sam rekao ranije, jedan od najvažnijih faktora koji mora imati na umu za pravilno liječenje je hrskavica nakit. Iako postoje različite hrskavice naušnice dostupni na tržištu, važno je odabrati ispravnu jedan u vrijeme piercing. Hrskavice naušnica da je jedan odlučuje za vrijeme piercing mora biti od zlata, kirurškog nehrđajućeg čelika ili srebra. Uhvaceni prstenovi su najbolji hrskavice naušnice koje treba nositi tijekom cijeljenja jer daje prostor za osobe očistiti nakit ispravno i također dovodi do bolje ozdravljenja. Međutim, ako ne naći ih udoban, također je u redu koristiti dugmad, ali pazite da nisu previše široka.
Hrskavice naušnica koja se nosi kada je piercing uho je učinio ne bi trebao biti uklonjen prije nego što potpuno ozdravi. Ako imate ukloniti piercing zbog bilo kojeg razloga, nikada to učiniti na svoju vlastitu. Umjesto toga, trebali ići na svoj šilo da biste dobili vaše naušnica uklonjena. Također, nakon što ste uklonili naušnica, pobrinite se da ga nosite, bez puno odgađanja kao zadržavanje na piercing otvoren za dugo vremena može izazvati piercing zatvoriti brzo.
Ipak, kada se hrskavica piercing potpuno zacijeli, može odlučiti iz različitih hrskavice naušnica za muškarce i žene. These hrskavice naušnice su dostupni u više različitih metala, uključujući kirurške ukrasti, bijelo zlato, srebra, titana, itd. Nakon ozdravljenja period završi, možete se odlučiti za jeftini hrskavice naušnice, ali samo ako nemate alergiju na takav nakit . Iako obruči su najbolje za piercing ušna školjka, postoji niz malih naušnica hrskavice obruč koji se može odabrati iz. Naušnice su najbolje za top, daith i Helix piercing. Hrskavica naušnice studs su sljedeće opcije kao i različite vrste ugrađen studs s dragim i ne dragim kamenjem su dostupni na tržištu. Ako ste učinili industrijski piercing, vi još uvijek imate mnogo mogućnosti za naušnice u obliku običnog barbells, zakrivljeno ili uvijena barbells, kao i one koje imaju kuglice i kamenje na njih. Osim toga, naušnice kao kružne barbells, manžete, zarobljenik beads izgledati dobro na svim vrstama uha hrskavice piercinga.
Nadam se da ove informacije na hrskavicu naušnica je korisno za vas da izaberete savršen nakit za sebe. Jednom kad je vaš piercing hrskavice zacijeli potpuno, eksperiment s različitim tipovima naušnice i izabrati one koje najbolje izgledaju na vas.

No comments:

Post a Comment