Sunday 25 March 2012

Odabir između Rotary, tlak i prekidači za svjetlo

Stil života se mijenja, a ljudi nemaju grižnje savjesti o trošenju novca na proizvode koje izgledaju dobro i ponuditi vrijednost za novac. Da bi se s tom promjenom scenarija, svaki dan postoje novi dodaci na već expanding resursa. Čitajte na za informacije o sklopke koje donose iskru u vaš život!
Rotary Sklopke
Ovaj prekidač se koristi na uređajima koji imaju dva ili više različitih načina rada. Neki od uređaja pod ovu kategoriju uključuju tri brzine ventilatora ili CB radio koji ima više frekvencije prijema.
Rotacijske prekidač se sastoji od osovine (rotor) koji ima kontakt ruke (govorio), koji strši iz njegove površine kao cam. Uz tih dijelova ima niz terminala koji su raspoređeni u krug oko rotora. Svaki takav terminal služi kao kontakt za kontakt ruku (govorio) kroz koji bilo koji od broja različitih strujnih krugova, može biti spojen na rotor. Višestruki stupovi su dozvoljeni jer prekidač slojevita.
Ovi prekidači se koristiti kao izvor energije za grijanje od rotora helikoptera. Ovaj prekidač uključuje vodljivi rotora s vodljivim izbočine nalaze unutar njega. The vodljivi prsti su sastavljeni na takav način da se par vodljivih prsti su uvijek u komunikaciji s električnim par vodljivih izbočina za određeni položaj rotora vodljivi. Postoji električni komunikaciju između vodljivih prstiju i grijača na rotora helikoptera. To je zbog ovu značajku da ako jedan par električnih prstima ne bi električni kontakt sa svojim odgovarajućim vodljivi protruzije električnog i dalje dostavlja se grijač.
Tlačne sklopke
Vi ne možete pogriješiti s pritiskom prekidača kao što su ovi prekidači mogu osjetiti promjene u tlaku. Kada se promjene tlaka, te naizmjence prekidači napraviti i break električni priključak.
Postoje razne pritisak prekidača na tržištu. Jedan od njih, set-point prekidač actuates kada određeni pritisak je postignut i tlaka mjerenje prekidač je u stanju mjeriti tlak okoline i reagira u skladu. Kada je primjena mehaničkih i atmosferski pritisak, mehanički pritisak sklopke daju izlazni signal u obliku prekidača zatvaranja. Tu je i sklopka diferencijalnog tlaka koji koristi diferencijalnog tlaka fluida, koja ide od niskog do visokog tlaka izvori za pokretanje električnog prekidača na pre-zalazak pokret točke. Pritiska se koristi u zrakoplovima, automobilima i drugim sredinama previše.
Prekidači za svjetlo
Kao što ime sugerira, svjetlo prekidač se koristi za upravljanje električnim svjetlima, utičnicama ili trajno spojeno opreme. Ovi prekidači su postavljeni na zidovima i stavio oko 6 do 10 inča udaljen od vrata. Vrsta prekidača navedenih koriste se za rad svjetla koje su postavljene na stropu. Druga vrsta prekidač je onaj naći na bakljama. Oni su smješteni u blizini je žarulja ili blizu repa. Ponekad cijele glave čini prekidač.
Today prekidači za svjetlo su izrađene od keramike, plastike ili metala. Ovi prekidači dolaze s pločom pokriva zove zid ploče koje sprječavaju slučajnog dodira sa živim polova prekidača. Osim zidne ploče su u različitim materijalima, oni su također dostupni u različitim bojama i stilovima. Uz izbor na raspolaganju, vi ste sigurni da ste pronašli prekidač i zidnih ploča koja ide s dekorom.

No comments:

Post a Comment