Thursday 22 March 2012

Boutonnieres za vjenčanja

Konačno, većina čekala dan je stigao - vaše vjenčanje ceremonija. The mladoženje koji će vezati čvor može biti zauzet maženje sebe da izgledaju najbolje na njihov dan vjenčanja. Ali si dao mislio da vaše vjenčanje boutonnieres? Kako to bi trebao biti dizajniran, što cvijeće odabrati, ili kako ga mjesto na rever svog kaputa ili jakna? Pa, ako ste još uvijek neodlučni, pročitajte sadržaj na boutonnieres za vjenčanja, dodati eleganciju vaše odjeće dan vjenčanja i izgleda zapanjujuće na W-dan.
Wedding Boutonnieres, Boutonniere je uobičajeni termin se koristi u SAD-u, za cvijeće nosili muške narodne na vjenčanje ceremonija ili maturalne na formalnim kapute i jakne, dodati osjećaj za stil. Mislite li da miris vašeg parfema i vaše graciozan naglasak su jedino što tražiti pažnju od nevjesta? Pa, dobro, moram vam reći - nešto drugo također mogu napraviti joj pasti za vas odjednom. Da, lijep boutonnerie na jaknu ili kaput. Crvena ruža ili tulipana žute može napraviti veliku razliku na svoj izgled. Gospodo, za primanje strane puna wows iz ženske narodne pokušajte sljedeće wedding boutonnieres ideje kako odabrati pravu vrstu boutonnieres na vaše svadbene svečanosti.
Na primjer, na satena jet crne jakne, igla jedan boutonniere crvene ili bijele ruže. Tamnocrvena kravata može se nadopuniti s boutonniere od tulipana ili ljiljana. ; Možete čak i odabrati boutonniere s istim cvijeće da mladenka je nositi na svoje vjenčanje kostim. , Dečki ako vam se ne sviđa cvijeće, još uvijek možete nositi boutonniere od lišće, ružmarin bilje ili borovnice. ; Fabric list boutonnieres od pšenice, tkanina i ostavlja minijaturne acrons izgledaju vrlo trijezan on muškaraca. ; Možete čak i pokušati nadopuniti vaš boutonniere u sezoni svoje ceremonije vjenčanja. Na primjer, u ljeti možete odabrati papir paprati, daises, svila ljiljanima te ih plesti sa školjkama i perle i zimi s bobičastim voćem i šišarka cvijeća. ; Umjetna cvijet boutonnieres se također može koristiti ako je fizička cvijeće nisu dostupne na skladištu., Kako napraviti Boutonnieres za vjenčanja, da bi boutonnieres za vjenčanja možete koristiti svoje kreativne vještine kako napraviti savršen boutonniere za sebe ili odaberite dizajn i mjesto poretka u cvjetnim shop. Dovoljno je provjeriti slijedeće točke o tome kako napraviti boutonnieres za vjenčanja. Pročitajte više na vjenčanje cvijeća i svadbeni cvijet.
Odaberite malom srednje veličine cvijet iz cvjećar za vaše vjenčanje boutonniere. Ruže, tulipani i karanfilima se najčešće koriste. ; Možete dodati zelenilom na boutonniere s malim listovima i lapovima za svjež izgled. ; Izrežite stabljike i usjeva na desno veličine (3 inča). , Kravata cvijet uz greenary na kljun, uz pomoć cvjetne trake. , Također možete ukrasiti s bebom dah, stephanotis s kristalno centar, paprati i karanfil s ukrasnim vrpcom, ili satena luk ili zlatne žice držati cvijet. ; Držite cvijeće svježih držanje vlage dok ga nosite. , A nakon boutonniere je spreman, možete ga nositi van na gumb rupu na lijevoj rever. To popraviti s leđa na rever s biser-na čelu ili zlatnu ukosnicu ili ako želite pokazati svoje ukrasne igle, zatim učvrstite boutonniere na rever sprijeda. ; Nosite ove atraktivne boutonnieres vjenčanja, napraviti razlika u svoj izgled, dobili pohvale od svoje voljene i osjetiti čari na svoj poseban dan. Uz različite vrste boutonnieres za vjenčanja, želim sve bridegrooms Sretan WEDDING!

No comments:

Post a Comment