Saturday 17 March 2012

Prijenosni Propan Grijači i roštilji

Prijenosni propan grijača se koriste za zagrijavanje područja koja nisu toliko toplo ili izolirani, kao što su terase, garaže i vrtovi. These grijači korištenje plina pod ekstremnim tlakom za generiranje topline. Prijenosni propan grijača mogu poduzeti kako bi bilo koje mjesto i self sadržane, što znači da oni imaju svoje opskrbi plinom. Oni ne moraju biti zakačen na bilo koji vanjski izvor plina ili električne energije. Uporaba propan grijača je više u poslu gradnje i planiranja. Većina grijača propan plina imaju podesive topline kontrolu, tako da vaše udobnosti razini može biti optimiziran te su također otporni na vremenske tako da ih možete spremiti za dugo vremena i oni ne bi zahrđao. Male veličine i lagan čini prijenosne i povoljno. Oni se također može koristiti kao stolnih grijalice. Goriva da ti grijači koristiti također nije vrlo skupo. These grijači dolaze u raznim oblicima i veličinama. British Thermal Units stopa ovih grijača, koji mjeri izlaz energije. Ove ocjene su u skladu s površine grijača se koristi za grijanje. Ako u sobi su stotinjak četvornih metara, to bi samo zahtijevati deset tisuća britanskih termo jedinica snage a skladište ili vaš vrt može zahtijevati dvije stotine tisuća britanske termo jedinica. Vent ili električne energije nije potreban za propan grijača. Možete ih svjetlo utakmicu i premjestiti ih povoljno naokolo. Neki su visoki i imaju kapuljačom štit koji pomaže da se odražavaju topline prema dolje, a zove se napa torchiere. Neki su poput kutija i nazivaju se konvekcijske grijalice ili zračenja i za razliku od torchiere grijalice, oni se koriste za zagrijavanje baca, garaže, radionice i slično. Potonji koristi prirodni zrak može kružiti topline. Since propan zahtijeva kisik snimiti these grijača ne bi funkcioniralo u zatvorenom prostoru.
Prednosti Portable propan grijača
Prednosti Portable propan grijača su kako slijedi:, To ne zahtijeva montažu kao pod, zid ili strop kao što to čini za stalno jedan. ; Da biste dobili stalni propan grijača, to zahtijeva građevinsku dozvolu koja je očigledno nije potrebno u slučaju trajnog grijač. ; Stalna grijači zahtijevaju električne energije za napajanje ventilatora koji prijenosni one ne zahtijevaju. ; U slučaju trajnog grijača oduška je potrebno van dok isti nije potreban za prijenosne grijalice. ; Prijenosni Propan Grill
Većina koriste plin grills propan kao gorivo, uglavnom tekući propan, to jest, LP. To je prednost da se dolazi u prijenosnim tenk i lako dostupni. Plin se čuva pod pritiskom zbog propan promjene tekućina na -43 stupnjeva Celzija, pa to mora biti stisnut koji ostaje tekući do nekompresirana. Vanjski roštilj je poželjno jer je u vrijeme kada su gosti u kuću, možda želite da se opustite u svoj vrt, tako prijenosni grills su velika pomoć. To je kao bilo koji drugi roštilj koji ima za kuhanje površinom paralelnih metalnim šipkama ili porculanske covered metalnoj rešetki, smješten preko goriva source sposobna proizvoditi ogromne topline, koja bi mogla otići do temperature like petsto stupnja celzijusa. Roštilj na plin je plin izvor, crijeva, ventil regulatora, plamenika, predjela, površine za kuhanje, roštilj i grill tijelo kabinet. Plin propan izvor ili izvor je spojen ventil regulatora kroz glavna cijev i ručice kontrolu regulatora koji reguliraju količinu plina teče i toplinske energije.
Propan je energetski učinkovit i tih grijača dati vrlo manje emisije koje su najmanji prirodni plin. Propan je prenosiv i apsolutno nije rizično. Oni su ekonomski i okoliš i doći kao spasitelj kada žive počinje pada.

No comments:

Post a Comment